Kontakt do dostawcy aplikacji z zatwierdzonymi publish_actions - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Kontakt do dostawcy aplikacji z zatwierdzonymi publish_actions (/Temat-Kontakt-do-dostawcy-aplikacji-z-zatwierdzonymi-publish-actions-116490) |
RE: Kontakt do dostawcy aplikacji z zatwierdzonymi publish_actions - kariolmax - 23-06-2015 13:33 ∞ + 100zł!! Musi być mój!! RE: Kontakt do dostawcy aplikacji z zatwierdzonymi publish_actions - PremAccHack - 23-06-2015 13:36 Po pierwsze nie zarabiam na subach, bo mnie potem sumienie dręczy że kogoś naciagam na koszta. Po drugie dla mnie możesz zarabiać miliony szczerze mnie to jebi* Jest dużo innych metod zarobku dużo uczciwszych niż sub. Zamknijcie ten temat bo już spina jest i zaraz ktoś będzie musiał iść po popcorn RE: Kontakt do dostawcy aplikacji z zatwierdzonymi publish_actions - Join - 23-06-2015 13:50 (23-06-2015 13:36)PremAccHack napisał(a): Po pierwsze nie zarabiam na subach, bo mnie potem sumienie dręczy że kogoś naciagam na koszta. Po drugie dla mnie możesz zarabiać miliony szczerze mnie to jebi* Jest dużo innych metod zarobku dużo uczciwszych niż sub. no ale to ty się spinasz? gdzie tutaj widzisz naciąganie? u mnie trzeba zrobic suba, zeby obejrzec filmik po sekundzie, placisz i dostajesz filmik. nikogo nie naciagam po 3 w wiadomosci z pinem masz jak wol koszt kazdego nastepnego smsa Po tzreciez to Twoj problem i jebie mnie Twoja moralnosc Kontakt do dostawcy aplikacji z zatwierdzonymi publish_actions - Klin - 25-06-2015 12:09 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |