Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Lukines - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Lukines (/Temat-Lukines-116099)

Strony: 1 2 3 4

RE: Lukines - szpilmen - 22-06-2015 19:52

(22-06-2015 19:45)Lukines napisał(a):  Widzę że teraz koledzy Ci muszą pomagać w nagonce na mnie Szpiluś Wink

Hasło było ustawione moje bo jak inaczej bym je zmienił , skoro je ustawialiście?
Aż taki hakierem nie jestem.

2) Bot działał jak go wydawałem , za 20 zł spam tygodniowy 24/7 na asku? Kiedy to nie było aż takie popularne? nie było powiedziane że mam go aktualizować Wink Działał jak sprzedawałem więc było ok.

Popłacz jeszcze trochę i napisz do kolegów może dostanę kolejne oskarżenia Smile

Znałeś hasło do hostingu co nie oznacza że było Twoje. Poza tym dlaczego je zmieniłeś skoro dostałeś zapłatę za zrobienie bloga po 2 tygodniach? Proste. Zdenerwowałeś się ze sposobu zmiany IP nie chciałem Ci podać.

Bot nie był do serwisu ask.fm tylko do serwisu typu ask. Spam nie szedł 24/7 ponieważ tak jak pisałem nie działał dobrze i miałeś to poprawić czego potem nie zrobiłeś i w sumie nic nie pospamowałem.

Nie pisałem do nikogo.

@edit.
Skończyłem temat. Dla mnie jesteś osobą nie godną zaufania i nie polecam robić z Tobą interesów. Smile

RE: Lukines - Lukines - 22-06-2015 19:58

Teraz zmieniłem hasło do hostingu Wink Zapłatę dostałem powiadasz? Ani grosza nie dostałem a dostałeś całego mojego bloga z bardzo dużą ilością postów i jeszcze płaczesz.

Wypominaj mi bota którego nawet nie pamiętam i którego kupowali ludzie bo im działał tobie nie :O

Temat był skończony zanim zacząłeś Wink

RE: Lukines - szpilmen - 22-06-2015 20:02

(22-06-2015 19:58)Lukines napisał(a):  Teraz zmieniłem hasło do hostingu Wink Zapłatę dostałem powiadasz? Ani grosza nie dostałem a dostałeś całego mojego bloga z bardzo dużą ilością postów i jeszcze płaczesz.

Wypominaj mi bota którego nawet nie pamiętam i którego kupowali ludzie bo im działał tobie nie :O

Temat był skończony zanim zacząłeś Wink

Tak, zmieniłeś dane do panelu admina i potem do hostingu abym nie mógł się zalogować. Nawet dzwoniłem wtedy do Ciebie, pamiętasz? Było coś po 22 i siedziałeś z kolegami, było słychać ich w tle. Udało mi się jedynie odzyskać hasło bo nie pozmieniałeś maila Smile

Dostałeś zapłatę w wysokości 700zł od sieci, tak jak się umawialiśmy. Daje sposób, dostajesz wypłatę, dajesz mi kopie bloga i instalujesz.

Nie był skończony ponieważ nawet słowa przepraszam nie usłyszałem.

RE: Lukines - Lukines - 22-06-2015 20:14

Już skończyłeś wypisywać bzdury i płakać bo wzięło Ci się na żale po dwóch latach?

RE: Lukines - szpilmen - 22-06-2015 20:18

(22-06-2015 20:14)Lukines napisał(a):  Już skończyłeś wypisywać bzdury i płakać bo wzięło Ci się na żale po dwóch latach?

Mogę porobić screeny rozmów gdzie umawialiśmy się w ten sposób.

Zobaczyłem temat z Lukinesem, napisałem swoją opinię, skończyłem. Smile

RE: Lukines - alfonsPL - 22-06-2015 20:35

Również nie polecam Lukines'a, wcisnął mi słabiutki program co niby miał szukać nisz... zapłaciłem 150zł, OBIECAŁ pomoc, ale potem jedyne co od niego dostałem to wymówki.

RE: Lukines - Lukines - 22-06-2015 20:38

alfonsPL tak jak mówiłem ataki kolegów :*

Nigdy nie tworzyłem ani nie sprzedawałem programu do szukania nisz , pozdro .

Szpilmen dobijasz sam siebie Wink

RE: Lukines - alfonsPL - 22-06-2015 20:42

Nie mam żadnych powiązań ze Szpilmenem, nigdy z nim nie miałem do czynienia.
Nie sprzedawałeś? A jak opisywałeś program spamujący po ZenDesk (czy jakoś tak..). Nie polecam!

RE: Lukines - daniel42na - 22-06-2015 20:43

Lukines oddaj hajs bartexowi bo przecież nie wykonałeś usługi i w żaden sposób on Ci się nie należy... i skonczmy ten temat Rolleyes

RE: Lukines - Lukines - 22-06-2015 20:44

Podaj numer gg , email z którego płaciłeś? I jak się ze mną kontaktowałeś?

Nawet nie wiesz do czego zendesk służy więc nie pier**** że to kupiłeś bo tego nie kupiłeś.

(22-06-2015 20:43)daniel42na napisał(a):  Lukines oddaj hajs bartexowi bo przecież nie wykonałeś usługi i w żaden sposób on Ci się nie należy... i skonczmy ten temat Rolleyes

z Barteksem rozmawiam na gg cały czas wiec temat o Barteksie bardzo dawno temu się skończył Wink