Pomoc dla AnnaKa - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Pomoc dla AnnaKa (/Temat-Pomoc-dla-AnnaKa-106903) |
RE: Pomoc dla AnnaKa - aero2 - 23-01-2015 16:36 Niestety taka jest prawda, choćbyś zdychał to mało kto ci pomoże, każdy ciągnie do siebie. @[AnnaKa] Wiele wniósł w życie forum i trzeba mu pomóc, życie bez własnego laptopa to nie życie, jeszcze jak się chce zarabiać cały czas przez internet. Widzę w tym chłopaku potencjał, tak pomocnych ludzi ze świecą w ręku szukać, tyle z mojej strony. RE: Pomoc dla AnnaKa - karor - 23-01-2015 16:37 dla połowy na tym forum przekazanie 10zł nie obciąży budżetu nawet w minimalnym stopniu, dla mnie to są 2 leady na leadmore które wczoraj wysłałem RE: Pomoc dla AnnaKa - damianus627 - 23-01-2015 16:48 Ja wyśle jakiegoś $ gdy będę miał coś na PP. Jednak mam pytanie - dlaczego zostawiłeś laptop na siedzeniu i gdzie to było (jakaś ulica czy parking galerii?). RE: Pomoc dla AnnaKa - MrSlasher - 23-01-2015 17:07 Wysłałem ci jakieś grosiaki RE: Pomoc dla AnnaKa - arthas1989 - 23-01-2015 17:39 Kaska poszła! Powodzenia zarówno w zarabianiu w necie, jak i w sprawach prywatnych RE: Pomoc dla AnnaKa - Klin - 23-01-2015 18:02 Zgodnie z wola autora temat zamykam Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |