![]() |
Symulator restocka z nagroami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Symulator restocka z nagroami (/Temat-Symulator-restocka-z-nagroami-10570) |
RE: Symulator restocka z nagroami - Roots - 25-07-2010 18:02 Chciałbym jeszcze dodać że na razie są niskie stawki wygranych ponieważ nie stać nas na większe, ale z biegiem czasu jeżeli wszystko pójdzie według planu to będziemy dawali co raz cenniejsze nagrody ![]() ps. prosimy o klikanie w reklamy które się znajdują na w naszym serwisie, pozwoli to na dodawanie większych paypali oraz cenniejszych nagród rzeczowych. ps.2 jeszcze 3,5h do restocku ![]() ![]() RE: Symulator restocka z nagroami - Dominator - 25-07-2010 20:12 Roots - ale zawsze coś jest - fajne to ![]() RE: Symulator restocka z nagroami - Roots - 25-07-2010 20:33 Jak na razie to głównie chodzi o zabawę, ale z czasem może coś z tego wyjdzie ![]() RE: Symulator restocka z nagroami - Yanke$ - 25-07-2010 20:52 No dokładnie chodzi o fan, a nie tak jak niektórzy na tym forum mówią 'tak grajcie grajcie i wygrajcie 0.05gr na pp' ![]() ![]() RE: Symulator restocka z nagroami - Roots - 25-07-2010 21:14 U nas raczej nie ma zakazu bo i tak nie wykryjemy tego, ale może w przyszłości postaramy się pobawić się jak Lockerz z jakimiś blokadami ;p RE: Symulator restocka z nagroami - Lubelak - 25-07-2010 21:38 ![]() Małe ceny obniżyłeś nagrody w trakcie te 5gr zostaw sobie na promocję ![]() RE: Symulator restocka z nagroami - waski88 - 25-07-2010 21:38 heh udalo mi sie zamowic tapetke (ciekawe czy dostane ja xd) ps. jak zdobywac punkty RE: Symulator restocka z nagroami - Yanke$ - 25-07-2010 21:41 Restock się odbył, wygrałem 50 gr, ale jestem oburzony faktem, że w trakcie restocku zmieniłeś cenę 50 gr na PayPal z 139 na 100 ! Czemu tak robisz ? To nie fair :/ Screen z potwierdzenia: ![]() OD RAZU MOJA PROŚBA - mejl, na który jestem zarejestrowany to nie jest mejl do paypala ! Nagrodę proszę przesłać pod [email protected] RE: Symulator restocka z nagroami - Roots - 25-07-2010 21:49 Proszę mi wybaczyć tą zmianę ceny, ale to było zupełnie przez pomyłkę. I tak nikt z tej okazji nie skorzystał więc nie musicie się denerwować. Jeszcze raz przepraszam. Podsumowanie Restocka
Pula nagród = 25 Ilość wykupionych nagród = 23 Anulacji = 0 (chyba że ktoś podał złego maila na pp) Ilość osób na restocku = 39 Według mnie restock wypadł naprawdę dobrze i bez większych kłopotów. Strona chodziła płynnie i wydaje mi się że wszyscy jesteście zadowoleni z pierwszej oficjalnej dostawy nagród na Lokesz. Zapraszam na kolejną, a teraz radzę zbierać PTSZ bo niebawem kolejny restock z nowymi zasadami ![]() Wkrótce dowiecie się co i jak na panelu w którym będzie dostępna zakładka z newsami. Pozdrawiam i dziękuję za wspólną zabawę. RE: Symulator restocka z nagroami - waski88 - 25-07-2010 21:52 jak zbierac te PTSZ |