Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
adnow.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281)
+--- Dział: Zarabianie na WWW - dyskusje, pytania i odpowiedzi (/Forum-Zarabianie-na-WWW-dyskusje-pytania-i-odpowiedzi-202)
+--- Wątek: adnow.com (/Temat-adnow-com-111578)

Strony: 1 2 3 4

RE: adnow.com - Sniperek - 03-03-2017 12:55

Potwierdzam słowa użytkownika @plem
Zarobiłem na adnow ponad 500$ gdy pieniądze te chciałem wypłacić na konto paypal strona na następny dzień została zbanowana powodem "Złamanie regulaminu".
Pisałem z Polskim suportem i dowiedziałem się, że wypłacają pieniądze wtedy gdy użytkownicy zakupią reklamowany produkt. Pierwszy raz spotykam się z czymś takim Adsense płaci za kliknięcia w reklamy oraz wyświetlenia i nie obwiniają administratorów stron o to, że użytkownicy nie zakupili produktu przecież żaden administrator nie ma praktycznie na to wpływu czy użytkownicy zakupią reklamowany produkt czy też nie.

RE: adnow.com - debug33 - 02-06-2017 23:00

Przestrzegam przed tymi oszustami. W ogóle nie chcą wypłacać pieniędzy. Próg wypłaty został osiągnięty, a wypłata nie została zrealizowana. Piszę więc do nich o co chodzi. Dostaję odpowiedź, że zlecenie wypłaty zostało złożone i trzeba czekać. Czekam 2 tygodnie i dalej nic. No to znowu do nich piszę i znowu ta sama odpowiedź, a po kilku dniach dostaję informację, że moja strona została zablokowana gdyż "moderatorzy zanotowali naruszenie zasad współpracy". Piszę do nich o co chodzi i zero odpowiedzi. Wypłata nigdy nie została zrealizowana i wyzerowali mi konto na którym miałem uzbierane 230$. Zaśmiecałem sobie swoją stronę ich reklamami przez pół roku i nic z tego nie mam. Totalni oszuści więc radzę trzymać się od nich z daleka.

RE: adnow.com - bartheez - 03-06-2017 09:17

Dla testów i sprawdzenia stawki w kwietniu otrzymałem od nich wypłate jakieś 70$.

RE: adnow.com - prololex - 20-06-2017 18:45

Wystarczy wpisać w google adnow opinions i co druga opinia jest negatywna - oszukują dokładnie tak jak niektórych tutaj w temacie.

Dziwi mnie tylko to, że kilka bardzo popularnych stron w Polsce ma te reklamy na stronach. Może wypłacają tylko grubym rybom Smile

RE: adnow.com - Adnow - 22-06-2017 16:36

Dzień dobry,

Mam na imię Elżbieta i jestem przedstawicielem Adnow. Współpracujemy z dużą ilością portali, z bardzo popularnymi i znanymi też. Nigdy nie wychodziło czegoś takiego z portalami na których ruch jest wysokiej jakości. Z małymi portalami tak się zdarza, że zostają zablokowani, przez moderatorów bo czemuś wszyscy myślą, że nie możemy zdefiniować oszustwo. Rzecz w tym, że nakręcone kliknięcia widzimy za pomocą specjalnych programów, i nie ma za co tam płacić.
Ale mimo to zawszę wyjaśniam webmasterom na czym polega problem i jestem w kontakcie z Państwem. Jeśli jeszcze są jakieś nie rozwiązane problemy - proszę o kontakt - pomogę/wyjaśnię.

Pozdrawiam serdecznie

RE: adnow.com - Szalony - 22-06-2017 16:58

(22-06-2017 16:36)Adnow napisał(a):  Dzień dobry,

Mam na imię Elżbieta i jestem przedstawicielem Adnow. Współpracujemy z dużą ilością portali, z bardzo popularnymi i znanymi też. Nigdy nie wychodziło czegoś takiego z portalami na których ruch jest wysokiej jakości. Z małymi portalami tak się zdarza, że zostają zablokowani, przez moderatorów bo czemuś wszyscy myślą, że nie możemy zdefiniować oszustwo. Rzecz w tym, że nakręcone kliknięcia widzimy za pomocą specjalnych programów, i nie ma za co tam płacić.
Ale mimo to zawszę wyjaśniam webmasterom na czym polega problem i jestem w kontakcie z Państwem. Jeśli jeszcze są jakieś nie rozwiązane problemy - proszę o kontakt - pomogę/wyjaśnię.

Pozdrawiam serdecznie
Witam panią : ) jednak postanowiła pani wyjasnic temat, pozdrawiam i czekam : )

RE: adnow.com - DGHubert - 22-06-2017 17:34

Miałem już większość z popularniejszych adnetworków na swoich stronach (adsense, contentstream, adkontekst, propller itp.), ale tylko od adnow dostałem bana. Dodam że ruch na stronie jak i klikanie reklam nie były w żaden sposób motywowane itp. Również posiadam narzędzia (monitorujące ruch każdego użytkownika) z których mogę to stwierdzić. Więc wniosek nasuwa się sam

RE: adnow.com - Adnow - 23-06-2017 09:01

(22-06-2017 17:34)DGHubert napisał(a):  Miałem już większość z popularniejszych adnetworków na swoich stronach (adsense, contentstream, adkontekst, propller itp.), ale tylko od adnow dostałem bana. Dodam że ruch na stronie jak i klikanie reklam nie były w żaden sposób motywowane itp. Również posiadam narzędzia (monitorujące ruch każdego użytkownika) z których mogę to stwierdzić. Więc wniosek nasuwa się sam

Czy może się Pan ze mną skontaktować - [email protected]
Może była jakaś pomyłka?

RE: adnow.com - NightWing - 23-06-2017 19:53

Kłócić się o takie grosze. Prędzej przed kościołem zarobicie więcej na żebrach, niż z takich portali jak AdNow.

RE: adnow.com - Szalony - 24-06-2017 09:21

jesli dla ciebie 100$ dziennie to grosz to powodzenia przed kosciołem Wink