![]() |
Dziennik (nie)pracy Paszy wysokiej jakości - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik (nie)pracy Paszy wysokiej jakości (/Temat-Dziennik-nie-pracy-Paszy-wysokiej-jakosci-116024) |
RE: Dziennik (nie)pracy Paszy wysokiej jakości - Pasza dla konia - 01-12-2015 19:12 Wielki powrót! Stało się... Dzisiaj postanowiłem ponownie prowadzić dziennik zarobków, lecz tym razem w serwisie OGmobi. Jest to sieć afiliacyjna z ofertami mobilnymi. Oficjalnie zacząłem zarabiać tam 21 października.... W sumie co będę pisał, poniżej przedstawiam tabelkę zarobków. ![]() Między 8-24 listopada zrobiłem sobie przerwę (w sumie dłuższa niż oczekiwałem ![]() ![]() Po przerwie zarobki niestety nie powalają. Z tego względu postanowiłem kontynuować dziennik. Zaczynajmy.... Dzień 1 (01.12.2015r.) Co zrobiłem?
Co planuje zrobić:
Ile zarobiłem: $ 0,10 Podsumowanie: W tygodniu niestety zarobki są bardzo małe, ze względu mój target. 90% trafficu jest z USA i żeby dotrzeć do większej ilości osób trzeba spamować po 23. Dzisiaj planuje oczywiście dobić do około 5$. W sumie i tak nikt tego nie czyta, więc napiszę byle co Niedźwiedź czarny, baribal, niedźwiedź amerykański (Ursus americanus) – gatunek drapieżnego ssaka z rodziny niedźwiedziowatych (Ursidae). Postaram się codziennie aktualizować dziennik. RE: Dziennik (nie)pracy Paszy wysokiej jakości - Pasza dla konia - 05-12-2015 09:53 Czas Ogmobi to czas -6h bodajze, przez co nie bylem w stanie wrzucic zarobkow. Pracowalem okolo 2h i przez ten czas zdazylem zarobic [img] ![]() Oczywiscie nie trafilem zbytnio w pore i bardzo malo ludzi pisalo wiadomosci. Gdyby nie ten uskok to pewnie bym zarobil cos kolo 20$. Dzisiaj postaram sie troche wiecej zarobic, z mniejszym nakladem pracy(macro). RE: Dziennik (nie)pracy Paszy wysokiej jakości - Pasza dla konia - 11-12-2015 22:33 ![]() #Biedackieoferty RE: Dziennik (nie)pracy Paszy wysokiej jakości - create - 11-12-2015 22:39 Bardzo mnie tym tematem zaciekawiłeś powiem szczerze. Powiedz mi jak to dziala? Wybieram jakas oferte/gre/apke i spamuje linkiem czyy musze swtorzyc swoj wlasny landing page i dopiero pod niego podpiac link z oferta tzn pod dajmy na to "download" i oczywiscie ruch tylko mobilny tak? Ala android/ios. Pozdrawiam RE: Dziennik (nie)pracy Paszy wysokiej jakości - Pasza dla konia - 11-12-2015 22:45 Tak wygląda standardowy content locker (oczywiście tytuł, opis itp są zmienne). ![]() Dostajesz też od nich landing page (30 około), które są na ich serwerach. Ty dostajesz tylko link do promowania. Co do ruchu to jest kilka ofert dla PC, jednak w content lockerze można ustawić przekierowanie na inną stronę, jeśli ruch pochodzi z innego urządzenia niż mobilne ![]() |