Moja opinia - płatne ankiety - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Moja opinia - płatne ankiety (/Temat-Moja-opinia-platne-ankiety-111617) |
RE: Moja opinia - płatne ankiety - JCDenton - 13-10-2015 12:47 Mi wypłacili kase wa razy. Serwis jest więc ok, ale uważam, że są lepsze jak np myiyo, future talkers czy students watch. Z własnego doświadczenia wiem, że lepiej nie zapisywać się do zbyt wielu stron, ale wybór oczywiście należy do was. RE: Moja opinia - płatne ankiety - heoblow - 13-10-2015 18:25 Jakie inne serwisy polecacie z płatnymi ankietami? RE: Moja opinia - płatne ankiety - chawerut - 14-10-2015 10:59 Mam pytanie, jak często przychodzą tutaj te ankiety? Ile mniej więcej się zbiera na minimum? Bo ja zrejestrowałam się 11.09 i nie miałam ani jednej ankiety, poza uzupełniającą od tamtej pory RE: Moja opinia - płatne ankiety - Leos2011 - 16-10-2015 10:35 A nie jest tak, że np. zrobię ankiety w Clixsense to potem juz tutaj ich nie dostanę i odwrotnie, prawda? RE: Moja opinia - płatne ankiety - rekki - 09-11-2015 21:25 Da się coś jeszcze tu zarobić? Jak to wygląda? RE: Moja opinia - płatne ankiety - chincyk - 14-11-2015 12:43 oczywiście że się da mi miesięcznie wpada ponad 200 zł z ankiet RE: Moja opinia - płatne ankiety - yole7 - 17-05-2016 14:11 Polecam Gorąco sprawdzone strony na których przy niedużym nakładzie czasu można dorobić parę złotych )) RE: Moja opinia - płatne ankiety - dorabiajonline - 18-05-2016 10:06 Pewnie, że się da. Zapisujesz sięz linku, któy podałam w pierwszym poście i wypełniasz płatne ankiety. Linki do płatnych ankiet przychodzą Tobie na e-mail - z propozycją kwoty i czasu jakie mniej więcej poświecić na jej wypełnienie/ ich wypełnienie. Możesz wypełnić jak Ci czas i kwota pasuje. Możesz nie wypełniać (jak ktowa jest za niska lub wypełnić później, jak teraz nie możesz). Jak zubierasz minimum do wypłaty to wypłacasz |