AppTrailers 6zł na dzień - Poradnik (IOS) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: AppTrailers 6zł na dzień - Poradnik (IOS) (/Temat-AppTrailers-6zl-na-dzien-Poradnik-IOS-114552) |
AppTrailers 6zł na dzień - Poradnik (IOS) - Penguinerr - 30-05-2015 16:12 Nie wiem i nie sądzę żeby się dało. Reinstall nie pomoże, bo pobierze dane z chmury. Może nowe konto na AppStore, jeśli da się takie zrobić. RE: AppTrailers 6zł na dzień - Poradnik (IOS) - nitro12310 - 30-05-2015 16:14 (30-05-2015 16:12)Penguinerr napisał(a): Nie wiem i nie sądzę żeby się dało. Reinstall nie pomoże, bo pobierze dane z chmury. Może nowe konto na AppStore, jeśli da się takie zrobić. Robiłem tak... Nawet Wszytsko do fabryki przywróciłem ale nic nie pomogło.. AppTrailers 6zł na dzień - Poradnik (IOS) - Penguinerr - 30-05-2015 16:18 Więc już nic na tym telefonie się nie zrobi :/ Musieli dać bana na numer seryjny urządzenia, bo innego wyjścia nie ma. |