Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa (/Temat-hamllet-com-Nowa-gra-przegladarkowa-106062)

Strony: 1 2 3

RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - jabolek1991 - 07-04-2015 21:28

(06-04-2015 14:34)banipunz napisał(a):  Czy w twoim 'poradniku' czy tam pomocy jest wymagana inwestycja?
Bez wkładu ile można by było wycisnąć reinwestując zarobione środki przez np miesiąc/dwa?

Nie jest wymagana.
Nie mam pojęcia ile zarobisz idealnie, to zależy tylko od Ciebie. Niżej opisałem przykład zarobków na starcie Smile

(06-04-2015 14:47)studziak napisał(a):  Ile można zarobić bez inwestycji?

Nie da się idealnie wyliczyć ile zarobisz bez inwestycji ani z inwestycją, jest to gra i na zarobek składa się wiele elementów. Można wyliczyć tylko zyski ze sprzedaży surowców:

Bez inwestycji na starcie odbieramy po 18 sztuk każdego surowca, odbiorów jest w ciągu dnia 3, a do zapracowania potrzeba 3x18=54 danego surowca. Po zapracowaniu otrzymujemy 18 sztuk gotowego materiału, który możemy sprzedać na rynku po 1,5 gold za sztukę. Żeby zebrać surowiec na jedno zapracowanie musimy zapłacić podatek w wysokości 18 gold, tak więc czysty zysk z 1 zapracowania to 18x0,5gold=9 gold. Mamy 6 rodzajów surowców, więc 6x9gold=54 gold.

Czyli można śmiało powiedzieć, że 54 gold to minimalny zysk, do tego trzeba dodać work bonus codzienny, w którym dostaniecie materiały za ok 30-60 gold oraz arena bonus, który zależy od tego ile dmga uzbieracie w atakach na arenie przez cały dzień, a może to być następne 50-200 gold.

Trzeba także dodać, że codziennie wzrasta Nasze productivity, a im większe producitivity tym większy % do odbioru surowców, czyli zarabiacie coraz więcej bez żadnych inwestycji. Także im większe producitvity tym większy work bonus. Ja bazowo powinienem odbierać np 144 surowców a z 442 productivity odbieram 207 surowców, więc jak widać sporo więcej. Zwiększamy producitivity regularną codzienną pracą.

Do zysków jeszcze należy doliczyć gold z babylona, o ile jesteście w wygranym ally Smile

Także bez inwestycji średnio zarobicie w hamllecie minimum 100 gold dziennie a to jak dużo zarobicie zależy tylko od Waszej aktywności i zaangażowania.

Mój kolega zainwestował 15 euro w rozbudowe miasta na 2 lvl i zarabia ok 0,5-1 euro dziennie, zależy dużo od tego ile dmga uda mu się wbić na arenie. Wypłacił już ponad 20 euro Smile

RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - overlord25 - 08-04-2015 07:29

Te 100 gold to jaki to przelecznik na kasę?

RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - Ripos - 08-04-2015 14:44

Szybkie pytanie w jaki sposób się rozwijać skoro każdy surowiec trzeba sprzedać aby znowu można było odebrać kolejny i przerobić go?

Chodzi mi tutaj o to, że odbierając surowiec trzeba płacić, zamiana surowca na "lepszy" również kosztuje. Gdzie tutaj pojawia się możliwość rozwoju? W jaki sposób zdobywać golda poza inwestycją i sprzedażą surowców na rynku? Dlaczego za walki na arenie nie ma żadnego expa oraz surowców?

e1:
Do czego jest Productivity oraz jak odebrać bonus za arene i pracę? Bo doszedłem do tego że aby odebrać surowiec trzeba klikać w kółka xD

RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - overlord25 - 09-04-2015 08:31

1000 golda = 1 euro. Za rejestracje otrzymuje się 100 gold pytanie tylko czy to się w ogóle opłaca grać na darmowym końcie kiedyś poświęciłem parę miesięcy swojego życia podobnej gierce w której nic nie zarobiłem bez inwestycji

RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - jabolek1991 - 28-04-2015 20:48

(08-04-2015 14:44)Ripos napisał(a):  Szybkie pytanie w jaki sposób się rozwijać skoro każdy surowiec trzeba sprzedać aby znowu można było odebrać kolejny i przerobić go?

Chodzi mi tutaj o to, że odbierając surowiec trzeba płacić, zamiana surowca na "lepszy" również kosztuje. Gdzie tutaj pojawia się możliwość rozwoju? W jaki sposób zdobywać golda poza inwestycją i sprzedażą surowców na rynku? Dlaczego za walki na arenie nie ma żadnego expa oraz surowców?

e1:
Do czego jest Productivity oraz jak odebrać bonus za arene i pracę? Bo doszedłem do tego że aby odebrać surowiec trzeba klikać w kółka xD

Odbierając surowiec płacisz podatek w gold, przy produkcji surowca już nie płacisz podatku znaczącego, ew jakieś grosze. Na czysto wychodzi zarobek 0,5 gold na każdy wyprodukowany gotowy materiał, a ile produkujemy to możemy sprawdzić w raports w naszym mieście po prawej po wykonaniu pracy.
Za work bonus dostajesz codziennie materiały, które możesz sprzedać za gold i na nich już zarabiasz na czysto bez żadnych podatków. Za walki na arenie dostaniesz ep kiedy stracisz jakiegoś woja, 1 wojak to 20 expa, a surowce zdobędziesz jak będziesz miał min 1 wojaka i wygrasz walkę.
Productivity im wyższe tym więcej surowców odbierasz i więcej ich wytwarzasz pracując, czyli im większe prod tym więcej zarabiasz dziennie.

RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - rincorn - 29-06-2015 12:33

Dawno nie wchodziłem na stronę i zaskoczyła mnie zmiana w Arenie ...nie mam pojęcia jak po niej sie teraz poruszać

RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - jabolek1991 - 05-08-2015 17:39

Tak Jest dużo nowych zmian i nowości, co chwila wrzucane są nowe możliwość zarobku i ulepszania konta. Na moim blogu zaktualizowałem wszystkie informacje o grze, zapraszam zainteresowanych do lektury:
http://jabolek.pl/hamllet/

Gra nadal płaci i ma się świetnie! Smile

PS. Szukam jednej ogarniętej osoby, która nie ma jeszcze konta w hamllecie i ma konto w Skrill. Szczegóły na priv Smile

RE: hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - jabolek1991 - 20-01-2016 18:07

hamllet niedawno świętował pierwsze urodziny, z tej okazji każdy otrzymał prezent w wysokości 10 000 exp (15 podwyższeń skilli bohatera za darmo, a każde podwyższenie koszt ok 0,65 euro) oraz 100 produktywności. Każdy nowo zarejestrowany gracz także otrzymuje ten bonus, więc zachęcam do rejestracji chętnych bo niedługo bonus może się skończyć Smile

Aktualizacje i informacje o nowościach w grze znajdziecie na moim blogu :
jabolek.pl

*Do końca stycznia trwa także promocja, w której za każde zainwestowane 10 euro otrzymamy 1000 exp oraz 1 akcję gry Smile

Moja ostatnia wypłatka z dzisiaj:
Wypłatka skrill 16,8 Euro

hamllet.com - Nowa gra przeglądarkowa - Hybrid1990 - 20-02-2019 15:32

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.