Profit Forest - rozbudowane Revenue Share - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Profit Forest - rozbudowane Revenue Share (/Temat-Profit-Forest-rozbudowane-Revenue-Share-110068) |
RE: Profit Forest - PRE LAUNCH start 19.03.2015 - rincorn - 19-03-2015 19:55 Ja Zainwestowałem skromną kwotę na początek,zobaczę po pierwszych naliczeniach ile dorzucę i jestem ciekaw kiedy ruszy giełda z akcjami. RE: Profit Forest - PRE LAUNCH start 19.03.2015 - kolorpurpury - 19-03-2015 20:01 Mi potrzebna jest możliwość wpłacenia przez BTC. No i w końcu się znalazł program w którym payeer działa bo leżały tam jakieś grosze ponad 6$ to sobie wrzuciłem no a reszta z BTC. Ciekawi mnie ile akcji pójdzie w ruch i z czego będą wypłacane dywidendy no i mam nadzieję, że jak najszybciej zaczną działać kolejne zakładki RE: Profit Forest - rincorn - 20-03-2015 08:44 Wstaję sobie rano loguje na ProfitForest patrze a tu 40 reklam o łacznej wartosci klikunastu Dolców!!!! zainwestowałem wczoraj 20$ zakupiłem troche Bapów i dwa najmniejsze upgrade A Tutaj zestawienie pierwszych naliczen: Jeśli chodzi o zakup Upgrade to kupiłem: Wczoraj ;Tylko te dwa najmniejsze:pierwsze za 10 centów i turbo za 3$ Dzisiaj wykupie też Twin Turbo za 20$ bo po pierwszych naliczeniach inwestorów zapewne przybędzie. Nawet już zakupiłem jako 7 uzytkownik Turbo wykupiło obecnie 23 uczestników. RE: Profit Forest - czarny7777777 - 20-03-2015 11:05 naliczanie dobre to widac jak inwestorów przybywa no a w ll zabrakło tego 1 naliczanie wystarczyło by aby ludzi przyciągnąć a ll duzo by nie stracił bo ludzi na starcie było nie duzo a pozniej mogli by prowadzic ta swoja polityke stabilnosci(z takimi naliczeniami jak sa teraz) (mam nadzieje ze jednak ll tez da rade) RE: Profit Forest - czarny7777777 - 20-03-2015 12:15 jest juz opcja Transfer Balance Earnings Balance $12.780225 Transfer Amount Transfer Balance from Earnings to Wallet, 2% transfer fee will applied trochę słabo ze za to jest prowizja ale chyba prowizje sa nie az tak astronomiczne za wpłaty i wypłaty(sa one gdzies podane?) kur... nie widziałem ze pisze post pod postem (jest jakas opcja usun post?) RE: Profit Forest - kolorpurpury - 20-03-2015 12:44 Start niezły Naliczenia bardzo fajne, wszystko w miarę dobrze działa! Chyba szykuje nam się duży serwis Revenue Share! Naliczenia szczerze powiem, że trochę za duże ale dzieliły się na dość małą liczbę użytkowników RE: Profit Forest - rincorn - 20-03-2015 12:51 Za duże naliczenia haha dobre xD Osoby które przekonaly się odrazu do projektu dostały nagrodę w wysokości naliczeń,z czasem zapewne się to ustabilizuje ale teraz warto wykorzystać sytuacje RE: Profit Forest - kolorpurpury - 20-03-2015 12:58 Jeśli będą w stanie utrzymać się lepiej niż DigAdz to bardzo fajnie, że jest duże naliczenie. Projekt oczywiście wygląda na o niebo lepszy niż DA więc mam nadzieję, że tak będzie no i oczywiście wysokich zarobków! Ja się cieszę, że 20-30% odzyskane na starcie w 1 dzień ale stawiam na stabilność i dla mnie taki program powinien się utrzymać minimum ROK przy w miarę przyzwoitych zarobkach. Jeśli zachęcą mnie do reinwestycji wysokimi naliczeniami a potem np. będzie 0,5% dziennie to wolę mieć na początku mniej a potem więcej No nic zobaczymy kolejne dni - duża część wkładu na ten moment odzyskana ale czekam na ten BTC żeby wrzucić więcej kasy i uderzyć też w Silver Shares! RE: Profit Forest - rincorn - 20-03-2015 13:01 Do Digadz nie ma co porównywać bo W ProfitForest mamy dużo więcej możliwości zarobku co wiąże się również z tym że twórcy też mają na czym zarabiać,ja osobiście czekam jak ruszą z akcjami RE: Profit Forest - kolorpurpury - 20-03-2015 13:22 Dokładnie i właśnie dlatego w ten program wszedłem. Dużo tak zwanych DEBT reduktorów jeszcze większość nie działa ale z uruchamianiem każdego po kolei program będzie zyskiwał na stabilności i wysokości zarobków oraz liczbie użytkowników i inwestorów. Zapytałem supportu co z BTC i dostałem odpowiedź, że JUTRO będzie już działać! Ilość inwestorów powinna się wtedy znacznie zwiększyć, gdyż jest to coraz popularniejszy sposób płatności przy problemach z paypalem i wysokości prowizji może stać się głównym za jakiś czas, gdyż jest banalnie prosty i bardzo szybki |