Poradnik Darmowy VPS - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Poradnik Darmowy VPS (/Temat-Darmowy-VPS-113048) |
RE: Darmowy VPS - dobrydiler - 04-05-2015 12:19 Na konkurencyjnym forum widziałem jakiś jak znajdę to podeślę linka ale to później bo nie jestem na PC RE: Darmowy VPS - rachman - 04-05-2015 12:43 ok, zarejestrowałem już jakieś ale wszystkie okazały się ściemą, trzeba jakichś poleconych by był za free a nie mam czasu się w to bawić. rejestruję jakieś triale ale jak masz jakiś cynk to nadaj w wolnej chwili spojrzę może pójdzie na tym dziadziusiu RE: Darmowy VPS - dobrydiler - 06-05-2015 21:45 (04-05-2015 12:43)rachman napisał(a): ok, zarejestrowałem już jakieś ale wszystkie okazały się ściemą, trzeba jakichś poleconych by był za free a nie mam czasu się w to bawić. rejestruję jakieś triale ale jak masz jakiś cynk to nadaj w wolnej chwili spojrzę może pójdzie na tym dziadziusiuNic innego nie znalazłem ale mogę oddać ci mój jak chcesz ja nie używam RE: Darmowy VPS - rachman - 06-05-2015 23:32 Pewnie się nie zaloguję nawet Próbowałem kilka kont zakładać i buba. Za jakiś czas reinstalka będzie to może się uda bo chyba problem taki że system stary i czegoś nie obsługuje (XP) mimo że instalowałem obsługę ipv6... RE: Darmowy VPS - lukaswu - 06-05-2015 23:48 Ja używam od czasu do czasu Hotspot Shield za free RE: Darmowy VPS - rachman - 07-05-2015 01:23 @lukaswu tylko tu gadamy o VPS a nie o VPN |