Dziennik (nie)pracy Paszy wysokiej jakości - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik (nie)pracy Paszy wysokiej jakości (/Temat-Dziennik-nie-pracy-Paszy-wysokiej-jakosci-116024) |
RE: Dziennik (nie)pracy Paszy wysokiej jakości - Pasza dla konia - 01-12-2015 19:12 Wielki powrót! Stało się... Dzisiaj postanowiłem ponownie prowadzić dziennik zarobków, lecz tym razem w serwisie OGmobi. Jest to sieć afiliacyjna z ofertami mobilnymi. Oficjalnie zacząłem zarabiać tam 21 października.... W sumie co będę pisał, poniżej przedstawiam tabelkę zarobków. Między 8-24 listopada zrobiłem sobie przerwę (w sumie dłuższa niż oczekiwałem ) ze względu bana na mojej ulubionej stronie do zbierania trafficu. Po przerwie zarobki niestety nie powalają. Z tego względu postanowiłem kontynuować dziennik. Zaczynajmy.... Dzień 1 (01.12.2015r.) Co zrobiłem?
Co planuje zrobić:
Ile zarobiłem: $ 0,10 Podsumowanie: W tygodniu niestety zarobki są bardzo małe, ze względu mój target. 90% trafficu jest z USA i żeby dotrzeć do większej ilości osób trzeba spamować po 23. Dzisiaj planuje oczywiście dobić do około 5$. W sumie i tak nikt tego nie czyta, więc napiszę byle co Niedźwiedź czarny, baribal, niedźwiedź amerykański (Ursus americanus) – gatunek drapieżnego ssaka z rodziny niedźwiedziowatych (Ursidae). Postaram się codziennie aktualizować dziennik. RE: Dziennik (nie)pracy Paszy wysokiej jakości - Pasza dla konia - 05-12-2015 09:53 Czas Ogmobi to czas -6h bodajze, przez co nie bylem w stanie wrzucic zarobkow. Pracowalem okolo 2h i przez ten czas zdazylem zarobic [img] Oczywiscie nie trafilem zbytnio w pore i bardzo malo ludzi pisalo wiadomosci. Gdyby nie ten uskok to pewnie bym zarobil cos kolo 20$. Dzisiaj postaram sie troche wiecej zarobic, z mniejszym nakladem pracy(macro). RE: Dziennik (nie)pracy Paszy wysokiej jakości - Pasza dla konia - 11-12-2015 22:33 #Biedackieoferty RE: Dziennik (nie)pracy Paszy wysokiej jakości - create - 11-12-2015 22:39 Bardzo mnie tym tematem zaciekawiłeś powiem szczerze. Powiedz mi jak to dziala? Wybieram jakas oferte/gre/apke i spamuje linkiem czyy musze swtorzyc swoj wlasny landing page i dopiero pod niego podpiac link z oferta tzn pod dajmy na to "download" i oczywiscie ruch tylko mobilny tak? Ala android/ios. Pozdrawiam RE: Dziennik (nie)pracy Paszy wysokiej jakości - Pasza dla konia - 11-12-2015 22:45 Tak wygląda standardowy content locker (oczywiście tytuł, opis itp są zmienne). Dostajesz też od nich landing page (30 około), które są na ich serwerach. Ty dostajesz tylko link do promowania. Co do ruchu to jest kilka ofert dla PC, jednak w content lockerze można ustawić przekierowanie na inną stronę, jeśli ruch pochodzi z innego urządzenia niż mobilne |