Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! (/Temat-BidVertiser-Generuj-Wysokie-Zarobki-111338)

Strony: 1 2 3

RE: BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - mcraft - 01-04-2015 14:13

Na dowód wpłaty będzie trzeba poczekać ponieważ nadal nie mam dostępu do drugiego kompa.

O to moje statystyki za marzec:
[Obrazek: bidss.jpg]

Od razu wyprzedzę wasze pytanie, mianowicie "Dlaczego wyświetlenia rosły a zarobki spadły?" no wiec dlatego i od razu odradzam popełnienie wam tego błędu, pierwsze dwa dni miałem 1 banner na stronie tak jak Pan bóg kazał Wink na trzeci dzień wrzuciłem 10 tych samych kodów co zaowocowało niższymi zarobkami i długo czekałem aż to wróci i przez marzec zarobiłem niecałą dychę a w lutym w cztery dni ponad dychę dlatego nie radze duplikować kodu reklamy.

RE: BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - rejwus15 - 01-04-2015 14:25

(01-04-2015 14:13)mcraft napisał(a):  Na dowód wpłaty będzie trzeba poczekać ponieważ nadal nie mam dostępu do drugiego kompa.

O to moje statystyki za marzec:
[Obrazek: bidss.jpg]

Od razu wyprzedzę wasze pytanie, mianowicie "Dlaczego wyświetlenia rosły a zarobki spadły?" no wiec dlatego i od razu odradzam popełnienie wam tego błędu, pierwsze dwa dni miałem 1 banner na stronie tak jak Pan bóg kazał Wink na trzeci dzień wrzuciłem 10 tych samych kodów co zaowocowało niższymi zarobkami i długo czekałem aż to wróci i przez marzec zarobiłem niecałą dychę a w lutym w cztery dni ponad dychę dlatego nie radze duplikować kodu reklamy.

Używałeś do tych wyświetleń hitleapa ze zwykłym kontem?

RE: BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - mcraft - 01-04-2015 14:25

Tak dokładnie, aha i wcześniej niektórzy pisali że są wyświetlenia a nie ma kasy. No wiec to jest tak że od poniedziałku do piątku kasa jest naliczana raz dziennie co 24h z reguły w godzinach wieczornych ( co tydzień jest inaczej ) w weekendy niby zlicza co 72h ale nie zlicza w ogóle wiec trzeba czekać do poniedziałku.

RE: BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - rejwus15 - 01-04-2015 14:29

(01-04-2015 14:25)mcraft napisał(a):  Tak dokładnie, aha i wcześniej niektórzy pisali że są wyświetlenia a nie ma kasy. No wiec to jest tak że od poniedziałku do piątku kasa jest naliczana raz dziennie co 24h z reguły w godzinach wieczornych ( co tydzień jest inaczej ) w weekendy niby zlicza co 72h ale nie zlicza w ogóle wiec trzeba czekać do poniedziałku.

To wytłumacz mi dlaczego u mnie to wygląda tak?

[Obrazek: Beztytulu_wexaqsw.png]

Nic mi nie zaliczyło, musiałem raz spróbować wejść na telefonie z internetem i zaliczyło 0.03, ale z hitleapa z konta regular nic nie zaliczyło.

O co tutaj chodzi?

Nie kasa chyba nie jest zliczana co 24h, bo czekam na zaliczenie już od niedzieli...

RE: BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - danielx1996 - 02-04-2015 14:05

Coś słabo mi nalicza, ktoś ma pomysł dlaczego?
[Obrazek: fkbw37ltf2fs_t.jpg]

RE: BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - patryk006 - 04-04-2015 21:41

oni płacą za wyświetlenia?

RE: BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - bartheez - 27-04-2015 12:02

Głównie płacą za kliknięcia, ale coś tam za same wyświetlenia też idzie zarobić Smile

RE: BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - Avengens - 27-04-2015 14:12

Nie rozumiem, co za problem wstawić link do swojej witryny na stronę, która maskuje ruch(ruch będzie z google.com) a dopiero wtedy to dać do hitleapa?

RE: BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki! - Voldir - 28-04-2015 09:51

Poradnik BidVertiser Generuj Wysokie Zarobki!

Kolejny magiczny temat: "Zarabiaj miliony" a autor tematu w 22 dni zarobił uwaga AŻ 8.84$ = 30.94 zł przy kursie dolara 3.5.