Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ (/Temat-Globalizbiz-Invest-2-przy-125-ROI-daje-2-5-105357) |
RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - Blackers - 09-01-2015 11:32 coś mi teraz nie nalicza od wczoraj wieczorem; RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - LordBeaK - 09-01-2015 11:59 Mi tez. Ale admin napisal maila ze maja jakis tam problem z serwerem. Jeszcze jedna wyplata i juz bede na + RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - Blackers - 09-01-2015 12:02 ale mam nadzieje, że ruszy wszysto i naliczenia zaległe zaliczy ps: jakich procesów płatniczych korzystacie do wypłaty bo nie wiem na co sie zdecydować co ma małe prowizje zwiazane z wypłatą do banku RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - poverejay - 09-01-2015 12:06 Naliczenie jest, ale fakt że malutkie. Dodatkowo proponuje monitorować sytuacje na grupie FB GlobalizBiz. U mnie słabo troche z angielskim więc żebym czegos nie przekręcił polecam grupę: https://www.facebook.com/groups/GLOBALIZBIZ RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - Blackers - 09-01-2015 12:51 no nie wiem, mi od wczoraj stoi w miejscu nic sie z naliczeniem nnie ruszyło RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - kariolmax - 09-01-2015 17:30 u mnie ruszyło 0,05$ od 23-ej wczorajszego dnia RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - poverejay - 10-01-2015 09:13 Uzupełnić swój profil - personal info. Wypełnienie profili a zwłaszcza procesora na który chcemy wypłacać potrzebne jest do wypłat. Aby mieć naliczenia musimy obejrzeć od dziś 10 reklam (niby przedtem polubownie ten fakt traktowali). Teraz są dostępne wszystkie 4 procesory . Zleciłem na Paypal. Zobaczymy kiedy dojdzie. Blackers na powyższym screenie widać że na Paypal pobierają prowizje 0,55 (wysłałem 11$ ewentualnie otrzymam 10.45) a na Payza na screnie widać że niby nie pobrało. Jednak po sprawdzeniu na Payza też zakosili 0,5$ (wysłałem 10$ - doszło 9,5$) RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - Blackers - 10-01-2015 09:19 mi w nocy jakieś pare centów przyszło a tak dalej nic nie wiem z czego Ty wypłacasz te wypłaty, wszystkie dane mam uzupełnione RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - kariolmax - 10-01-2015 09:28 Hmmm, czyli teraz dowiaduję się, że zapisałem się do programu coś jak PV? Które to reklamy trzeba klikać? RE: Globalizbiz - Invest 2$ przy 125% ROI daje 2,5$ - poverejay - 10-01-2015 10:39 Wiesz co to Adpack? Pewnie tak więc, musisz też wiedzieć że aby kupić taką paczkę reklam to ktoś ją też "musi obejrzeć". Dlatego też są kampanie PTC gdzie umieszczamy namiary na jakiś swój program partnerski. Ktoś go ogląda, być może się zarejestruje, i być może będziesz miał partnera do swojego innego biznesu. Więc dwa w jednym: nie dość że możesz zarobić kupując paczkę i otrzymując zwrot z zyskiem to i się możesz zareklamować. GlobalizBiz jest projektem RevShare a więc po częsci ma narzędzia podobne do PV ale w PV nie wyślesz massmailingu do uczestników programu, w GlobalizBiz już tak. W PV są też akcje których w GB nie ma. Można jednak robić dużo kampani reklamowych w postaci bannerów, tekstów, Lead Pagów. Wracając do tematu. Cytat:Które to reklamy trzeba klikać? Już to opisywałem wyżej, proponuję wątek śledzić a nie tylko "końcówki" czytać Klikamy "Dashboard" a następnie View PTC Campaings : View. Po otwarciu nowej strony kopiujemy tekst, wklejamy, odlicza 10 sek. Reklama zatwierdzona. Administracja prosi również o dodawanie osób do głównej grupy platformy. Na teraz jest około 7 tys uczestników a na grupie około 1700 osób. Poniżej link do głównej grupy GlobalizBiz. Zapraszam https://www.facebook.com/groups/GLOBALIZBIZ |