Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300)
+----- Wątek: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! (/Temat-Autofill-niedozwolony-na-SHOP-owym-restock-u-10676)

Strony: 1 2 3

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Nayare - 22-07-2010 21:05

BartuS, a warto zbindowac sobie dane czy to i tak nic nie da?

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - NaoS - 22-07-2010 21:38

Właśnie trwa shopowy i logowanie mi działa z Java Scripta.

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - gaspare - 22-07-2010 23:49

To, że działa, nie oznacza, że można stosować Smile

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - NaoS - 23-07-2010 00:10

A myślisz że da się wykryć?

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Ad4m - 23-07-2010 06:41

Javascript raczej na normalnym html'owskim formularzu nie da się wykryć, to tak jakbyś wpisał ręcznie dane. Musieliby zmienić formularz, np. napisać swoje formularze wtedy byłoby trudniej.

btw. mam nadzieję, że w generalu będą mogli brać udział wszyscy a nie tylko Ci, którym nie anulowali nagrody ostatnio

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - BartuS - 23-07-2010 09:18

Nie, nie można używać ŻADNYCH uzupełniaczy.

@Ad4m, Na Generalu KAŻDY może być, trzeba tylko spełnić 1 łatwy warunek Lockerz - uzbierać 100PTZ.

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - KristopheR - 23-07-2010 09:31

@BartuŚ
Hotkeye również pod to podchodzą?

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Ad4m - 23-07-2010 10:43

(23-07-2010 09:18)BartuŚ napisał(a):  Nie, nie można używać ŻADNYCH uzupełniaczy.

@Ad4m, Na Generalu KAŻDY może być, trzeba tylko spełnić 1 łatwy warunek Lockerz - uzbierać 100PTZ.

BartuŚ, ja wiem, że nie można ale wierzysz w cuda? Każdy będzie używał dopóki nie znajdą skutecznego sposobu na zablokowanie.

Po drugie każdy może być na restocku kto uzbiera 100PTZ - prawda. Ale na ostatnim shopowym w regulaminie był punkt, że w uzupełnieniu nie biorą udziału osoby, którym anulowano nagrody na poprzednim restocku shopowym. Więc co jak co mogą podobnie zrobić na Generalu.

Pzdr.

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - WojaS_PL - 23-07-2010 12:56

W sumie dobrze że zabronili używania autofilli itp. ponieważ uważam, że na restockach powinien się liczyć refleks użytkownika a nie programu czy tam jakichś skryptów.

Myślę, że przez to rozwiązanie każdy będzie miał teraz większe szanse albo przynajmniej wartościowe nagrody będą dłużej dostępne.

RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Draggy - 23-07-2010 14:55

Mi też to odpowiada.. Jeszcze nigdy żaden autofill mi nie zadziałał, chociaż miałem najnowsze wersje.