![]() |
|
[Skrypt] Viral Wiadomości - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [Skrypt] Viral Wiadomości (/Temat-Skrypt-Viral-Wiadomosci-114445) |
RE: [Skrypt] Viral Wiadomości - Eliteman - 22-05-2015 01:53 Udało mi się wrzucić na darmowym hostingu i darmowej subdomenie i skrypt działa Pewnie rano subdomena już padnie i trzeba będzie coś wykupić tylko nie wiem czy sobie poradzę z łączeniem domeny i hostingu, na darmowym hostingu żadnego skomplikowania nie ma bo się tworzy, dostaje dane ftp, wrzuca przez filezille pliki i już. A na poważnym hostingu trzeba się chyba nakombinować z parkowaniem domeny na hostingu? RE: [Skrypt] Viral Wiadomości - piotrekprorok - 22-05-2015 04:09 (22-05-2015 01:53)Eliteman napisał(a): Udało mi się wrzucić na darmowym hostingu i darmowej subdomenie i skrypt działa To jest akurat bardzo proste i sądzę że sobie z tym bez problemu poradzisz. Na hostingu dodajesz domenę a tam gdzie kupujesz domenę ustawiasz DNS-y ze swojego hostingu. RE: [Skrypt] Viral Wiadomości - Ando - 22-05-2015 08:44 (22-05-2015 00:17)AnnaKa napisał(a): A mnie jeszcze bardziej śmieszy to że ktoś kupił ten skrypt ponieważ taka sama wstawka ja ta znajduje się w "archiwum strefy" wystarczyło poświęcić kilka minut i znaleźć. Aczkolwiek dobrze że wstawiłeś bo nie lubię jak ktoś zarabia na niewiedzy. Wiem że jest w archiwum ale z tego co pamiętam to nazwa tematu była jakaś dziwna i przez to nikt nie potrafił tego znaleźć. Po prostu się "zdenerwowałem" jak zobaczyłem ze ktoś jest gotów 40zł zapłacić za darmowy skrypt i wstawiłem jeszcze raz. Teraz nikt nie powinien mieć problemu z jego wyszukaniem
RE: [Skrypt] Viral Wiadomości - Eliteman - 22-05-2015 11:33 Mam wrażenie, że coś jest nie tak ale to może być tylko wrażenie... Przy udostępnianiu posta z grupy jest on również automatycznie lajkowany, udostępniłem go na próbę przez skrypt dwoma kontami, z obu zlajkowało i udostępniło post na tablicy Wyświetleń po godzinie mam 150 a lajków pod postem nie widać... Czy to możliwe, żeby nikt nie zlajkował skoro wyświetlenia są więc strona musiała być odblokowana? Czy może to normalne?
RE: [Skrypt] Viral Wiadomości - aero2 - 22-05-2015 11:35 Nie chcę tego landing page Wiadomości tylko Stream Online w iframe. Wie ktoś może jaki kod wstawić i w które miejsce aby to mi działało? RE: [Skrypt] Viral Wiadomości - adios123 - 22-05-2015 12:17 Pusta oferta mylead: Kod: <iframe src="LINK" width="400px" height="430px" scrolling="no" allowtransparency="yes" frameborder="0"></iframe>RE: [Skrypt] Viral Wiadomości - lukaswu - 22-05-2015 12:43 Jak sam stream to flowplayer ma gotowe rozwiązania z playerami i iframe na stronę, tylko pamiętaj o regulaminie. RE: [Skrypt] Viral Wiadomości - Ciastek - 22-05-2015 13:08 Jak nacisnę na "x" to wyskakuje coś takiego: http://scr.hu/2dgu/fwvu4 ktoś wie po co to ? RE: [Skrypt] Viral Wiadomości - Ando - 22-05-2015 13:23 (22-05-2015 13:08)Ciastek napisał(a): Jak nacisnę na "x" to wyskakuje coś takiego: http://scr.hu/2dgu/fwvu4 Wrzuciłeś na hosting czy otwierasz index z dysku? Odp: [Skrypt] Viral Wiadomości - Zarobiony_Koles - 22-05-2015 13:25 osoby korzystajace z mozilla firefox moga w pelni zobaczyc tresc strony? Wysyłane z mojego GT-S5570 za pomocą Tapatalk 2 |