Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz (/Temat-RevolucionPTC-NOWA-STRONA-PODOBNA-DO-PaidVerts-CZY-Digadz-108075)

Strony: 1 2 3 4

RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Daniello95 - 13-02-2015 07:32

Porównując z wczorajszym porankiem, doszło około 25% użytkowników całej strony i wpadło do serwera prawie drugie tyle inwestycji. Wydaje mi się że strona idzie w dobra stronę. Jestem w 4 grupie z naliczania dzisiaj przyszło 3.1$ plus z upgradu 0,14$. Z tego co zauważyłem zawsze w nowy dzień serwera przychodzi 10 reklam płatnych i 10 reklam aktywacyjnych, tak sama liczba ma się do upgradu.

RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Waldes93 - 13-02-2015 16:39

Sądząc po layout to scamm... Widziałem setki podobnych

RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - telefonowykoks - 13-02-2015 17:32

jak można po szacie graficznej stwierdzić że coś jest scamem.. ? i do tego wrzucać wszystko do jednego worka.. na razie spróbuję z darmowego konta zobaczymy jak to wyjdzie z czasem i czy będą kolejne wypłaty. pozdrawiam

RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Daniello95 - 14-02-2015 18:37

no racja, wygląd strony daje wiele do życzenia, ale tak jak już pisałem, ważne żeby dało rade coś zarobić Smile jak do tej pory, liczba użytkowników wzrasta i ilość inwestycji również idzie w górę.

RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Sampel44 - 15-02-2015 11:32

Strona tylko na chwilę padła? Czy już scam?
W ogóle nie wyszukuje strony.

RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Daniello95 - 15-02-2015 13:05

Parę razy już tak było że przez chwile nie można było wejść na stronę, zobaczymy jak będzie tym razem.. rano jeszcze strona działała.

RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - 9Jarek9 - 15-02-2015 15:20

Wcześniej był "Bład 403", a teraz strona przekierowuje do "Google", więc to jest chyba jej koniec.

RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Sampel44 - 15-02-2015 17:01

@[9Jarek9], też mi się tak wydaje. Mnie też od razu przekierowuje do google.
Raczej na bank koniec programu.

RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - Daniello95 - 15-02-2015 19:16

Też już zaczynałem wątpić ale dostałem od nich odpowiedź na maila.

"Cambio de servidor"

Nie jestem najlepszy z hiszpańskiego ale wydaje mi się że znaczy to "zmiana serwera", więc może jest jeszcze jakaś nadzieja.

RE: RevolucionPTC - NOWA STRONA PODOBNA DO PaidVerts CZY Digadz - 9Jarek9 - 16-02-2015 15:52

(15-02-2015 19:16)Daniello95 napisał(a):  Też już zaczynałem wątpić ale dostałem od nich odpowiedź na maila.

"Cambio de servidor"

Nie jestem najlepszy z hiszpańskiego ale wydaje mi się że znaczy to "zmiana serwera", więc może jest jeszcze jakaś nadzieja.
Myślę, że żadna poważna strona nie robiłaby przekierowania do "Google" podczas przerwy technicznej, tylko dałaby informacje o zmianie serwera.