![]() |
Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! (/Temat-Autofill-niedozwolony-na-SHOP-owym-restock-u-10676) |
RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Nayare - 22-07-2010 21:05 BartuS, a warto zbindowac sobie dane czy to i tak nic nie da? RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - NaoS - 22-07-2010 21:38 Właśnie trwa shopowy i logowanie mi działa z Java Scripta. RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - gaspare - 22-07-2010 23:49 To, że działa, nie oznacza, że można stosować ![]() RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - NaoS - 23-07-2010 00:10 A myślisz że da się wykryć? RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Ad4m - 23-07-2010 06:41 Javascript raczej na normalnym html'owskim formularzu nie da się wykryć, to tak jakbyś wpisał ręcznie dane. Musieliby zmienić formularz, np. napisać swoje formularze wtedy byłoby trudniej. btw. mam nadzieję, że w generalu będą mogli brać udział wszyscy a nie tylko Ci, którym nie anulowali nagrody ostatnio RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - BartuS - 23-07-2010 09:18 Nie, nie można używać ŻADNYCH uzupełniaczy. @Ad4m, Na Generalu KAŻDY może być, trzeba tylko spełnić 1 łatwy warunek Lockerz - uzbierać 100PTZ. RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - KristopheR - 23-07-2010 09:31 @BartuŚ Hotkeye również pod to podchodzą? RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Ad4m - 23-07-2010 10:43 (23-07-2010 09:18)BartuŚ napisał(a): Nie, nie można używać ŻADNYCH uzupełniaczy. BartuŚ, ja wiem, że nie można ale wierzysz w cuda? Każdy będzie używał dopóki nie znajdą skutecznego sposobu na zablokowanie. Po drugie każdy może być na restocku kto uzbiera 100PTZ - prawda. Ale na ostatnim shopowym w regulaminie był punkt, że w uzupełnieniu nie biorą udziału osoby, którym anulowano nagrody na poprzednim restocku shopowym. Więc co jak co mogą podobnie zrobić na Generalu. Pzdr. RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - WojaS_PL - 23-07-2010 12:56 W sumie dobrze że zabronili używania autofilli itp. ponieważ uważam, że na restockach powinien się liczyć refleks użytkownika a nie programu czy tam jakichś skryptów. Myślę, że przez to rozwiązanie każdy będzie miał teraz większe szanse albo przynajmniej wartościowe nagrody będą dłużej dostępne. RE: Autofill niedozwolony na SHOP'owym restock'u! - Draggy - 23-07-2010 14:55 Mi też to odpowiada.. Jeszcze nigdy żaden autofill mi nie zadziałał, chociaż miałem najnowsze wersje. |