![]() |
Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek (/Temat-Dziennik-Triblera-Snapchat-jako-idealny-zarobek-116911) |
RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - Biznes Chłopczyk - 03-07-2015 18:47 Ile wyciskasz mamony na miecha? ![]() RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - adios123 - 04-07-2015 19:03 Może Ci się przyda ![]() http://scr.hu/7szi/2qbha (snapczat) RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - tribler - 06-07-2015 21:57 2 Lipca
Domena i Hosting wykupione! Po powrocie z plaży, od razu zabrałem się za tworzenie strony! Jako że jestem baaardzoo dużym laikiem w sprawach HTML, to jakoś sobie poradzę ![]() ![]() Dziś dodało mnie do znajomych: +147-150 (Mogłem się pomylić ![]() 3 Lipca Dziś dzień był taki sam jak wszystkie pozostałe. Zrobiłem konto, lekki spamik i po sprawie ![]() ![]() Jestem strasznie zawiedziony brakiem zarobków, lecz to tylko kwestia czasu ![]() Dziś znów lecę na ShowUp'a na 3-4 godzinki w wiadomo jakim celu ![]() Dziś dodało mnie do znajomych: 118 osób 4 Lipca Wszystko jest na dobrej drodze! Strona prawie skończona i mogę niedługo zaczynać ![]() ![]() ![]() Dziś dodało mnie do znajomych: 68-70 osób 5 Lipca Strona skończona! Mogę już zaczynać zarabiać na SnapChacie ![]() Wakacje już są a ja dalej w domu się kiszę ![]() Może wreszcie za ten hajs gdzieś pojadę? Mazury? Morze? Jeszcze zobaczymy ![]() Dziś dodało mnie do znajomych: 64 osoby 6 Lipca Dziś zaprosiłem moich ludzi na stronę! Efekt? 914 osób na mojej stronie! PERFEKTO! Jutro dam wam info o zarobkach. Czekajcie cierpliwie ! RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - Pmxq - 06-07-2015 22:54 ciekawie, sam jestem użytkownikiem tej aplikacji i miałem pewien pomysł na zarobek dzięki niej, ale jak na razie nie wdrażałem go w życie ![]() ![]() ![]() RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - Rps - 06-07-2015 23:28 Interesujący Dziennik nie powiem ![]() RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - tribler - 07-07-2015 11:16 Moje posty nie są jakoś bogate w tekst, lecz bardzo się staram ![]() Miłych wakacji życzę ![]() ![]() RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - rejwus15 - 07-07-2015 11:43 Ekstra! Powodzenia i wytrwałości, obserwuję i czekam na zarobki ![]() RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - tribler - 07-07-2015 22:18 7 Lipca
I jestem już po pierwszym zarobku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Macie Snapchata? Wiecie co się dzieje kiedy licznik wyświetleń waszego snapa będzie większy niż 999? Zobaczcie sami ![]() ![]() Moje wyniki są coraz lepsze! ![]() A co do zarobków to proszę: ![]() Stwierdziłem, że nie potrzebna wam jest konwersja i ilość leadów ![]() Dzień był dla mnie bardzo dobry i ciesze się! Muszę ludzi coraz bardziej zachęcać i będzie więcej $$$. RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - dziam - 08-07-2015 08:43 Cwaniaczek ![]() RE: Dziennik Triblera - Snapchat jako idealny zarobek - liroypl - 08-07-2015 08:54 Działasz sposobem ze strefy ? |