Propozycje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireSub (/Forum-FireSub-390) +---- Wątek: Propozycje (/Temat-Propozycje-117131) |
RE: Propozycje - broofie - 05-07-2015 15:00 Po co tworzyć aplikacje skoro możesz otworzyć stronę? RE: Propozycje - bodorek - 05-07-2015 15:02 (05-07-2015 15:00)broofie napisał(a): Po co tworzyć aplikacje skoro możesz otworzyć stronę? Żeby nie trzeba było wbijać na stronę, odświeżać ją i co jakiś czas sprawdzać co tam wpadło Jak wpadł Ci jakiś lead, dostajesz info w notyfikacjach i od razu uśmiech na twarzy A poza tym wiadomo, że jak siedzisz na telefonie i jesteś gdzieś w drodze, to rzadko wejdziesz na tą stronę, a tak to zawsze na bieżąco co się dzieje RE: Propozycje - DaviD1997PL - 05-07-2015 15:03 Nie wiem czy to w ogóle dobra propozycja i na temat, ale ja bym proponował może zrobienie jakiegoś programu na windows, który po włączeniu i zalogowaniu, informował by nas o ilości pozyskanych dziś leadów, stanie konta, tak żeby działał w tle a włączenie przeglądarki w celu sprawdzenia lead'ów nie było by konieczne, program tego typu posiada chyba Hotcash o ile dobrze pamiętam @Badorek uprzedziłeś mnie ale podobnie myślimy, program na IOS/Android oraz PC. RE: Propozycje - broofie - 05-07-2015 15:10 (05-07-2015 15:02)bodorek napisał(a):No tak. Albo powiadomienie przez GG. Nie trzeba byłoby budować aplikacji od podstaw.(05-07-2015 15:00)broofie napisał(a): Po co tworzyć aplikacje skoro możesz otworzyć stronę? RE: Propozycje - bodorek - 05-07-2015 15:30 Cytat:No tak. Albo powiadomienie przez GG. Nie trzeba byłoby budować aplikacji od podstaw. No to też prawda, ale jak ktoś jest na FireSubie wygrywem i robi po 20 albo więcej leadów dziennie, to można dostać szału słysząc cały czas dźwięk GG A chcąc wiedzieć ile aktualnie mamy kasy, po prostu wysuwałoby się górny pasek notyfikacji i tam od razu jest info ile leadów i ile kasy dzisiaj nam doszło Do tego jakiś ładny widget do ekranu głównego z danymi i po prostu jest idealnie. Cytat:Nie wiem czy to w ogóle dobra propozycja i na temat, ale ja bym proponował może zrobienie jakiegoś programu na windows, który po włączeniu i zalogowaniu, informował by nas o ilości pozyskanych dziś leadów, stanie konta, tak żeby działał w tle a włączenie przeglądarki w celu sprawdzenia lead'ów nie było by konieczne, program tego typu posiada chyba Hotcash o ile dobrze pamiętam Na PC też by się przydała, chociaż jak dla mnie znacznie mniej, niż na telefon komórkowy Ewentualnie też, żeby miał jakiś malutki widget, który by się wrzuciło w jakiś róg ekranu i na bieżąco lukało ile jest leadów i kasy RE: Propozycje - lukaswu - 05-07-2015 17:28 Płatności SMS Premium z Niemiec, Francji i USA - przecież możecie dogadać się z jakąś firmą z tamtąd? Z FR i DE na pewno łatwiej... RE: Propozycje - Inspirujący - 06-07-2015 15:42 Pomysł z wycieczka to gowno paysafecard na propsie RE: Propozycje - nykkusek - 06-07-2015 23:35 Ulepszone statystyki z danego dnia/tygodnia/miesiąca + w statystykach z danego dnia na wykresie również godziny, tak żeby można było śledzić w jakich godzinach najlepiej promowac. I chyba to wszystko, ew. tak jak pisali program na Windowsa z powiadomieniami o leadzie z możliwością wgramia swojej muzyczki (cos jak program od Bolo do leadmore) Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka RE: Propozycje - gieniek93 - 07-07-2015 12:05 PSC prosimy Albo "doładowanie paypal 30, 50zł itp" no chyba, że nie możecie ;p RE: Propozycje - domis - 07-07-2015 13:22 Wycieczkę kiedyś testowałam z pustą, wypadła średnio dość Mi się marzy wprowadzenie postbacków, ułatwiłoby to sprawę mocno jeśli chodzi o paid traffic. Napiszę jeszcze w tej sprawie na gg, bo nie pierwszy raz to sugeruję A no i ostatnie - sub albo premium na inne kraje. Wiem, że jest dostępna masa ofert w sieciach CPA, ale wszystkie są na jedno kopyto. Tylko w Polsce to odbiło w inną stronę. Myślę, że na Francję i Niemcy byłoby ciężej, ale wydaje mi się, że z Singapurem, Malezją, South Africą dałoby radę to zrobić też w takim kierunku, z takimi LP jak u nas |