![]() |
Selfie- Dziennik Pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Selfie- Dziennik Pracy (/Temat-Selfie-Dziennik-Pracy-112906) |
RE: Selfie- Strona Internetowa - sprzetok - 02-06-2015 16:09 Hej bede sledzil pozdrawiam. Długo czekales na ten 1 lead... ![]() RE: Selfie- Strona Internetowa - selfie - 02-06-2015 16:17 (02-06-2015 16:09)sprzetok napisał(a): Hej bede sledzil pozdrawiam. Długo czekales na ten 1 lead... Długo czekałem i jeszcze trochę poczekam (Wszystko od nowa) Ale bez żadnej reklamy, spamowania po prostu same dodawanie postów to i tak nie tak źle ![]() ![]() RE: Selfie- Strona Internetowa - Uzumaki92 - 02-06-2015 18:57 Miło się czyta poradnik, obserwuje ![]() ![]() RE: Selfie- Strona Internetowa - Voldir - 02-06-2015 22:48 @[Uzumaki92] Ja dodaję 2-3 wpisy na tydzień, bo niestety taka nisza. Po prostu nudno w tej Polsce i nic się nie dzieje ![]() Bierz się do roboty bo kopa w dupala Ci zasadzę ![]() RE: Selfie- Strona Internetowa - Uzumaki92 - 03-06-2015 10:33 A ty na subach zarabiasz czy też na PPI? RE: Selfie- Strona Internetowa - Voldir - 03-06-2015 19:10 PPI to stara historia. Śmieciowe stawki i tak ciułałem po 1-2$ dziennie. Potem miałem wyjazd w delegację, a po powrocie po 4 dniach wszystkich konta na YT mi padły, łącznie z filmikami i brakło już motywacji. Tylko na subach obecnie zarabiam. RE: Selfie- Dziennik Pracy - selfie - 12-07-2015 06:21 Wakacje! Idealny czas na zarabianie, dzisiaj po 9 godzinach dojechałem do Holandii i będę sobie odpoczywał, jak to zapewne sami pewnie wiecie ![]() @[AnnaKa] Pamiętaj żeby pisać, jak będziesz coś potrzebować ![]() Co nie oznacza że będę się obijał bo postanowiłem się w tym czasie przeprosić się z Fejsbukiem i bardzo mi się powrót mój podoba. Dzień przedwczorajszy- Pierwszy intensywniejszej pracy. ![]() I dzień wczorajszy. ![]() Dzisiaj mam nadzieję że będzie jeszcze lepiej. Z jakichś innych ciekawych historii to z użytkownikiem @[Lotheo] doszliśmy do jednego wspólnego wniosku. Jeśli już masz zamiar używać platformy blogowej to Blogger będzie idealny jeśli jesteś blogerką modową a nie do rozwijania swojej strony np. pod Suby o czym wiele osób zapomina ![]() RE: Selfie- Dziennik Pracy - Lotheo - 12-07-2015 07:44 @[selfie] No to ładnie, ale żebyś wrócił z tej Holandii, żebyśmy nie słyszeli, że na granicy zatrzymany za przemyt i osadzony we Wronkach, został znany forumowicz vel. Selfie ![]() Niszka wydaje się być fajna. Sam na nią wpadłeś, czy drogą burzy mózgów albo luźnej dyskusji na PW? ![]() Ja jeszcze myślałem o założeniu bloga kulinarnego kiedyś, to jeszcze branżę gastronomiczną możemy dorzucić do tej blogerki modowej i już będzie cała śmietanka. Tak na serio, to nie ma porównania nawet i nie ma co się zastanawiać, bo blogspota bardzo łatwo można komuś usunąć i będzie płacz potem ![]() RE: Selfie- Dziennik Pracy - jacplac - 12-07-2015 10:00 Ładnie Ci idzie, pozdrawiam będę obserwowal dziennik.;] RE: Selfie- Dziennik Pracy - RemoverPL - 12-07-2015 10:05 Spam na grupach? ![]() |