Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Selfie- Dziennik Pracy - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Selfie- Dziennik Pracy (/Temat-Selfie-Dziennik-Pracy-112906)

Strony: 1 2 3 4

RE: Selfie- Strona Internetowa - sprzetok - 02-06-2015 16:09

Hej bede sledzil pozdrawiam. Długo czekales na ten 1 lead... Smile Pozdrawiam !

RE: Selfie- Strona Internetowa - selfie - 02-06-2015 16:17

(02-06-2015 16:09)sprzetok napisał(a):  Hej bede sledzil pozdrawiam. Długo czekales na ten 1 lead... Smile Pozdrawiam !

Długo czekałem i jeszcze trochę poczekam (Wszystko od nowa) Ale bez żadnej reklamy, spamowania po prostu same dodawanie postów to i tak nie tak źle Smile Jak się rozkręci to będzie i więcej i samo wpadać Lol

RE: Selfie- Strona Internetowa - Uzumaki92 - 02-06-2015 18:57

Miło się czyta poradnik, obserwuje Smile też zarabiam na stronie ale wpis dodaje raz na tydzień bo mam strasznego lenia xd Chociaż chyba się wezmę i zacznę trochę dodawać i rozkręcac Smile

RE: Selfie- Strona Internetowa - Voldir - 02-06-2015 22:48

@[Uzumaki92]

Ja dodaję 2-3 wpisy na tydzień, bo niestety taka nisza. Po prostu nudno w tej Polsce i nic się nie dzieje Big Grin
Bierz się do roboty bo kopa w dupala Ci zasadzę Big Grin hehe

RE: Selfie- Strona Internetowa - Uzumaki92 - 03-06-2015 10:33

A ty na subach zarabiasz czy też na PPI?

RE: Selfie- Strona Internetowa - Voldir - 03-06-2015 19:10

PPI to stara historia. Śmieciowe stawki i tak ciułałem po 1-2$ dziennie. Potem miałem wyjazd w delegację, a po powrocie po 4 dniach wszystkich konta na YT mi padły, łącznie z filmikami i brakło już motywacji. Tylko na subach obecnie zarabiam.

RE: Selfie- Dziennik Pracy - selfie - 12-07-2015 06:21

Wakacje! Idealny czas na zarabianie, dzisiaj po 9 godzinach dojechałem do Holandii i będę sobie odpoczywał, jak to zapewne sami pewnie wiecie impreza Niestety na pewno nie znajdę czasu na kombinowanie z nowymi stronami (Chociaż znalazłem nową niszkę do PPA) I z chęcią ją rozwinę po wakacjach.
@[AnnaKa] Pamiętaj żeby pisać, jak będziesz coś potrzebować Big Grin

Co nie oznacza że będę się obijał bo postanowiłem się w tym czasie przeprosić się z Fejsbukiem i bardzo mi się powrót mój podoba.

Dzień przedwczorajszy- Pierwszy intensywniejszej pracy.
[Obrazek: Rq0Az50.jpg]
I dzień wczorajszy.
[Obrazek: rjp86Wt.jpg]

Dzisiaj mam nadzieję że będzie jeszcze lepiej. Z jakichś innych ciekawych historii to z użytkownikiem @[Lotheo] doszliśmy do jednego wspólnego wniosku. Jeśli już masz zamiar używać platformy blogowej to Blogger będzie idealny jeśli jesteś blogerką modową a nie do rozwijania swojej strony np. pod Suby o czym wiele osób zapomina Lol

RE: Selfie- Dziennik Pracy - Lotheo - 12-07-2015 07:44

@[selfie]
No to ładnie, ale żebyś wrócił z tej Holandii, żebyśmy nie słyszeli, że na granicy zatrzymany za przemyt i osadzony we Wronkach, został znany forumowicz vel. Selfie Big Grin hehe

Niszka wydaje się być fajna. Sam na nią wpadłeś, czy drogą burzy mózgów albo luźnej dyskusji na PW? Smile

Ja jeszcze myślałem o założeniu bloga kulinarnego kiedyś, to jeszcze branżę gastronomiczną możemy dorzucić do tej blogerki modowej i już będzie cała śmietanka. Tak na serio, to nie ma porównania nawet i nie ma co się zastanawiać, bo blogspota bardzo łatwo można komuś usunąć i będzie płacz potem Smile

RE: Selfie- Dziennik Pracy - jacplac - 12-07-2015 10:00

Ładnie Ci idzie, pozdrawiam będę obserwowal dziennik.;]

RE: Selfie- Dziennik Pracy - RemoverPL - 12-07-2015 10:05

Spam na grupach? Big Grin