![]() |
Dziennik pracy- gelo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy- gelo (/Temat-Dziennik-pracy-gelo-113443) |
RE: Dziennik pracy- gelo - GelO - 29-06-2015 22:52 Dzięki wielkie ![]() Co do naszej stronki... Jest nazwa! Może szału nie robi, ale znaleźć jakąś w miarę w porządku z wolną domeną jest bardzo ciężko... (albo ja jestem w tym słaby) Podsumowanie: 29.06: Leadmore- 4 leady- 24 zł Cel:
Do osiągnięcia celu zostały mi dwa leady, dam radę! ![]() Mam jednocześnie pytanie do osób zarabiających w leadmore i mają podniesione stawki. Po jakim czasie dostaliście wyższe stawki i czy aby to przyznali trzeba do nich pisać czy dają to "z automatu"? Łącznie mam już u nich 57 leadów i byłoby miło, aby każdy następny był nieco wyżej wyceniony ![]() ![]() RE: Dziennik pracy- gelo - GelO - 30-06-2015 22:32 Nadszedł koniec czerwca! Najpierw jednak krótki opis dnia, a więc pierwszy lead wpadł koło 1 w nocy po czym poszedłem spać i rano jak się obudziłem okazało się, że już są dwa- miłe zaskoczenie! ![]() ![]() ![]() Podsumowując czerwiec- cel osiągnięty! Grunt to dobierać takie cele, z którymi nie pójdzie lekko, ale jednak się uda! Generalnie zacząłem zarabiać jako tako nieco ponad tydzień temu, a efekty według mnie bardzo fajne. Do tego wszystkiego pracowałem sporo nad nowym projektem, z którym startujemy już na początku lipca i jeśli moja "wizja" się sprawdzi to będzie PETARDA ![]() Podsumowanie: 30.06 Leadmore- 3 leady- 18 zł Cel:
Na lipiec ustalam sobie cele:
![]() Start ze stroną już przesądzony, ale jak najwięcej nad nią pracować... Reklama, reklama, reklama, reklama... I treści (codzienna, bardzo czasochłonna praca niestety). Jestem pozytywnej myśli ![]() ![]() RE: Dziennik pracy- gelo - Adriann - 19-07-2015 14:04 Powodzenia ![]() RE: Dziennik pracy- gelo - GelO - 20-07-2015 20:29 Dzięki bardzo! Dawno nie aktualizowałem dziennika, początek lipca był wyjęty z życia, a zarobki w lipcu raczej nie na najwyższym poziomie ze względu na "brak czasu", a właściwie pomysłów... ![]() ![]() Nie zajmowałem się w dalszym ciągu HC, cały czas działam na LeadMore. Podsumowanie: 1-20.07 Leadmore- 26 leadów- 156 zł Cel:
![]() Jak widać, nie jest rewelacyjnie, aczkolwiek lepsze kilka złotych niż nic ![]() |