Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Bardzo dziwny meil , fake? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396)
+---- Wątek: Bardzo dziwny meil , fake? (/Temat-Bardzo-dziwny-meil-fake-110385)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Bardzo dziwny meil , fake? - FreeZzz - 12-03-2015 23:51

Konto zablokuja, a jak ktoś subskrypcję nie wyłącza to kasa leci do nich? Śmiech na sali Smile dlatego polecam HotCash, Karczu jest osobą której można zaufać i doradzić się :'

RE: Bardzo dziwny meil , fake? - Voldir - 13-03-2015 01:22

Myślę coraz poważniej nad przepięciem linków na HC Smile

RE: Bardzo dziwny meil , fake? - rasiak221 - 13-03-2015 08:40

Arek dobry gościu, wie co robi, kolega pewnie naskrobał i tyleWink
z jednego leada oni mają może 3 zł dopiero na odnowieniach wychodzą na zero więc to nie dziwne skoro chłopak po 3 leady miesięcznie więc jest możliwość nabijania Wink

RE: Bardzo dziwny meil , fake? - rozrubka123 - 13-03-2015 09:24

Jednak to pisał Arek , co do komentarza up , co miałem naskrobać? zwyczajnie spamowałem na grupach i tyle , nie rozumiem?

RE: Bardzo dziwny meil , fake? - MonikaLeadmore - 13-03-2015 10:08

Wyjaśniając:
Użytkownik rozrubka123 promuje w sposób uczciwy Wink.

Ilość leadów nie ma znaczenia, można robić 1 leada dziennie i swobodnie u nas zarabiać. Można nawet robić 1 leada na miesiąc i swobodnie u nas funkcjonować, nic złego się wtedy nie dzieje.

Problem w tym przypadku jest taki, że jakość leadów jest bardzo bardzo niska, dla przykładu: użytkownik zarobi u nas 60zł za pozyskanie 10 leadów po 6 zł, z czego większość się od razu wypisze i np: z 2-3 osoby będą korzystać z subskrypcji ale tylko przez kilka dni, wówczas w firmie pozostaje np: 20 zł (jest to tylko przykład dla zobrazowania sytuacji)

Partner nie jest niczemu winien, więc pieniążki wypłacamy, ale niestety musimy podziękować za współpracę, gdyż zrozumiałym jest, że nie chcemy kontynuować dokładania w tym konkretnym przypadku.

Na szczęście takie przypadki są rzadkie i wychodzą raczej na początku podjętej współpracy. Partner powinien zastanowić się nad zmiana lub ulepszeniem sposobu promocji.

(12-03-2015 23:51)FreeZzz napisał(a):  Konto zablokuja, a jak ktoś subskrypcję nie wyłącza to kasa leci do nich? Śmiech na sali Smile dlatego polecam HotCash, Karczu jest osobą której można zaufać i doradzić się :'

FreeZzz wydaje mi się, że mogłeś nie zrozumieć do końca jak funkcjonuje LM.
LM nalicza z góry np: 6zł za pozyskanego leada i nie interesuje Ciebie czy pobrania są czy ich nie ma. Ryzyko czy ktoś subskrypcje wyłącza czy nie jest po stronie LM.
Czy ktoś wyłączył subskrypcje czy nie, nie ma dla Ciebie znaczenia, by Ty na starcie już zarobiłeś 6 zł.

RE: Bardzo dziwny meil , fake? - Majka - 13-03-2015 10:20

(13-03-2015 10:08)MonikaLeadmore napisał(a):  Wyjaśniając:
Użytkownik rozrubka123 promuje w sposób uczciwy Wink.

Partner nie jest niczemu winien, więc pieniążki wypłacamy, ale niestety musimy podziękować za współpracę, gdyż zrozumiałym jest, że nie chcemy kontynuować dokładania w tym konkretnym przypadku.

Na szczęście takie przypadki są rzadkie i wychodzą raczej na początku podjętej współpracy. Partner powinien zastanowić się nad zmiana lub ulepszeniem sposobu promocji.
Jak ma zastanowić się nad zmianą lub ulepszeniem sposobu promocji skoro zamykacie mu konta???
Może trzeba było mu wcześniej to napisać, dać jakieś wskazówki itp.

RE: Bardzo dziwny meil , fake? - Lusek - 13-03-2015 10:28

I dzięki temu konkurencja pozyska nowych użytkownikówJerk2

RE: Bardzo dziwny meil , fake? - Maciejoss20 - 13-03-2015 10:44

Mi zrobili podobnie dziennie miałem 2-3 leady a to tylko dlatego że działam na stronie i ją pozycjonuje nie ma jeszcze dużego ruchu ale się zwieksza z tygodnia na tydzień. Konwersja była od 5-15% już to opisywałem w temacie jako ciemna strona Leadmore osoby które zaczynają są na tych subach przegrani jedynie duzi mają szanse się utrzymać.

RE: Bardzo dziwny meil , fake? - Pendulum - 13-03-2015 10:45

Cytat:I dzięki temu konkurencja pozyska nowych użytkowników
i konkurencja będzie stratna

RE: Bardzo dziwny meil , fake? - aero2 - 13-03-2015 10:48

(13-03-2015 10:45)Pendulum napisał(a):  i konkurencja będzie stratna
Konkurencja ma już to wliczone w straty, dając niższą stawkę za leada na starcie.