Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) (/Temat-Dziennik-pracy-kompletnego-nowicjusza-zjadamkredki-112996) |
RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - wiezaawieza - 10-05-2015 08:09 No ładnie ci idzie Poświęć jeden dzień na zrobienie strony+programu z pobieraniem, bo to naprawdę może ci przynosić zysk + po jednej reklamie na forach (nie fb raczej) możesz więcej nie reklamować, bo i tak codziennie trochę UU będzie ;P RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zozols1 - 10-05-2015 08:33 Jak na początek to i tak bardzo dobrze Ci idzie, możesz mi wierzyć. Powodzenia, nie załamuj się a osiągniesz dniówki 50+ RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 10-05-2015 13:59 Dziękuje za miłe słowa RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - EpicBlank - 10-05-2015 18:50 Ważne jest to żebyś nie poddawał, jak na początkującego i tak dobrze ci idzie, walcz dalej ^^ RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 10-05-2015 22:22 O 19.30 wpadł jeszcze jeden lead - ogółem zarobiłem dzisiaj 14zł - niby mało, ale cieszę się, że w końcu wyszedłem z tego dołka, który miałem w tygodniu Tak jak pisałem z rana - na fanpage mam już zaplanowane posty na najbliższy tydzień. Zarobek w maju: 74zł/500zł Zarobek od rozpoczęcia działania: 223zł Każda złotówka zbliża mnie do celu - jestem uparty i wiem, że mi się uda Jutro wypłacam 65zł z mylead i tak jak pisałem przechodzę na leadmore - tam szło mi dobrze, nawet w tygodniu RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 12-05-2015 13:50 Wczoraj nic nie pisałem, bo byłem świadkiem na bierzmowaniu i ogółem jakoś nie miałem czasu na działanie. Wpadł wczoraj 1 lead z rana - to jeszcze z wcześniejszego spamu. Dzisiaj wypłaciłem już wszystko co miałem na mylead, czyli 72zł i mam zamiar zakupić poradnik za 35zł od Epicblanka, tylko że go nie ma to muszę czekać Koło 23.00 napiszę jakie są tego wyniki. Zarobek w maju: 81zł/500zł Zarobek od rozpoczęcia działania: 230zł Fanpage ma 1.430 lajków, a jego zasięg to 36k. RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 13-05-2015 18:27 Kupiłem wczoraj ten poradnik i jestem zadowolony Siedziałem ogólnie korzystając z niego ok. 30min i wpadły 2 leady na 21 wizyt - razem zarobiłem wczoraj 12zł. Dzisiaj przed chwilą też z niego korzystałem i wpadł na razie 1 lead na 15 wizyt. Cieszę się, że nie mam już dni bez zarobku Gorzej z fp, bo jakiś idiota zgłasza moje zdjęcia jako treść erotyczną i usunęli mi sporą część zdjęć - na dodatek miałem wer. zdjęciową na swoim oficjalnym koncie... RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - Pmxq - 13-05-2015 22:15 hah, mam też sam problem, ktoś mi pozgłaszał zdjęcia i poleciały wszystkie z wczoraj i to samo, weryfikacja zdjęciowa na oficjalnym koncie obserwuję dziennik na bieżąco, sam zacząłem się bawić w zarabianie niedawno i mi idzie podobnie do ciebie RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - zjadamkredki - 14-05-2015 20:27 Wczorajszy dzień nie był zbyt udany, ale lead wpadł Dzisiaj natomiast jak dotychczas wpadły 2 leady oraz sprzedałem swój fanpage ero, który miał niecałe 1.430 lajków za 20zł Zarobek w maju: 137zł/500zł Ogólny zarobek: 266zł RE: Dziennik pracy kompletnego nowicjusza (zjadamkredki) - banipunz - 17-05-2015 17:24 Obserwuję i czekam na nowy wpis |