Dostęp do strony która jest istoną skarbnicą nisz i wiedzy. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dostęp do strony która jest istoną skarbnicą nisz i wiedzy. (/Temat-Dostep-do-strony-ktora-jest-istona-skarbnica-nisz-i-wiedzy-108592) |
RE: Dostęp do strony która jest istoną skarbnicą nisz i wiedzy. - Maniero - 14-02-2015 23:17 @up Jeśli możesz to przestań robić spam w wątku. Skoro nie masz 100% pewności co sprzedaję to dlaczego mnie osądzasz mówiąć, że robię z ludzi głupców. Mam jedno pytanie! Czy zakupiłeś ode mnie link? Jeśli nie to siedź cicho i przestań się wypowiadać, bo takie wtrącanie sie robi się nudne, skoro nie wiesz o czym mowa. Koniec spamu, jeśli ktoś jest zainteresowany PW bądź wątek. RE: Dostęp do strony która jest istoną skarbnicą nisz i wiedzy. - Branzolek - 14-02-2015 23:19 Link jest twój? Nie. Nie ma co dyskutować, moze ktoś sie znajdzie. Peace RE: Dostęp do strony która jest istoną skarbnicą nisz i wiedzy. - Rav656 - 14-02-2015 23:21 Napisałeś "dostęp do strony". Czyli jeżeli nie kupię twojego "linku" to nie jestem w stanie się na nią dostać? Tak to mam rozumieć? Bo zapewne tak nie jest więc 70zł za link to czysta kpina RE: Dostęp do strony która jest istoną skarbnicą nisz i wiedzy. - Maniero - 14-02-2015 23:25 Naprawdę jakiś Admin powinien czyścić ten spam, wszystkie posty zostały zgłoszone RE: Dostęp do strony która jest istoną skarbnicą nisz i wiedzy. - BobBudowniczy64 - 14-02-2015 23:29 Każdy chce zarobić, wiadome. Więc też nie rozumiem o co się rozchodzi. Ktoś będzie zainteresowany to kupi, proste. RE: Dostęp do strony która jest istoną skarbnicą nisz i wiedzy. - Branzolek - 14-02-2015 23:32 Ty bob na budowie sie udzielaj RE: Dostęp do strony która jest istoną skarbnicą nisz i wiedzy. - TechByte - 14-02-2015 23:34 Te konta które dzisiaj sprzedawałeś to na tej stronie są dostępne? RE: Dostęp do strony która jest istoną skarbnicą nisz i wiedzy. - sheko12 - 14-02-2015 23:36 Przydałaby się recencja, bo już sam się gubie w tym co autor chce przekazać w swojej ofercie. To tak, gdybym wystawił na sprzedaż adres strony, jakiegoś forum dostępnego w sieci za np 100 złotych ? Konieczna jest tutaj opinia usera który to kupił Pozdrawiam RE: Dostęp do strony która jest istoną skarbnicą nisz i wiedzy. - misterzelek - 14-02-2015 23:37 Mogę podać za darmo albo parę zł wszystko dla kasy.... 70 RE: Dostęp do strony która jest istoną skarbnicą nisz i wiedzy. - Branzolek - 14-02-2015 23:38 (14-02-2015 23:36)sheko12 napisał(a): Przydałaby się recencja, bo już sam się gubie w tym co autor chce przekazać w swojej ofercie.Dokladnie tak |