to są jakieś żarty ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: to są jakieś żarty ? (/Temat-to-sa-jakies-zarty-104257) |
RE: to są jakieś żarty ? - Klin - 22-12-2014 14:22 Niezły kabaret Przyznawać się co to za wałki a nie głupa strugać RE: to są jakieś żarty ? - kariolmax - 22-12-2014 14:23 No dobra, na Święta proszę Was tylko o koc do zakładu poprawczego Coś mi to śmierdzi, ktoś kto przelał ten hajs (włamywacz? czy oszust) nawet go z mojego konta sobie nie zabrał @down nie uciekaj tak szybko, policja nie zdążyła przyjechać RE: to są jakieś żarty ? - Black' - 22-12-2014 14:24 Yhym... Aukcje na allegro, za które mam prowizje 100zl to też ściema ? idę sobie z tego forum... RE: to są jakieś żarty ? - daniel42na - 22-12-2014 14:25 Dobra koniec tego kabaretu, mam nadzieje że pod choinke dostaniesz wspaniały zestaw piaskownicowy i wrócisz gdzie twoje pierwotne miejsce, bo na pewno nie tutaj. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |