[Zamknięty][Restock] Nagrody z Retro Redemption - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Otrzymane Potwierdzenia Nagród (/Forum-Otrzymane-Potwierdzenia-Nagrod-6) +------ Dział: Restock (/Forum-Restock-126) +------ Wątek: [Zamknięty][Restock] Nagrody z Retro Redemption (/Temat-Zamkniety-Restock-Nagrody-z-Retro-Redemption-11620) |
RE: Nagrody z Retro Redemption - zdybcio - 11-08-2010 14:15 Też myślę, że przyjdzie. Cierpliwie czekam, bo nic innego mi nie zostało. Dzięki wszystkim za udzielenie głosu i za pomoc. Jak paczka dotrze do mnie to napiszę RE: Nagrody z Retro Redemption - zdybcio - 18-08-2010 16:49 Słuchajcie, napisałem do lockerz odnośnie mojej wygranej, której nie dostałem i odpisali mi tak: Hello, Thanks for writing! I've checked your order, and I can see that it will be sent to you within the month. Thanks so much for your patience! Zelda Zonk Oznacza to, że jeszcze mojej paczki z lipca nie wysłali!!!!! RE: Nagrody z Retro Redemption - Lubelak - 18-08-2010 21:14 Witam, Dziękujemy za wiadomość! Sprawdziliśmy twoje zamówienie, widzę, że zostanie ona wysłana do Ciebie w ciągu miesiąca. Dziękujemy bardzo za cierpliwość! Zelda zonk trochę by translator W ciągu miesiąca wyślą RE: Nagrody z Retro Redemption - deadwheel - 19-08-2010 01:11 olll JEEEEEEEEEEE Uzywane Hotkeye RE: Nagrody z Retro Redemption - zdybcio - 19-08-2010 16:48 Dzięki Lubelak za przetłumaczenie, ale wiem co tam napisali. Dałem to dlatego, żeby pokazać, że jeszcze paczka z lipca nie została wysłana. Mimo wszystko dzięki za fatygę i przetłumaczenie. Plusik + Z drugiej strony trochę to dziwne, że dopiero w przeciągu miesiąca wyślą mi paczkę, którą powinienem mieć już dawno. Tak jak reszta użytkowników. Słyszałem też, że ostatnio na restockach jest mało Ipodów. Czyżby się im kończyły?? RE: Nagrody z Retro Redemption - tomsonFCB - 19-08-2010 19:48 Elo ja pisałem do Kathy w sprawie mojej kamery i mi bot odpisał. Do dziś nie mam nagrody RE: Nagrody z Retro Redemption - zdybcio - 19-08-2010 21:01 Napisz jeszcze raz. Ja napisałem i mi odpisała, że odezwie się do mnie ktoś z siedziby i po mniej więcej 2 godzinach napisała mi jakaś Zelda Zonk. RE: Nagrody z Retro Redemption - zdybcio - 24-08-2010 20:06 Dzisiaj dostałem kolejną wiadomość. Napisali sami, bez moich pytań o nagrodę. Jedyne co dzisiaj zrobiłem na lockerz to kupiłem ultimate tapetkę Teraz mam pewność, że towar dotrze do mnie !! Oto tekst: Hello! Thanks for writing. Your prize order has been approved and should be on its way to you soon. We're shipping tons of prizes at the moment, so I apologize for the delay and thank you for your patience! Thanks! Moose RE: Nagrody z Retro Redemption - tomsonFCB - 25-08-2010 07:54 Mi Kathy odpisała że za kilka dni otrzymam info o wysyłce RE: Nagrody z Retro Redemption - zdybcio - 25-08-2010 21:43 No to TomsonFCB czekamu dalej;d;d Najważniejsze jest to, że przyślą |