![]() |
[Poradnik] Partyzantka oraz zaplecze, czyli zarabianie dzięki pewnej prostej sztuczce - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Poradnik] Partyzantka oraz zaplecze, czyli zarabianie dzięki pewnej prostej sztuczce (/Temat-Poradnik-Partyzantka-oraz-zaplecze-czyli-zarabianie-dzieki-pewnej-prostej-sztuczce-117773) |
RE: [Poradnik] Partyzantka oraz zaplecze, czyli zarabianie dzięki pewnej prostej sztuczce - EpicBlank - 22-07-2015 16:26 Cóż, jeszcze wiele razy was zaskoczę ![]() RE: [Poradnik] Partyzantka oraz zaplecze, czyli zarabianie dzięki pewnej prostej sztuczce - damko123 - 22-07-2015 19:46 Witajcie. Poradnik zakupiłem, metody dotąd nie znałem. Cóż mogę powiedzieć.. Prosty sposób a konwersja skoczy niesamowicie ![]() Nie wiesz czy kupić? Kup nie czekaj bo czas ucieka a poradnik na pewno odrobisz ![]() Polecam EpicBlank'a bo to człowiek który pomoże i się dogada ![]() RE: [Poradnik] Partyzantka oraz zaplecze, czyli zarabianie dzięki pewnej prostej sztuczce - EpicBlank - 22-07-2015 21:19 Dziękuje za recke ^^ RE: [Poradnik] Partyzantka oraz zaplecze, czyli zarabianie dzięki pewnej prostej sztuczce - szykiryki - 23-07-2015 16:00 Zakupiłam dzisiaj poradnik. Podkreślę, że recka pisana z perspektywy osoby, która do tej pory NIE ZARABIAŁA w ogóle na FB jesli chodzi o suby (Ci, ktorzy mnie troche znają, wiedzą, że wyznaję inne źródła ruchu) ![]() Poradnik napisany bardzo rzeczowo, także nawet taki fejsowy laik jak ja wszystko skumał w mig. Epic ekspresowo reagował na moje pytania, kontakt na 6+. Metoda nie była mi znana, nie przewinęła mi się również tutaj przez forum (chyba ![]() Mamy dokładnie rozpisane 3 strategie działania, dzięki czemu każdy znajdzie coś dla siebie. Ja skupiłam się na partyzantce, tj. metodzie bez żadnego zaplecza (bo skąd miałam je mieć ![]() Musiałam trochę powalczyć z linkami LM , ale w końcu się udało i to wynik na szybko (ok. godzina pracy): ![]() Osobny link stworzyłam na LM, żeby mi się nie mieszało z moimi zarobkami. Konwersja ~8%. Okazuje się więc, że mimo mojego sceptycznego podejścia do FB, mozna, dzieki tej metodzie, naprawde spoooooro wyciągnąć. W wolnym czasie na pewno zdecyduje się na zbudowanie większego zaplecza i wykorzystywanie triku Epica! Polecam. RE: [Poradnik] Partyzantka oraz zaplecze, czyli zarabianie dzięki pewnej prostej sztuczce - EpicBlank - 23-07-2015 16:40 Dziękuje za recenzje ![]() Swoją drogą, 3 strona tematu a sposób jeszcze nie wyciekł... Zarabiam.com, jestem z ciebie dumny. ![]() RE: [Poradnik] Partyzantka oraz zaplecze, czyli zarabianie dzięki pewnej prostej sztuczce - Lavilare - 23-07-2015 16:44 @Szykiryki Pochwalisz się jak Ci się udało ogarnąć linki LM? Ja walczę, walczę i wywalczyć nie mogę ![]() RE: [Poradnik] Partyzantka oraz zaplecze, czyli zarabianie dzięki pewnej prostej sztuczce - szykiryki - 23-07-2015 16:47 Lavilare, poszlo pw ![]() P.s. masz pelne pw. Odezwij sie jak wyczyscisz ![]() RE: [Poradnik] Partyzantka oraz zaplecze, czyli zarabianie dzięki pewnej prostej sztuczce - Lavilare - 23-07-2015 17:05 Szykiryki Gotowe ![]() RE: [Poradnik] Partyzantka oraz zaplecze, czyli zarabianie dzięki pewnej prostej sztuczce - bartek9330 - 23-07-2015 18:20 Lepiej korzystając z tej "sztuczki" korzystać z programów sub sms czy premium? Jest jakaś różnica? RE: [Poradnik] Partyzantka oraz zaplecze, czyli zarabianie dzięki pewnej prostej sztuczce - Eliteman - 23-07-2015 18:58 Czy można ewentualnie zamówić poradnik i zapłacić dopiero w poniedziałek? Obecnie bez hajsu jestem a chętnie bym zakupił ![]() |