![]() |
Powrót do PPA - Mucios próbuje zarabiać - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Powrót do PPA - Mucios próbuje zarabiać (/Temat-Powrot-do-PPA-Mucios-probuje-zarabiac-105398) |
RE: Powrót do PPA - Mucios próbuje zarabiać - AnnaKa - 07-01-2015 23:40 Te filmy są prywatne i jak mają dużo komentarzy i wyświetleń są udostępniane. Powodzenia. RE: Powrót do PPA - Mucios próbuje zarabiać - mucios - 10-01-2015 00:11 Dzień 6 (miesiąc 1)
Dziś kolejne pobranko ![]() Co udało mi się dziś zrobić? Dziś przez awarię laptopa praktycznie nic nie zrobiłem. Wysypany Widows i pół dnia walka o przywrócenie lapka do życia. Filmiki na YT padły, więc olewam promowanie tam i zajmuje się blogiem oraz jego coraz wyższą pozycją w google. Dziś około godziny temu bardzo się ucieszyłem, moim oczom ukazało się pobranie ze Szwajcarii w wysokości 7,73$ ![]() ![]() Jutro może uda mi się coś wrzucić nowego na bloga, ale kto wie czy znajdę czas ![]() Cel miesięczny: Nisze na blogu - 20/50 Zarobki: 8,27$/10$ RE: Powrót do PPA - Mucios próbuje zarabiać - Damkofr - 10-01-2015 00:16 To co napisał AnnkaKa jest nadal bardzo dobrym rozwiązaniem. Tylko że u mnie na jednej niszy działało to idealnie i zarobiłem 300$ w miesiąc a na drugiej już nie. Zależy od wielu czynników, trzeba mieć też dobre wyświetlenia HR. Jak chcesz pisz PW powiem ci co i jak i podam serwis. Lepsza metoda napewno niż odrazu na publiczne ustawianie. RE: Powrót do PPA - Mucios próbuje zarabiać - mucios - 13-01-2015 00:04 Dzień 9 (miesiąc 1)
Monotonia, monotonia, czyli pozycjonowanie i optymalizacja Co udało mi się dziś zrobić? W chwili obecnej zajmuję się optymalizacją i pozycjonowaniem bloga. Jutro zapewne dodam kilka postów, bo dawno tego nie robiłem ![]() Cel miesięczny: Nisze na blogu - 20/50 Zarobki: 8,27$/10$ RE: Powrót do PPA - Mucios próbuje zarabiać - mucios - 14-01-2015 00:11 Dzień 10 (miesiąc 1)
W końcu znalazłem złoty środek na promowanie na YT ![]() Co udało mi się dziś zrobić? Dziś mimo obietnic, że napiszę jakiegoś nowego posta na blogu skończyło się na... obietnicach. Cały wieczór próbowałem rozgryźć YT i w końcu się udało. Mój filmik wbił się na 1 pozycję pod szukaną frazę co skutkowało 3 pobraniami o łącznej wartości... 0,93$ (nie wiem czemu sygnaturka nie chce się zaktualizować). Wiem już jak walczyć, w końcu trafiłem z tagami i pobrania wpadają (mimo flagowania udało się ponowić wrzucenie filmu na 1 pozycję). W weekend będzie konkretny atak na YT pod kilkoma niszami, nie tak jak dziś testy na jednej ![]() Cel miesięczny: Nisze na blogu - 20/50 Zarobki: 9,20$/10$ RE: Powrót do PPA - Mucios próbuje zarabiać - mucios - 15-01-2015 23:05 Dzień 12 (miesiąc 1)
No to wczoraj mieliśmy rekord pobrań (tylko ilości) ![]() Co udało mi się dziś zrobić? Trochę promowania na YT i mamy wczoraj rekord pobrań. Praktycznie non stop zajmuje czołowe miejsca w wyszukiwarce YT, lecz flagerzy nie śpią i non stop trwa walka. Trochę nierówna ponieważ nie posiadam jeszcze bota, który by za mnie flagował (jeżeli ktoś posiada taki programik to zapraszam na PW). Wczoraj zarobione 3,21$ + 0,18$ z dziś. Jutro w końcu wolne w pracy, więc pojawią się nowe wpisy na blogu. Jak na razie 100 UV dziennie mnie w pełni satysfakcjonuje (mam nadzieje że będzie rosło). Cel miesięczny: Dziś zarobiłem: 3,21$ + 0,69$= 3,39$ (wczoraj+dziś) Nisze na blogu - 20/50 Zarobki: 13,1$/10$ RE: Powrót do PPA - Mucios próbuje zarabiać - kociamber - 16-01-2015 17:49 Dziś grubo widzę, że już wpadło 10$, ładnie! Tak trzymaj! ![]() RE: Powrót do PPA - Mucios próbuje zarabiać - mucios - 16-01-2015 17:56 (16-01-2015 17:49)kociamber napisał(a): Dziś grubo widzę, że już wpadło 10$, ładnie! Tak trzymaj! Przyplątał się na mojego bloga pewien Holender i został skasowany około 9$ ![]() ![]() ![]() Odp: Powrót do PPA - Mucios próbuje zarabiać - Damkofr - 16-01-2015 18:07 Pobrania z yt czy google? Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 RE: Powrót do PPA - Mucios próbuje zarabiać - mucios - 16-01-2015 18:13 (16-01-2015 18:07)Damkofr napisał(a): Pobrania z yt czy google? W tym momencie 90% ruchu na moim blogu to YT (tak na dobrą sprawę 4 nisze) |