Dziennik pracy - inwestowanie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy - inwestowanie (/Temat-Dziennik-pracy-inwestowanie-118130) |
RE: Dziennik pracy - inwestowanie - Captain - 20-08-2015 22:54 Wiem, ale jeśli zacznę teraz wypłacać to dzienny przychód będzie cały czas o wiele zbyt mały, bo adpacki wygasają po 55 dniach i nigdy wiele nie zarobie w tym programie :/ Obecnie mam 14 adpacków. Za gdzieś niecały miesiąc wygaśnie pierwsze 8 z nich, które kupiłem na początku. Na razie dalej wszystko reinwestuje. RE: Dziennik pracy - inwestowanie - Captain - 28-08-2015 20:07 Z początkowych 8 adpacków zrobiłem już 17 adpacków reinwestując wszystkie naliczenia. Pierwsze 8 adpacków wygaśnie za kilkanaście dni. Nic jeszcze nie wypłacałem po za tymi 3$ na samym początku. Kupie jeszcze kilka adpacków reinwestując, a potem już wreszcie zacznę wypłacać. Przejde na cykl wypłacania wszystkiego przez tydzień, potem miesiąc reinwestycji, potem znowu tydzień wypłacania, znowu reinwestycja itd. Czy jakoś mniej więcej tak zrobię. RE: Dziennik pracy - inwestowanie - konek3 - 22-09-2015 13:04 Powodzenia w inwestowaniu! |