Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Specyficzny dziennik - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Specyficzny dziennik (/Temat-Specyficzny-dziennik-104688)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Specyficzny dziennik - kociamber - 31-12-2014 17:52

głupio tak nabijać ludzi w butelkę Wink

RE: Specyficzny dziennik - MrocznyKILL - 31-12-2014 18:10

Dobry patent sam tak kiedyś dorabiałem lecz niestety wszytko odbywało się ręcznie bez botów.
Pomyśl o rozsądnym farmieniu i małych inwestycjach w postać aby z czasem i same postacie nadały się na handel Smile

Powodzonka będę obserwował Smile

RE: Specyficzny dziennik - dzemba - 01-01-2015 17:41

DZIEŃ 5-6

Postacie 400 / 38
Bot 100% / 35%
Zarobek 500 PLN / 0 PLN
Maszynka: W trakcie składania

Neverwinter ma małe problemy przez zbyt dużą liczbę graczy, wiec trochę lipa, a i ja nie miałem zbytnio czasu i ochoty przez te dwa dni pracować Tongue wiec jak widzicie wynik mizerny Big Grin

(30-12-2014 22:07)mucios napisał(a):  Bardzo ciekawy dziennik Smile Swego czasu (jak jeszcze miałem dużo wolnego czasu) sam zarabialem na WoWie sprzedając gold i dało sie nieźle zarobić mając dobra postać i jakiegoś skilla Smile
Powodzenia życzę i realizacji celu Smile

I mi się czasem zdarzało zarabiać na sprzedaży golda z wowa by opłacić abonament Tongue jak by komuś się chciało mógł by sporo zarobić Big Grin

RE: Specyficzny dziennik - dzemba - 02-01-2015 21:43

DZIEŃ 7

Postacie 400 / 40
Bot 100% / 45%
Zarobek 500 PLN / 0 PLN

Gra dopiero dziś o 21 zaczęła normalnie chodzić, gimby z całego świata zostały zagnane do szkoły i serwer ma trochę wytchnienia pierwszy raz do kilku dni Tongue Podpicowałem trochę bota i wbiłem 2 postacie, nie jest to zbyt dużo ale zawsze. Mogę powiedzieć, że przez pierwszy tydzień zrobiłem około 10% planu, ale na dniach powinienem złożyć już pełnoprawny sprzęt do botowania, oraz nagnać jakiś hultajów do pomocy Big Grin więc przyszłość jawi się w kolorowych barwach Cool

RE: Specyficzny dziennik - kociamber - 02-01-2015 21:55

Coś wolno robisz te postacie Wink przecież to chwila założyć nową postać ;D
Ale trzymam kciuki, rób szybciej te postacie bo efekty chcę zobaczyć Tongue

RE: Specyficzny dziennik - dzemba - 02-01-2015 22:12

(02-01-2015 21:55)kociamber napisał(a):  Coś wolno robisz te postacie Wink przecież to chwila założyć nową postać ;D
Ale trzymam kciuki, rób szybciej te postacie bo efekty chcę zobaczyć Tongue

Wbicie jednej postaci na lvl potrzebny do zarabiania trwa pod 1h do 1,5h, wiec nie jest tak kolorowo, do bicia profesji, modlitw i AH mogę napisać bota, ale napisanie bota do bicia lvl trochę mnie przerasta Tongue jak to mówią jak się nie ma w głowie, to trzeba mieć w nogach (tutaj ręce).

Przyjmując, że miesiąc ma 30 dni to daje nam 720 godzin, a wbicie 400 postaci to w najlepszym przypadku 400h + muszę jeszcze znaleźć czas na pisanie bota, po odliczeniu czasu na sen powinienem mieć max 30 min przerwy dziennie Tongue trochę wygórowany cel sobie postawiłem Big Grin

RE: Specyficzny dziennik - kociamber - 02-01-2015 22:37

aha to jeszcze wbijasz lvl... to zatrudnij kumpli za flaszkę i będzie szybciej Wink

RE: Specyficzny dziennik - dzemba - 04-01-2015 00:34

DZIEŃ 8

Postacie 400 / 44
Bot 100% / 45%
Zarobek 500 PLN / 0 PLN

W oczekiwaniu na przesyłkę, projekt wykonany w około 22% (wyliczając średnią z wszystkich celów)! Będę się rozpisywał za 3/4 dni Big Grin wtedy produkcja ruszy pełną parą Big Grin

RE: Specyficzny dziennik - bartekarta - 04-01-2015 02:13

Tak sobie czytam i "Nostale" ;0 sfarmiłem 500kk kiedyś xD czyli 700zł w 2 miesiące

RE: Specyficzny dziennik - dzemba - 04-01-2015 11:47

Nostale było kiedyś baaaardzo opłacalne Big Grin i jest bardzo łatwe do oszukania botem Tongue