[Poradnik+Nisza] Dla początkujących i zaawansowanych - Premium i Sub SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Poradnik+Nisza] Dla początkujących i zaawansowanych - Premium i Sub SMS (/Temat-Poradnik-Nisza-Dla-poczatkujacych-i-zaawansowanych-Premium-i-Sub-SMS-114495) |
RE: [Poradnik+Nisza] Dla początkujących i zaawansowanych - Premium i Sub SMS - adBuster - 24-05-2015 08:12 Kupiłem i powiem szczerze że poradnik nie był wart 20zł , spędziłem prawie cały dzień na tej metodzie i zarobiłem ledwo 12zł a stracilem 20zł jako koszt inwestycji. reasumując = 50+20-12=-52zł najgorzej wydane pieniadze w tym tygodniu NIE POLECAM RE: [Poradnik+Nisza] Dla początkujących i zaawansowanych - Premium i Sub SMS - srybus - 24-05-2015 08:21 Miałem wstawić zarobki, ale nie ma co wstawiać. Nie polecam, admin strony, na której promujemy usunął linki przed wydarzeniami, więc wpadło marne 30 klików - 0 leadów. Dodatkowo, jak do jakiegoś czasu ze sprzedawcą byl znakomity kontakt, tak nagle przestał się odzywać ;> RE: [Poradnik+Nisza] Dla początkujących i zaawansowanych - Premium i Sub SMS - fusek - 24-05-2015 08:33 A nie pisalem jakiej wartosci ten poradnik. Dlaczego poradniki recenzuje osoba nie siedzaca w subsms? Ja rzadam zwrotu kady bo wiekszego shitu nie widzialem RE: [Poradnik+Nisza] Dla początkujących i zaawansowanych - Premium i Sub SMS - Varnity - 24-05-2015 08:55 Wszystkim odpowiadam na pytania. Srybus tobie również odpisałem. Nie moja wina że admin zablokował taką możliwość. Ci którzy kupili poradnik zapraszam na PW gdzie podam inną formę promocji. I nie mówcie że nie da się na tym zarobić, jeśli sam na tym zarobiłem już niezłe pieniądze a daje innym taką samą możliwość. Złe dostosowanie do wydarzenia skutkuje zerowym zarobkiem. Ile razy mam powtarzać że trzeba trafić w odpowiednie zapotrzebowanie. Jeśli komuś nie pasuje może iść na łatwiznę i spamować na FB. adBuster, z tego co wiem to nie kupowałeś mojego poradnik więc skąd taki komentarz? Zapraszam, pozostały już tylko 2 sztuki! RE: [Poradnik+Nisza] Dla początkujących i zaawansowanych - Premium i Sub SMS - Krzysiek-PL - 28-06-2015 14:19 Czy jest to metoda 18+ ? [Poradnik+Nisza] Dla początkujących i zaawansowanych - Premium i Sub SMS - surfer0700 - 27-08-2015 09:33 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |