Zarobić a się nie narobić... Dziennik pracy z subami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarobić a się nie narobić... Dziennik pracy z subami (/Temat-Zarobic-a-sie-nie-narobic-Dziennik-pracy-z-subami-111727) |
RE: Zarobić a się nie narobić... Dziennik pracy z subami - Pitek236 - 01-05-2015 11:43 Ja czytam cały czas Gratuluje osiągnięcia celu. I cały czas progres oby RE: Zarobić a się nie narobić... Dziennik pracy z subami - Eliteman - 01-05-2015 12:04 Dzięki dzięki czyli jednak ktoś to czyta Jeżeli w weekend się przyłoże mocno to myślę, że powinno być dobrze dziś już 6 leadów więc może jakiś rekordzik Progres jest w miarę niezły, patrząc przez pryzmat ostatnich 2 miesięcy kiedy zaczynałem od kwot 200/300 na miesiąc a tu już 1k to nie jest źle A mówią, że facebook wypalony na maksa RE: Zarobić a się nie narobić... Dziennik pracy z subami - Pitek236 - 01-05-2015 12:14 Sam wszystkie moje pieniądze z facebooka mam, i ciągle zarabiam RE: Zarobić a się nie narobić... Dziennik pracy z subami - Eliteman - 01-05-2015 12:18 No więc jak widać da się muszę zwiększyć ilość grup bo mam tylko po 50 na dwóch kontach i tym obecnie operuje RE: Zarobić a się nie narobić... Dziennik pracy z subami - prelude - 01-05-2015 12:20 nieźle, nieźle i nie martw się czytają ludzie RE: Zarobić a się nie narobić... Dziennik pracy z subami - adios123 - 01-05-2015 13:07 Czytam, czytam. Pracuj dalej. RE: Zarobić a się nie narobić... Dziennik pracy z subami - Eliteman - 01-05-2015 16:38 No i wykrakałem, konta padły i zostałem z niczym trzeba będzie zakupić, problem w tym, że nie ma na koncie nic, sama gotówka więc dopiero po weekendzie coś zdziałam, a miało być tak pięknie mimo to dziś 90zł wpadło, może jeszcze coś wykombinuje, żeby pierwszy raz przekroczyć stówkę, oby! RE: Zarobić a się nie narobić... Dziennik pracy z subami - Eliteman - 01-05-2015 23:18 Do końca dnia udało się coś wykombinować na jednym koncie i 3 grupach i rekord pobity ! Mimo to nie jestem do końca zadowolony z tego dnia bo konta padły, jutro trzeba będzie robić nowe i wszystkie grupy dodawać od nowa i wiadomo, że posty udostępnione przez moje konta po blokadzie zniknęły i już automatu nie będzie, chyba, że z tego jednego konta Cieszy fakt, że na fanpejdżu urosło prawie 400 fanów bez większego zaangażowania. Co dziś zrobiłem? Spam, spam, spam aż do blokad kont, później również mały spam ale w inny sposób co dało i tak 7 leadów więc bez tragedii. CEL NA MAJ: 126.70zł/1200zł RE: Zarobić a się nie narobić... Dziennik pracy z subami - patryk0407 - 02-05-2015 21:26 @Eliteman gratuluje Czyżbyś miał viralkę? Bo skuteczność mała ale w ciul wizyt RE: Zarobić a się nie narobić... Dziennik pracy z subami - rekki - 02-05-2015 21:42 @up Ja mam niższą konwersję, a sporo więcej wizyt, mimo że nie używam viralki, więc nie musi tak być, jak piszesz |