Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kolejny raz. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Kolejny raz. (/Temat-Kolejny-raz-113773)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Powrót, powrót, powrót... - damko123 - 18-07-2015 10:23

I NK też omijaj z daleka.. ;p

Obserwuję, powodzenia

RE: Powrót, powrót, powrót... - kaboomb - 18-07-2015 10:32

Ok, dzięki wielkie za rady Smile

@Lejston Okolice Łobza, ale od września zaczynam szkołę w Szczecinie Wink

RE: Powrót, powrót, powrót... - DawidMoney - 18-07-2015 17:47

Powodzenia nie poddawaj się a napewno zarobiszWink

RE: Powrót, powrót, powrót... - kaboomb - 18-07-2015 23:48

Dzięki za miłe słowo Wink
Dzisiaj postanowiłem zgłosić się do mentora z Leadmore (Dają taką możliwość, więc czemu miałbym nie próbować? Wink ), wybrałem Damascenona, więc teraz zostaje tylko czekać na odpowiedź. O zarobkach z dziś lepiej nie mówić... Byłem dziś dorobić trochę ostatniego dnia truskawek, w końcu nie samym internetem człowiek żyje, a no i dziękuję za te dodatkowe 20 zł, Pani Marto impreza Długo się co prawda tym nie nacieszyłem, połamałem myszkę i prawie całą kwotę wydałem na nową Xpokerface
A co do zarobków, to postanowiłem, że będę się nimi tutaj dzielił co trzeci dzień, w pozostałe dni będę pisał co zrobiłem, co chcę zrobić itd. Jakby ktoś chcial coś doradzić, czy po prostu pogadać o zarabianiu, czy na jakikolwiek inny temat, to zapraszam na PW bądź GG: 52127199. Moim dodatkowym celem, poza pieniędzmi, jest poznanie jak największej ilości ciekawych osób.
Od poniedziałku do środy nie będzie mnie w domu, a jutro czeka mnie trochę pracowity dzień, więc najpewniej nic nie zarobię Wink

RE: Powrót, powrót, powrót... - Tropek - 19-07-2015 11:39

Do jakiej szkoły się wybierasz w Szczecinie? Tongue Powodzenia.

RE: Powrót, powrót, powrót... - kaboomb - 19-07-2015 12:23

Technikum Informatyczne SCI Wink

RE: Powrót, powrót, powrót... - Adriann - 19-07-2015 13:39

Powodzenia !!! Big Grin

RE: Powrót, powrót, powrót... - Tropek - 19-07-2015 17:38

(19-07-2015 12:23)kaboomb napisał(a):  Technikum Informatyczne SCI Wink

Nie widzę innego Karola w innych klasach, więc wychodzi na to, że jesteśmy w jednej klasie ^^ Miłego zarabiania $$$.

RE: Powrót, powrót, powrót... - kaboomb - 19-07-2015 19:41

Poszło PW, zaraz sprawdzimy czy to ja Wink

RE: Powrót, powrót, powrót... - kaboomb - 20-07-2015 09:50

Moim mentorem został Kamil (Uzumaki92). Zaraz wychodzę i wrócę najpewniej w czwartek impreza Mam nadzieję na długą i owocna współpracę! Zarobki na tę chwilę to 65,5 zł. Mam nadzieję szybko to rozmnożyć. Wpadłem na pewien pomysł, jednak aby go wykonać potrzebuję pomocy Kamila, zobaczymy co z tego wyjdzie. Na forum może będę ze dwa razy dziennie zaglądał. Do zobaczenia!