![]() |
SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium (/Temat-SubServices-pl-Nowy-Program-SMS-Premium-113343) |
RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - PawelC - 02-05-2015 07:58 (02-05-2015 07:47)KKamil897 napisał(a): No dobra, ale skoro zrobiłem konto bez akceptacji regulaminu, no to w takim razie nie dotyczy mnie ten regulamin? Rejestracja jest równoważna z akceptacją regulaminu. Jest jeszcze trochę poprawek . Wszystko staramy się na bieżąco aktualizować i poprawiać. Nie da się wszystkiego przewidzieć. Cześć rzeczy wychodzi w praniu. RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - Rav656 - 02-05-2015 08:23 @up To się zabieracie od dupy strony. Odpychacie użytkowników. Może jestem jakiś inny, może mam inny sposób myślenia niż wy, ale na moje oko powinno to wyglądać tak: Postawienie serwisu ---> sprawdzanie błędów ---> wejście na rynek i reklama... A u was dwa ostatnie kroki są - nie wiadomo dlaczego - zamienione. Wątpię, że któryś z poważny earnerów przeniesie linki z hotcash/mylead/firesub do was. Błędy, brak regulaminu, a później jeszcze skopiowany od konkurencji. Nawet nazwę szablonu nie mieliście zmienioną w opisie serwisu. Tak nie działa POWAŻNA firma, dlatego ja w tej zabawie (bo biznesem tego nie nazwę) na pewno nie wezmę udziału. Nie rozumiecie, że najważniejsze jest pierwsze wrażenie? ![]() RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - michal86ole - 02-05-2015 08:43 Testy były i sporo błędów udało się wyłapać jednak wzzystkiego nie przewidzisz bo ogrom pracy przy takim serwisie jest niedoopisania. Zdecydowaliśmy się puścić temat i by właśnie "przyjmować baty" skupiliśmy się na funkcjonalności i ona działa bez zarzutu, co niejedna osoba moze potwierdzić . Powoli do przodu ![]() RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - karor - 02-05-2015 08:47 (02-05-2015 07:57)adios123 napisał(a):Nie chodzi o stawkę a o konwersję, potestuj a potem się wypowiadaj.(01-05-2015 21:56)karor napisał(a): moim zdaniem może spokojnie konkurować z hotcash Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - suchy0001 - 02-05-2015 09:10 Polecam przestestować programy a potem się wypowiadać.Konwersja bije na głowę inne serwisy sms premium. Tapatalk xperia z2 RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - mateusz2045 - 02-05-2015 09:14 Nie można się.zarejestrowac... RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - piciaszek - 02-05-2015 09:16 Dokładnie. Po podaniu e-maila i hasła jest napisane: "Value is required and can't be empty" ![]() RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - Sayer - 02-05-2015 09:25 No to zacznijmy od początku: - Panel to PRO UI 3.0 pozmieniane czyli cięcie po kosztach bo panel z prawdziwego zdarzenia to ponad 500 zł o wiele ponad - Regulamin skopiowany od MyLead czyli to już jest sądzono prawnie o ochronie praw autorskich - Strona startowa czyli logowanie wydaje mi się też pobrane z internetu ale tego nie wiem Jedynie co to programy są w miarę ok. W całości to trochę trochę lepszy subspider ! Odradzam rejestracji w tym czymś RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - Adde - 02-05-2015 09:27 Fajna inicjatywa, ale mogliście podejść do tego trochę bardziej profesjonalnie i poświęcić więcej pracy na testowanie/naprawianie niedociągnięć ![]() RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - Varnity - 02-05-2015 09:31 Nie zamierzam zarabiać w serwisie w którym regulamin został skopiowany od innego serwisu. I do tego jeszcze pełno błędów. |