Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
Zarób kase na STEAM :) - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
Zarób kase na STEAM :) (/Temat-Zarob-kase-na-STEAM-116995)

Strony: 1 2 3

RE: Zarób kase na STEAM :) - PaulRcootiC - 03-07-2015 08:57

(02-07-2015 21:44)Prizmo* napisał(a):  Rób tak rób,Polacy sie skapną,zreportuja cie i będzie piękny napis widniał:
"Wymiana obecnie zablokowana"
Już dziś na jednej grupie na FB widziałem jak reportowali typa co udawał panienkę.
Tak się też dla niego to skończyło.
Typowe naciągactwo,czego wymagać od 13-latka.

Człowieku , a czy ktoś go zmusza aby "kupił" te zdjęcia ?

RE: Zarób kase na STEAM :) - Dk2RR - 03-07-2015 09:28

(02-07-2015 21:44)Prizmo* napisał(a):  Rób tak rób,Polacy sie skapną,zreportuja cie i będzie piękny napis widniał:
"Wymiana obecnie zablokowana"
Już dziś na jednej grupie na FB widziałem jak reportowali typa co udawał panienkę.
Tak się też dla niego to skończyło.
Typowe naciągactwo,czego wymagać od 13-latka.

Przecież nie robisz tego na swoim koncie główny. Szybko nachapiesz się skinów sprzedaż, a jak zablokują wyminę, konto sprzedajesz na allegro z zaniżoną ceną.

RE: Zarób kase na STEAM :) - Mercz - 03-07-2015 09:43

Sposób wydaje się ok, ciężko z tym głosem.

RE: Zarób kase na STEAM :) - PaulRcootiC - 03-07-2015 09:49

(03-07-2015 09:43)Mercz napisał(a):  Sposób wydaje się ok, ciężko z tym głosem.

Pisałem wczesniej , VoiceChanger lub cos w tym stylu Wink Ja bez tego sobie poradziłem , nie przeszedlem jeszcze mutacji

RE: Zarób kase na STEAM :) - bolo9797 - 03-07-2015 10:16

12-13 latek może da rade, mnie by raczej nie wyszło udawanie kobiecego głosu ^^Moze jakas znajoma da się na to namówić ^^

RE: Zarób kase na STEAM :) - Pasza dla konia - 04-07-2015 16:38

W tym VoiveChanger próbowałem tych opcji ze zmianą głosu, lecz albo ludzie do mnie piszą, że mam głos jak Alvin (If u know what i mean") albo jak dziecko ze zrytym beretem Lol

PS. Chciałem sobie potrollować, a nie żebrac o skiny za foty Tongue