Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedam 16 ero fp! super aktywne! duzy staz! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Sprzedam 16 ero fp! super aktywne! duzy staz! (/Temat-Sprzedam-16-ero-fp-super-aktywne-duzy-staz-108893)

Strony: 1 2 3 4

RE: Sprzedam 16 ero fp! super aktywne! duzy staz! - tidid - 25-02-2015 22:52

można link do 3?

RE: Sprzedam 16 ero fp! super aktywne! duzy staz! - Jojek89 - 02-03-2015 17:19

Z Tobą coś załatwić to naprawdępokerface
Jesteś online , odpisujesz po godzinie. Jak już odpiszesz, tak jak dzisiaj to siedź online przynajmniej te 30 minut skoro wysyłam ci kase za fanpage chce go mieć dzisiaj a nie za rok. Napisałeś że wysłałem za mało a ja za 5 minut wysłałem ci tą różnice, pisząc że mi się spieszy a ty poszedłeś że tak powiem AFK,chodź, wiedziałeś że jestem online i skoro ci wysłałem tą kasę to chcę te fanpagefacepalm .
Ostatni raz biorę od ciebie te fanpage. Totalny brak profesjonalizmu ile ty masz człowieku lat??? 15 czy jak, a nawet jeśli masz więcej to dorośnij, bo zachowujesz się jak dziecko.Daj mi prawa na ten stary mail, a teraz muszę spadać do pracy, a miałem zamiar jeszcze ich użyć przed Exclamation

RE: Sprzedam 16 ero fp! super aktywne! duzy staz! - szeldo123 - 02-03-2015 18:09

Po pierwsze jak masz zamiar mnie krytykować to zacznij od siebie.
http://scr.hu/4o3u/jljic - piszesz, ze jestes chetny kupic fp i sie nie odzywasz
http://scr.hu/4o3u/tt53v - nagle po kilku dniach sobie przypomniales o fp
nie wiem czy tak dlugo zbierales 20 zlotych czy coSmile
po drugie wyslales mi 18,60zl zamiast 20zl - twoja wina, nie moja.
skoro zaplaciles mniej to uznalem, ze nie masz tyle i troche to potrwa zanim uzbierasz te 2zl i wyslesz.
czy to ze nie przesiaduje caly dzien na forum oznacza brak profesjonalizmu?Smile nie prowadze zadnej firmy ani nikt mnie nigdzie nie zatrudnil wiec nie wymagaj ode mnie stalej dyspozycyjnosci.

cierpliwosc rzecz swietaSmile nie ma co byc takim nachalnym.
ciekaw jestem co robisz jak zamawiasz coś przez alledrogo i musisz czekać te 2-3 aż kurier przyniesie paczuszkę. tez tak wydzwaniasz non stop i piszesz setki emaili, a jak paczka dojdzie to wystawiasz negatywa, bo musiales czekac?
fp przekazane, dzieki za zakup mimo takiej opinii.

RE: Sprzedam 16 ero fp! super aktywne! duzy staz! - szeldo123 - 09-03-2015 10:01

zapraszam do zakupu, zostało kilka fp(pierwszy post)

RE: Sprzedam 16 ero fp! super aktywne! duzy staz! - szeldo123 - 13-03-2015 12:09

dwa fp sprzedane.

RE: Sprzedam 16 ero fp! super aktywne! duzy staz! - szeldo123 - 14-03-2015 20:36

kolejny fp sprzedany

RE: Sprzedam 16 ero fp! super aktywne! duzy staz! - nadobnik02 - 17-03-2015 23:43

2 i 7 proszę o link

RE: Sprzedam 16 ero fp! super aktywne! duzy staz! - szeldo123 - 19-03-2015 21:26

kolejny fp sprzedany

RE: Sprzedam 16 ero fp! super aktywne! duzy staz! - asiorek - 19-03-2015 21:41

7 i 10 daj linka na pw czy cus Smile

RE: Sprzedam 16 ero fp! super aktywne! duzy staz! - szeldo123 - 21-03-2015 23:34

@[asiorek] oj chyba ktos tu nie czyta postow... pisalem na pierwszej stronie, ze nie podaje linkowBig Grin