Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pożyczka online dla firmy. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195)
+--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228)
+--- Wątek: Pożyczka online dla firmy. (/Temat-Pozyczka-online-dla-firmy-112270)

Strony: 1 2 3

RE: Pożyczka online dla firmy. - szykiryki - 18-04-2015 20:19

Zgadzam się z rachmanem w całej rozciągłości.
Bezpośrednie spotkanie z przedstawicielem danego banku da jasny ogląd, w jakiej jesteś sytuacji, poza tym otworzy nowe możliwości finansowe, o których nawet nie myślałeś.
Może zamiast kredytu zaproponują Ci na przykład debet na rachunku osobistym itp.?

Dorosłość puka do drzwi, nie bać się (zgodnie z zasadą 'poboisz się, poboisz i umrzesz. i tyle będziesz mieć z tego strachu').

Uwierz mi, ja w moim banku jestem średnio raz na miesiąc (mam wiele kont, więc często mylą mi się loginy, hasła, tokeny i blokuje sobie dostęp internetowy np.). Zawsze spotykam się z miłą obsługą i ZAWSZE proponują mi jakiś kredycik Wink

RE: Pożyczka online dla firmy. - lukaswu - 18-04-2015 21:19

Nie czytałem całości, ale... pozyczka na firmę 3,5k?? Jak masz wpływy na konto te 3,5k co miesiąc to spokojnie dostaniesz tyle limitu odnawialnego czy kartę kredytową chocby w carrefour (sam mam taką).. i bardziej oplacalne 54dni bez odsetek nie lepiej jakąś dotację i 20-30k? Kredy konsumencki to pewnie 2tyg. załatwiania a kartę dostaniesz od ręki jak masz wpływy. Nigdy chwilówki.

RE: Pożyczka online dla firmy. - mcknowak - 18-04-2015 21:55

(18-04-2015 14:17)patulsky1337 napisał(a):  Nie mam konta w mbanku. Po drugie wątpie, że mi przyznają pożyczkę z banku. Mi nawet chwilówki na wonga.com za 50 zł na 2 miesiące nie chcą przyznać ( zrobiłem wniosek dla testu) bo uważają, że nie dam rady spłacić tej kwoty w takim czasie ;-;

Jak nie masz konta w mBanku to po prostu sobie załóż.
Oczywiście że chwilówki nie dostaniesz. Tam zarobek polega na tym że pożycza się ofierze np. 10 000 złotych a zabiera się mieszkanie warte 150 000 złotych. Oznacza to że ofiara nie może być młoda i najlepiej jeżeli jest w tarapatach finansowych. Podejrzewam że nie spełniasz tych warunków.
Jak masz działalność gospodarczą to co miesiąc płacisz co najmniej kilkaset zł na ZUS. Miesięczny koszt obsługi kredytu 3500 złotych w banku to tylko kilkadziesiąt złotych, dla tego taki kredyt na firmę dostaniesz bez większego problemu. Najlepiej sam zadzwoń na infolinię do mBanku. Sam kiedyś korzystałem z takiego kredytu. To na prawdę działa.

RE: Pożyczka online dla firmy. - domin_dz - 19-04-2015 00:38

Dziwi mnie to, że nie dadzą ci pożyczki np w wonga.com. Wydaje mi się to nierealne. Mam znajomego co miał wzięte 4 telefony w różnych sieciach komórkowych na abonament (nie opłacane). Normalnie potem mu udzielili pożyczki w wondze i vivusie. Najlepsze jest to, że w czasie zawierania wymienionych umów nie miał żadnej umowy o pracę, wszystko na dowód.

RE: Pożyczka online dla firmy. - rachman - 19-04-2015 11:21

Nie w każdej firmie dostaniesz kasę jak zaznaczysz że nie masz dochodu ale były firmy że nawet jak bez pracy, z abonamentem na kartku itd. z rok temu niecały dostawałem chwilówki bez problemów.
Na większe kwoty branie chwilówek to głupota w czystej postaci, od tego są kredyty. Chwilówka to chwilówka z samej nazwy a nie że ktoś weźmie dziesięć koła i chce odciągać spłatę a potem zdziwko że mu rośnie nieziemsko.