![]() |
Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK (/Temat-Zarabianie-na-sieciach-afiliacyjnych-II-PORADNIK-117066) |
RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - radek0389 - 31-07-2015 08:11 Kupiłem poradnik, w teorii wszystko wygląda bardzo dobrze ![]() ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Pmxq - 31-07-2015 18:14 radek0389, dzięki za opinię ![]() 10 sierpnia ukaże się aktualizacja, do każdego sposobu dojdzie parę ważnych uwag i innych możliwości działania na nich, dzięki którym będzie można zwiększyć zarobek
![]() ![]() ![]() ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Miko93PL - 01-08-2015 12:54 Wczoraj wieczorem zakupiłem poradnik i co mogę powiedzieć po przeczytaniu go ?
Nie znam się na zarabianiu SUB SMS, PPI, PPA itp więc obawiałem się, że sposób opisany w poradniku może być dla mnie mało zrozumiały, z wieloma rzeczami sobie nie poradzę i nie mam tzw. zaplecza. Jak się okazało zupełnie niepotrzebnie się tym przejmowałem. Poradnik jest napisany w taki sposób, że nawet zielony jak ja to zrozumie, Pmxq opisał bardzo szczegółowo każdą z 3 metod a także dorzucił parę '' rzeczy '' które ułatwią i przyspieszą Naszą pracę. Obiecał także 10 sierpnia zaktualizować dziennik i dołożyć do tego kolejną metodę jak i porady dzięki którym dodatkowo zwiększymy swój zarobek. Kontakt z samym użytkownikiem jest miły i przyjemny ( z tego co zauważyłem prawie cały czas jest dostępny dzięki czemu w razie pytań / problemów możemy śmiało do niego pisać ) Co do zarobków jak pisałem kupiłem poradnik dopiero wczoraj także ciężko mi cokolwiek powiedzieć, postaram się jak najszybciej zabrać za zarabianie i na pewno wrzucę screen swoich wyników. Uważam, że poradnik jest godny polecenia ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - supercola - 02-08-2015 11:17 Nie widziałem zarobków żadnego z użytkowników kupujących poradnik ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Damkofr - 03-08-2015 22:02 Zaczynam działać na poradniku cz1 sieci affilacyjne pewnie jest bardzo zbliżony za tydzien powinny być pierwsze efekty jeśli będą i dam znac co i jak RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Pmxq - 03-08-2015 22:35 co do screenów zarobków to niestety nie mam na to wpływu, trzeba czekać aż się ktoś weźmie za pracę i pochwali ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - shaGuar - 04-08-2015 15:47 Haloo panowieee ! nikt jeszcze nie zarobił tym sposobem ? ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - QpiterQ - 04-08-2015 20:55 Prosiłbym o jakieś screeny ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - Junior77 - 05-08-2015 22:40 Pmxq prosił mnie abym pochwalił się zarobkami więc zamieszczam screena ![]() nakład pracy około 4,5 godziny ![]() ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych II - PORADNIK - supercola - 05-08-2015 22:43 Ładnie ! ![]() |