![]() |
Zarabianie na sieciach afiliacyjnych - PORADNIK + 3 NISZE - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych - PORADNIK + 3 NISZE (/Temat-Zarabianie-na-sieciach-afiliacyjnych-PORADNIK-3-NISZE-114392) |
RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych - PORADNIK + 3 NISZE - Pmxq - 25-05-2015 09:36 Aktualizacja będzie darmowa dla każego, kto zakupił poradnik do 1 czerwca ![]() Po 1 czerwca dodatek będzie kosztował 30-50zł, będą tam zupełnie nowe metody promowania, rozwięcie sposobu na większą skalę i inne przydatne rzeczy ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych - PORADNIK + 3 NISZE - DawidMoney - 28-05-2015 21:16 Jak idą panowie zarobki ![]() ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych - PORADNIK + 3 NISZE - Golona - 28-05-2015 21:24 Kupiłem i jestem bardzo zadowolony ![]() ![]() ![]() A za jeden z NAJWIĘKSZYCH plusów należy obrać kontakt z autorem, naprawdę sympatyczny gość, nawet na najprostsze pytania odpowiada bez nerwów ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych - PORADNIK + 3 NISZE - Pmxq - 28-05-2015 21:30 Do wszystkich którzy zakupili poradnik, 1 czerwca wieczorem ( lub jak się nie wyrobię to 2 ) pojawi się aktualizacja, w niej będzie szerzej rozwinięty temat promocji, będą nowe sposoby + kilka innych przydatnych rzeczy, które pomogą zmaksymalizować zarobki ![]() ![]() Oczywiście cały czas służę pomocą, wystarczy do mnie napisać na pw lub gg ![]() ponadto za jakiś czas pojawi się kolejna, trzecia (ostatnia) aktualizacja, tym razem nie będzie związana z sieciami afiliacyjnymi, będzie to inny sposób ( mniej lub bardziej znany ), dzięki któremu również można zarobić trochę $$. Mam nadzieję że każdy będzie zadowolony
![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych - PORADNIK + 3 NISZE - xTKSD - 28-05-2015 22:18 Em.. Również kupiłem poradnik i szczerze powiedziawszy metoda nie jest odkrywcza, ale za to prosta i z naprawdę dobrą perspektywą zarobku ![]() Wydaje mi się (moje zdanie), że nawet jeśli ktoś w życiu w tym nie siedział już w pierwszy dzień powinien zarobić swoje dziesiąt złotych. Co do tego jak rozpisana jest część promocji-mi osobiście wystarczyło, bo od razu przychodzi do głowy miliard miejsc w których możemy działać, a żeby na nie wpaść nie trzeba dużo myśleć. Kontakt z autorem faktycznie niczym 11/10 ![]() Jeżeli moje konto zostanie aktywowane jutro, to wezmę się za robote i pod koniec weekend'u spróbuje wstawić zarobki ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych - PORADNIK + 3 NISZE - DawidMoney - 28-05-2015 22:31 Rezerwuje poradnik ![]() ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych - PORADNIK + 3 NISZE - Siwy2606 - 29-05-2015 00:48 ile jeszcze jest tych poradników ? RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych - PORADNIK + 3 NISZE - Pmxq - 29-05-2015 10:48 @Siwy sprzedałem już jakieś 7-8 sztuk, konkurencja jest nadal znikoma więc poradnik jest cały czas dostępny ![]() RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych - PORADNIK + 3 NISZE - Siwy2606 - 30-05-2015 00:30 Po weekendzie się odezwę. Zarezerwuj dla mnie sztukę raczej wezmę ;-) RE: Zarabianie na sieciach afiliacyjnych - PORADNIK + 3 NISZE - flown - 30-05-2015 11:17 Jak kupie teraz to załape sie jeszcze na te darmowe aktualizacje? Jak tak to rezerwuje. |