![]() |
Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ (/Temat-Facebook-VIRAL-SCRIPT-czyli-jak-w-kilka-dni-zbudowac-ogromny-fanpage-%E2%98%85%E2%98%85%E2%98%85%E2%98%85%E2%98%85-107611) |
RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - blvck_beauty - 10-02-2015 16:54 (09-02-2015 01:30)kilogram napisał(a): Kupie pisz pw. (09-02-2015 15:11)Weglowodan napisał(a): Zakupię napisz PW Sprzedane. Wysłałem Wam kod skryptu na PW. ![]() Chętnych do zakupu zapraszam na PW / GG: 11203249 RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - Klin - 10-02-2015 17:05 Jeszcze raz odśwież temat szybciej niż co 7 dni a wylecisz z forum za nieznajomość regulaminu RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - Krashai - 11-02-2015 16:42 Polecam ![]() RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - blvck_beauty - 12-02-2015 00:08 Ze względu na coraz to większą popularność skryptu, pozwoliłem sobie zmienić cenę. Jeżeli zastanawiasz się jeszcze nad zakupem, nie czekaj - KUP TERAZ! RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - rekki - 12-02-2015 15:19 Skrypt działa jak należy, polecam. Oprócz tego chciałbym wspomnieć o kontakcie z użytkownikiem, który ogólnie sprawia wrażenie małoletniego cwaniaczka, co powoduje, że rozmawia się niezbyt miło (tak, nikt nie kazał mi do niego pisać ![]() Zapytałem czy da radę zrobić w tle (za ramką) nie moją stronę, dostałem odpowiedź, że tak, myśląc, że dostanę wskazówki jak to zrobić, lecz autor "myślał, że to oczywiste". Nic z tego. Po otrzymaniu skryptu zostałem odesłany na google/forum w poszukiwaniu jak to zrobić, gdyż użytkownik "nie jest webmasterem" oraz "możliwe, że wie jak pomóc, ale nie jest to jego obowiązkiem" Może i tak, ale podejście do kupującego oceniam neutralnie, lecz z delikatną przewagą negatywizmu ![]() Oczywiście zwrotu środków nie otrzymałem. Generalnie nie polecam ![]() Udało mi się to wgrać, problem z białą ramką rozwiązany przy pomocy autora, więc po części odkupił sobie nie miły początek "znajomości". RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - Jacuss - 12-02-2015 15:52 Kupiłem i nie działa. Wyskakuje potwierdź polubienia, a autor zarzeka się że u niego wszystko ok. A co mnie to obchodzi skoro mi i kilku znajomym wyskakuje właśnie Potwierdź. Mam nadzieje, że dostane zwrot. RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - notentego - 12-02-2015 15:55 Kupujcie dalej od ludzi bez reputacji i stażu. RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - blvck_beauty - 12-02-2015 15:57 Czasami bawi mnie podejście 'klientów' do zakupu. / Całą sprawę mogę w racjonalny sposób wyjaśnić po godzinie 19stej. ![]() // Skrypt działa bezproblemowo co mogą potwierdzić osoby kupujące. ![]() RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - Jacuss - 12-02-2015 16:08 Właśnie potwierdzamy że nie działa! No ale poczekam do 19 ![]() RE: Facebook VIRAL SCRIPT, czyli jak w kilka dni zbudować ogromny fanpage. ★★★★★ - rekki - 12-02-2015 16:20 (12-02-2015 15:52)Jacuss napisał(a): Kupiłem i nie działa. Wyskakuje potwierdź polubienia, a autor zarzeka się że u niego wszystko ok. A co mnie to obchodzi skoro mi i kilku znajomym wyskakuje właśnie Potwierdź.U mnie póki co działa poprawnie. (12-02-2015 15:55)notentego napisał(a): Kupujcie dalej od ludzi bez reputacji i stażu.A dlaczego mam nie kupić, skoro dostał kilka pozytywnych komentarzy? (12-02-2015 15:57)blvck_beauty napisał(a): // Skrypt działa bezproblemowo co mogą potwierdzić osoby kupujące.Jak w sklepie kupisz telefon i okazuje się, że nie działa to sprzedawca mówi Ci, że przecież kupiło ten telefon wcześniej 15 osób, więc działa czy oddaje wpłacone pieniądze/zamienia towar na działający? |