Dziennik motywacyjny - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik motywacyjny (/Temat-Dziennik-motywacyjny-115511) |
RE: Dziennik motywacyjny - amb - 01-08-2015 14:37 TrafficMonsoon Aktywne paczki: 10 Znowu coś się pokończyło, więc lekko doinwestowałem. MyPayingads Aktywne paczki: 48 + 38 Kilka paczek wygasło. Shorte.st $0.04792 Plany Reinwestycje do dziesiątego. Dodać jakieś teksty na stronę pod Shorte. RE: Dziennik motywacyjny - amb - 10-08-2015 19:20 TrafficMonsoon Aktywne paczki: 11 W najbliższych dniach planuję trochę powypłacać (na razie tylko z kapitału początkowego) MyPayingads Aktywne paczki: 11 + 36 Sporo wygasło, trochę doszło. Na dniach będę wypłacał wszystko z Cash Balance, a resztę reinwestował. Shorte.st $0,06716 Plany Upały mnie wykańczają, więc na razie planuję przetrwać. ;-) RE: Dziennik motywacyjny - amb - 22-09-2015 09:40 Witam po dość długiej przerwie :-) TrafficMonsoon Aktywne paczki: 8 Trochę reinwestowałem, trochę wypłacałem. Jeszcze 36$ i w końcu zacznę wypłacać zyski. ;-) MyPayingads Aktywne paczki: 105 + 102 + 59 Sporo dopłaciłem, stąd te ilości. Na razie reinwestuję i wypłacam Cash Balance. Shorte.st $0,1270 Nowa stronka pod linki i pp Treści: 2/50 Plany Na razie reinwestować TM. Wypłacać Cash Balance z MPA i resztę reinwestować. Pracować nad stronką pod linki i pp. RE: Dziennik motywacyjny - konek3 - 22-09-2015 12:37 Ile już włożyłeś i ile zarobiłeś? RE: Dziennik motywacyjny - amb - 04-10-2015 22:08 (22-09-2015 12:37)konek3 napisał(a): Ile już włożyłeś i ile zarobiłeś? Około 300 dolarów w każdy z systemów. TrafficMonsoon Aktywne paczki: 6 Cały czas reinwestuję, ale znowu część paczek się skończyła. Wciąż pozostaje 36$ do wypłacenia i w końcu będą zyski. MyPayingads Aktywne paczki: 101 + 98 + 74 Wciąż reinwestuję i wypłacam Cash Balance. Shorte.st $0,93 Trochę nad tym posiedziałem, ale na razie słabe zyski w stosunku do nakładów pracy, chociaż i tak dużo więcej niż przez cały wcześniejszy okres. Nowa stronka pod linki i pp Treści: 2/50 Tu chwilowo zastój na rzecz innych projektów. Plany Reinwestować TM. Wypłacać Cash Balance z MPA i resztę reinwestować. Pracować nad stronką pod linki i pp. Eksperymentować z Shorte. Dziennik motywacyjny - MaLiN - 02-12-2015 02:43 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |