Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. (/Temat-Poradnik-zarabiania-na-przedmiotach-wirtualnych-ALLEGRO-i-nie-tylko-116462) |
RE: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - zbyszeq - 28-06-2015 21:07 @[sajmoon] Poczekajmy jeszcze troche, na pewno niebawem ktoś pochwali się zarobkami . @[GetGifts] wysłałem pw Odp: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - sajmoon - 28-06-2015 21:33 Wyślij PW ze szczegółami. RE: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - Szrejter - 28-06-2015 21:45 Otóż tak zakupiłem poradnik - co do oceny pełnej to napiszę ją za kilka dni bo aktualnie zabieram się za testowanie tej metody - na wstępie mogę powiedzieć, że nie żałuję kwoty wydanej na poradnik bo jest on napisany przejrzyście wszystko i na temat - jak na tacy Wygląda wszystko ładniutko i na pewno da się na tym zarobić nie małe sumy - oczywiście odpowiednie zaangażowanie. Tymczasem mogę zdecydowanie polecić zakup! Pozdrawiam! RE: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - zbyszeq - 28-06-2015 23:58 @[sajmoon] wysłałem @[Szrejter] Dziękuje CI za recenzję - mam nadzieję, że zawartość poradnika i Twoje działania zamienią się na $$ RE: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - Melex - 29-06-2015 00:07 hmm.. mi też napisać pw to co wszystkim wyżej wysylales RE: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - osk4rr - 29-06-2015 00:20 Jezeli możesz powiedzieć cos więcej na temat tego poradnika to pisz priv zajmuje sie sprzedażą na allegro, chetnie zajabym sie tym co oferujesz RE: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - zbyszeq - 29-06-2015 00:23 @[Melex] wysłałem @[osk4rr] wysłałem @[Szrejter] Wyczyść PW, podeśle dodatek do poradnika o którym wcześniej wspomniałem RE: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - DeoRIP - 29-06-2015 01:08 To mi też wyślij dodatek ^^ RE: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - zbyszeq - 29-06-2015 01:15 @[DeoRIP] Wysłałem . RE: Poradnik zarabiania na przedmiotach wirtualnych [ALLEGRO i nie tylko]. - Szrejter - 29-06-2015 01:32 @[zbyszeq] wyczyściłem - możesz podesłać, dzięki! |