Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Powrót do zarabiania..... - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Powrót do zarabiania..... (/Temat-Powrot-do-zarabiania-108335)

Strony: 1 2 3

RE: Powrót do zarabiania..... - DawidFB - 15-02-2015 14:42

W międzyczasie bawię się na bet-at-home za jakieś małe stawki Big Grin

Wczorajszy kupon:
[Obrazek: Ydykk.jpg]

Dzisiejszy kupon:
[Obrazek: 4YkFf.jpg]

Co do Sub SMS, to dzisiaj mi się nic nie chce Sad Muszę się jakoś zmotywować bo to mój ostatni wolny dzień do zarabiania Smile

RE: Powrót do zarabiania..... - DawidFB - 16-02-2015 22:01

Dzień 5 & 6

Przepraszam że nie było wczoraj notki, ale totalnie mi sie nie chciało zarabiać :/
Wczoraj puściłem jedną rundkę po grupach i tyle, cala reszta wpadła z innych źródeł niż fb Big Grin

[Obrazek: NUFkL.jpg]

Cel: 409,5zł/400zł

Ogólnie mało czasu teraz bo szkoła się zaczęła ale mam fajny pomysł na nisze, na dośc mało używany program, zobaczymy co z tego wyjdzie.

RE: Powrót do zarabiania..... - misterzelek - 16-02-2015 22:26

I już ciśniesz nieźle Tongue

RE: Powrót do zarabiania..... - DawidFB - 17-02-2015 23:15

Dzień 7
17.02.2015

Dzisiaj trochę się działo, wchodzę na moje główne konto, patrzę a tam ban :< Nawet się zalogować nie mogłem. Więc pusciłem spam na moim drugim koncie, troche gorszym, nic ciekawego chyba 3 leady wpadły, wchodze pod wieczór na to konto a tu że musze dać skan dowodu...
I tak się pozbyłem wszystkich kont w jeden dzień. Postanowiłem założyć nowe konto i kupiłem u Szamana pakiet dodania do 100 grup. Puściłem po ponad połowie spamik ok. 21 i oto cały dzisiejszy zarobek.
Oczywiście doładowania Smile

[Obrazek: YaBmZ.jpg]

459zł/400zł

RE: Powrót do zarabiania..... - DawidFB - 27-03-2015 23:45

Rozleniwiony i zły na siebie powracam...

W połowie lutego fb usunął mi WSZYSTKIE konta na fb, to mnie zniechęciłem i wypłaciłem wtedy cały zarobek (ponad 400zł) i zapomniałem o zarabianiu.
Co dzień mówiłem sobie że od jutra wracam do pracy...i dopiero dzisiaj się do tego zmotywowałem, przez chęć kupienia gry Big Grin

Więc jedziemy z koksem, moim celem jest zarabianie minimum ok. 10zł dziennie czyli 300zł miesięcznie.

[Obrazek: gaiZH.jpg]

Program: FaceTime
Jak widać konwersja nie zachwyca, ale jestem zadowolony, 12zł dziennie by mnie satysfakcjonowało Big Grin

RE: Powrót do zarabiania..... - DawidFB - 29-03-2015 21:31

28.03 & 29.03

Kolejne dwa dni, jestem zadowolony chociaż dużo pracy przede mną.
W oby dwa dni puściłem po 2 rundki spamu, jednak jak widać konto jest w coraz gorszym stanie. W ciągu tygodnia będę robił konta i je upiększał.
Będę się starał w ciągu tygodnia mieć te 2 leady dziennie, mało bo ciężko z czasem. Od kwietnia jakiś cel sobie postawie Smile

[Obrazek: MUGTX.jpg]

RE: Powrót do zarabiania..... - znk - 30-03-2015 20:45

Siemka,
podrzucisz na PW skracacze ? Wink

Ładnie Ci idzie Big Grin GRATY !!

RE: Powrót do zarabiania..... - StarZ - 30-03-2015 21:50

Pracuj pracuj i oby tym razem motywacji Ci nie zabrakło! Smile

RE: Powrót do zarabiania..... - jasieeks - 25-10-2015 05:56

I jak, zarabiasz dalej?

Powrót do zarabiania..... - Hybrid1990 - 19-01-2020 12:17

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.