Dziennik pracy- gelo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy- gelo (/Temat-Dziennik-pracy-gelo-113443) |
RE: Dziennik pracy- gelo - GelO - 29-06-2015 22:52 Dzięki wielkie Dzisiaj zostałem zupełnie wybity z rytmu... Początkowo nie zarobiłem nic... Czekałem, odświeżałem- zero! Postanowiłem więc odpalić inne konto i spróbować jeszcze raz, efekt? 4 leady i ulga, że jednak prawdopodobnie tamte grupy się wypaliły (4 dni). Co do naszej stronki... Jest nazwa! Może szału nie robi, ale znaleźć jakąś w miarę w porządku z wolną domeną jest bardzo ciężko... (albo ja jestem w tym słaby) Podsumowanie: 29.06: Leadmore- 4 leady- 24 zł Cel:
Do osiągnięcia celu zostały mi dwa leady, dam radę! Mam jednocześnie pytanie do osób zarabiających w leadmore i mają podniesione stawki. Po jakim czasie dostaliście wyższe stawki i czy aby to przyznali trzeba do nich pisać czy dają to "z automatu"? Łącznie mam już u nich 57 leadów i byłoby miło, aby każdy następny był nieco wyżej wyceniony RE: Dziennik pracy- gelo - GelO - 30-06-2015 22:32 Nadszedł koniec czerwca! Najpierw jednak krótki opis dnia, a więc pierwszy lead wpadł koło 1 w nocy po czym poszedłem spać i rano jak się obudziłem okazało się, że już są dwa- miłe zaskoczenie! Generalnie dzień raczej udany, pozytywne wyniki egzaminu troszkę mnie podbudowały, lecz kolejny, dzisiejszy egzamin... No cóż, we wrześniu nie będę się lenił Próbowałem też troszkę codziennego spamu, ale konto padło- chyba przesadziłem bo zazwyczaj trzymały 3-4 dni, a tu ledwo dwa dni (dziś to z pół godziny po spamie blokada...) no ale jeszcze jeden lead wpadł w tym czasie. Podsumowując czerwiec- cel osiągnięty! Grunt to dobierać takie cele, z którymi nie pójdzie lekko, ale jednak się uda! Generalnie zacząłem zarabiać jako tako nieco ponad tydzień temu, a efekty według mnie bardzo fajne. Do tego wszystkiego pracowałem sporo nad nowym projektem, z którym startujemy już na początku lipca i jeśli moja "wizja" się sprawdzi to będzie PETARDA Podsumowanie: 30.06 Leadmore- 3 leady- 18 zł Cel:
Na lipiec ustalam sobie cele:
Start ze stroną już przesądzony, ale jak najwięcej nad nią pracować... Reklama, reklama, reklama, reklama... I treści (codzienna, bardzo czasochłonna praca niestety). Jestem pozytywnej myśli RE: Dziennik pracy- gelo - Adriann - 19-07-2015 14:04 Powodzenia !!! RE: Dziennik pracy- gelo - GelO - 20-07-2015 20:29 Dzięki bardzo! Dawno nie aktualizowałem dziennika, początek lipca był wyjęty z życia, a zarobki w lipcu raczej nie na najwyższym poziomie ze względu na "brak czasu", a właściwie pomysłów... Tak czy inaczej coś tam wpadło Nie zajmowałem się w dalszym ciągu HC, cały czas działam na LeadMore. Podsumowanie: 1-20.07 Leadmore- 26 leadów- 156 zł Cel:
Jak widać, nie jest rewelacyjnie, aczkolwiek lepsze kilka złotych niż nic |