RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz (/Temat-RevolucionPTC-NOWA-STRONA-PODOBNA-DO-PaidVerts-CZY-Digadz-108075) |
RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Daniello95 - 13-02-2015 07:32 Porównując z wczorajszym porankiem, doszło około 25% użytkowników całej strony i wpadło do serwera prawie drugie tyle inwestycji. Wydaje mi się że strona idzie w dobra stronę. Jestem w 4 grupie z naliczania dzisiaj przyszło 3.1$ plus z upgradu 0,14$. Z tego co zauważyłem zawsze w nowy dzień serwera przychodzi 10 reklam płatnych i 10 reklam aktywacyjnych, tak sama liczba ma się do upgradu. RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Waldes93 - 13-02-2015 16:39 Sądząc po layout to scamm... Widziałem setki podobnych RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - telefonowykoks - 13-02-2015 17:32 jak można po szacie graficznej stwierdzić że coś jest scamem.. ? i do tego wrzucać wszystko do jednego worka.. na razie spróbuję z darmowego konta zobaczymy jak to wyjdzie z czasem i czy będą kolejne wypłaty. pozdrawiam RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Daniello95 - 14-02-2015 18:37 no racja, wygląd strony daje wiele do życzenia, ale tak jak już pisałem, ważne żeby dało rade coś zarobić jak do tej pory, liczba użytkowników wzrasta i ilość inwestycji również idzie w górę. RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Sampel44 - 15-02-2015 11:32 Strona tylko na chwilę padła? Czy już scam? W ogóle nie wyszukuje strony. RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Daniello95 - 15-02-2015 13:05 Parę razy już tak było że przez chwile nie można było wejść na stronę, zobaczymy jak będzie tym razem.. rano jeszcze strona działała. RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - 9Jarek9 - 15-02-2015 15:20 Wcześniej był "Bład 403", a teraz strona przekierowuje do "Google", więc to jest chyba jej koniec. RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Sampel44 - 15-02-2015 17:01 @[9Jarek9], też mi się tak wydaje. Mnie też od razu przekierowuje do google. Raczej na bank koniec programu. RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Daniello95 - 15-02-2015 19:16 Też już zaczynałem wątpić ale dostałem od nich odpowiedź na maila. "Cambio de servidor" Nie jestem najlepszy z hiszpańskiego ale wydaje mi się że znaczy to "zmiana serwera", więc może jest jeszcze jakaś nadzieja. RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - 9Jarek9 - 16-02-2015 15:52 (15-02-2015 19:16)Daniello95 napisał(a): Też już zaczynałem wątpić ale dostałem od nich odpowiedź na maila.Myślę, że żadna poważna strona nie robiłaby przekierowania do "Google" podczas przerwy technicznej, tylko dałaby informacje o zmianie serwera. |