Dziennik lesera i nieroba Leadmore, PV - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik lesera i nieroba Leadmore, PV (/Temat-Dziennik-lesera-i-nieroba-Leadmore-PV-109439) |
RE: Dziennik lesera i nieroba Leadmore, PV - ScroX - 05-03-2015 10:37 No ładnie ładnie Ci idzie Mi ostatnio skuteczność zawodzi no ale kto wie.. może dzisiaj się odkuje RE: Dziennik lesera i nieroba Leadmore, PV - Faluczi - 05-03-2015 13:20 Chyba sie domyslam gdzie promujesz Dużo czasu poświecasz na to ? RE: Dziennik lesera i nieroba Leadmore, PV - averegen - 05-03-2015 13:27 codziennie po 1,5h minimum :/ wyszukuje grupy gdzie najstarsi maja max 16 lat podpowiem wam to grupy zwiazane z bajkami RE: Dziennik lesera i nieroba Leadmore, PV - averegen - 08-03-2015 20:10 Sorki, ze nie pisalem, ale zabralem sie za nowy projekt ktory pozwoli mi (mam nadzieje) zarabiac nie 30/40zł dziennie ale 200zł i wzwyż. Konkretnie chodzi o stronę internetowa przeznaczona dla mlodziezy jak i subow. Jak skoncze projekt bede chwalil sie zarobkami. Pozdrawiam |