![]() |
Poradnik BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! (/Temat-BidVertiser-Generuj-Wysokie-Zarobki-111338) |
RE: BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - mcraft - 01-04-2015 14:13 Na dowód wpłaty będzie trzeba poczekać ponieważ nadal nie mam dostępu do drugiego kompa. O to moje statystyki za marzec: ![]() Od razu wyprzedzę wasze pytanie, mianowicie "Dlaczego wyświetlenia rosły a zarobki spadły?" no wiec dlatego i od razu odradzam popełnienie wam tego błędu, pierwsze dwa dni miałem 1 banner na stronie tak jak Pan bóg kazał ![]() RE: BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - rejwus15 - 01-04-2015 14:25 (01-04-2015 14:13)mcraft napisał(a): Na dowód wpłaty będzie trzeba poczekać ponieważ nadal nie mam dostępu do drugiego kompa. Używałeś do tych wyświetleń hitleapa ze zwykłym kontem? RE: BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - mcraft - 01-04-2015 14:25 Tak dokładnie, aha i wcześniej niektórzy pisali że są wyświetlenia a nie ma kasy. No wiec to jest tak że od poniedziałku do piątku kasa jest naliczana raz dziennie co 24h z reguły w godzinach wieczornych ( co tydzień jest inaczej ) w weekendy niby zlicza co 72h ale nie zlicza w ogóle wiec trzeba czekać do poniedziałku. RE: BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - rejwus15 - 01-04-2015 14:29 (01-04-2015 14:25)mcraft napisał(a): Tak dokładnie, aha i wcześniej niektórzy pisali że są wyświetlenia a nie ma kasy. No wiec to jest tak że od poniedziałku do piątku kasa jest naliczana raz dziennie co 24h z reguły w godzinach wieczornych ( co tydzień jest inaczej ) w weekendy niby zlicza co 72h ale nie zlicza w ogóle wiec trzeba czekać do poniedziałku. To wytłumacz mi dlaczego u mnie to wygląda tak? ![]() Nic mi nie zaliczyło, musiałem raz spróbować wejść na telefonie z internetem i zaliczyło 0.03, ale z hitleapa z konta regular nic nie zaliczyło. O co tutaj chodzi? Nie kasa chyba nie jest zliczana co 24h, bo czekam na zaliczenie już od niedzieli... RE: BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - danielx1996 - 02-04-2015 14:05 Coś słabo mi nalicza, ktoś ma pomysł dlaczego? ![]() RE: BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - patryk006 - 04-04-2015 21:41 oni płacą za wyświetlenia? RE: BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - bartheez - 27-04-2015 12:02 Głównie płacą za kliknięcia, ale coś tam za same wyświetlenia też idzie zarobić ![]() RE: BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - Avengens - 27-04-2015 14:12 Nie rozumiem, co za problem wstawić link do swojej witryny na stronę, która maskuje ruch(ruch będzie z google.com) a dopiero wtedy to dać do hitleapa? RE: BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - Voldir - 28-04-2015 09:51 Poradnik BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! Kolejny magiczny temat: "Zarabiaj miliony" a autor tematu w 22 dni zarobił uwaga AŻ 8.84$ = 30.94 zł przy kursie dolara 3.5. |