Kolejny raz. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Kolejny raz. (/Temat-Kolejny-raz-113773) |
RE: Powrót, powrót, powrót... - damko123 - 18-07-2015 10:23 I NK też omijaj z daleka.. ;p Obserwuję, powodzenia RE: Powrót, powrót, powrót... - kaboomb - 18-07-2015 10:32 Ok, dzięki wielkie za rady @Lejston Okolice Łobza, ale od września zaczynam szkołę w Szczecinie RE: Powrót, powrót, powrót... - DawidMoney - 18-07-2015 17:47 Powodzenia nie poddawaj się a napewno zarobisz RE: Powrót, powrót, powrót... - kaboomb - 18-07-2015 23:48 Dzięki za miłe słowo
Dzisiaj postanowiłem zgłosić się do mentora z Leadmore (Dają taką możliwość, więc czemu miałbym nie próbować? ), wybrałem Damascenona, więc teraz zostaje tylko czekać na odpowiedź. O zarobkach z dziś lepiej nie mówić... Byłem dziś dorobić trochę ostatniego dnia truskawek, w końcu nie samym internetem człowiek żyje, a no i dziękuję za te dodatkowe 20 zł, Pani Marto Długo się co prawda tym nie nacieszyłem, połamałem myszkę i prawie całą kwotę wydałem na nową A co do zarobków, to postanowiłem, że będę się nimi tutaj dzielił co trzeci dzień, w pozostałe dni będę pisał co zrobiłem, co chcę zrobić itd. Jakby ktoś chcial coś doradzić, czy po prostu pogadać o zarabianiu, czy na jakikolwiek inny temat, to zapraszam na PW bądź GG: 52127199. Moim dodatkowym celem, poza pieniędzmi, jest poznanie jak największej ilości ciekawych osób. Od poniedziałku do środy nie będzie mnie w domu, a jutro czeka mnie trochę pracowity dzień, więc najpewniej nic nie zarobię RE: Powrót, powrót, powrót... - Tropek - 19-07-2015 11:39 Do jakiej szkoły się wybierasz w Szczecinie? Powodzenia. RE: Powrót, powrót, powrót... - kaboomb - 19-07-2015 12:23 Technikum Informatyczne SCI RE: Powrót, powrót, powrót... - Adriann - 19-07-2015 13:39 Powodzenia !!! RE: Powrót, powrót, powrót... - Tropek - 19-07-2015 17:38 (19-07-2015 12:23)kaboomb napisał(a): Technikum Informatyczne SCI Nie widzę innego Karola w innych klasach, więc wychodzi na to, że jesteśmy w jednej klasie ^^ Miłego zarabiania $$$. RE: Powrót, powrót, powrót... - kaboomb - 19-07-2015 19:41 Poszło PW, zaraz sprawdzimy czy to ja RE: Powrót, powrót, powrót... - kaboomb - 20-07-2015 09:50 Moim mentorem został Kamil (Uzumaki92). Zaraz wychodzę i wrócę najpewniej w czwartek Mam nadzieję na długą i owocna współpracę! Zarobki na tę chwilę to 65,5 zł. Mam nadzieję szybko to rozmnożyć. Wpadłem na pewien pomysł, jednak aby go wykonać potrzebuję pomocy Kamila, zobaczymy co z tego wyjdzie. Na forum może będę ze dwa razy dziennie zaglądał. Do zobaczenia! |