![]() |
Pora przestać się bawić i robić hajsss - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Pora przestać się bawić i robić hajsss (/Temat-Pora-przestac-sie-bawic-i-robic-hajsss-104148) |
RE: Pora przestać się bawić i robić hajsss - crisek97 - 28-12-2014 21:47 Powodzenia ![]() RE: Pora przestać się bawić i robić hajsss - .::Nicko::. - 28-12-2014 21:51 Własna nisza czy program ze strony ![]() RE: Pora przestać się bawić i robić hajsss - Voldir - 28-12-2014 21:53 UP Dziwne pytanie zadałeś. Ogólnie raczej to polega na tym żeby znaleźć niszę. Drażni mnie troszkę nadużywanie tego słowa. Odsyłam do wiki co to jest nisza rynkowa. Więc każdy program/sposób, musi posiadać własną niszę teoretycznie, w której będzie popyt na Twoje usługi ![]() "Nisza czy program ze strony??" - Mógłbyś sprecyzować ? Bo jeśli chodzi Ci o pustą ofertę to na Leadmore jej nie ma. Nic innego mi nie przychodzi do głowy o co Ci może chodzić ![]() RE: Pora przestać się bawić i robić hajsss - asiorek - 28-12-2014 21:58 No dokladnie.. Masz program i pod ten program robisz sobie nisze zeby na nim zarobić.. Bez programu ze strony nie ma przeciez niszy ;o RE: Pora przestać się bawić i robić hajsss - conix - 28-12-2014 21:58 (28-12-2014 21:47)crisek97 napisał(a): Powodzenia na subach bez niszy, ale samym spamem wyciagniesz wiecej niz na shorte ![]() (28-12-2014 21:51).::Nicko::. napisał(a): Własna nisza czy program ze strony Ciagle jeden, stały program. ![]() (28-12-2014 21:53)Voldir napisał(a): UP Chyba chodzilo mu o to, ze nisza to zrobienie wlasnego landing page z oferty "pusta oferta" czego w sumie na leadmore nie ma. A program to wiadomo, gotowe juz projekty jak fb viewer itp. Kolejny lead wpadl.. ;p RE: Pora przestać się bawić i robić hajsss - conix - 29-12-2014 19:19 Dzisiejszy dzien tragiczny. 9zł do przodu, oraz 3 konta na fejsie poszły. Poszły bo weryfikacja na podstawie dowozu tozsamosci jest chyba nie do przejscia :/ Ale znalazlem swoja małą nisze wsrod stron www. ![]() Mowia o tym w tv, pisza w gazetach, wyswietlaja na gorze onetu itp. Nie rozumiem jakim cudem przeszło to bokiem i nie ma ŻADNEJ strony poswieconej konkretnie temu zagadnieniu ;o Na wp czy onecie sa poszczegolne artykuly, ale temat jest tak rozlegly ze rezerwuje jej spokojne 30% miejsca jakie mam na serwerze dla bazy danych ![]() A serwer mam spory ![]() No nic, na razie przerwa w sub sms i lecimy z tworzeniem www. Bede informował ![]() RE: Pora przestać się bawić i robić hajsss - FuckYou - 12-01-2015 13:28 Powodzenia w dalszym zarabianiu . ![]() RE: Pora przestać się bawić i robić hajsss - conix - 02-03-2017 19:33 Hej, troche czasu mineło. Ostatnia próba zarabiania przez internet skonczyła się bardzo szybko jak widać po tym dzienniku. Cóż, motywacji brakło. Teraz pora zacząc od nowa. Zacznę od skracania, poczytam o pozostałych metodach, może troszeczkę subów. Nie chcę zakładać nowego tematu, ale jednocześnie chce mieć swój dziennik, dlatego będę kontynuował ten temat. To takie trochę zobowiązanie dla samego siebie ![]() Odwiedzilem konta na leadmore i eforsie, łącznie mam 12zł ![]() Jest początek miesiąca, dlatego wyznaczę sobie cel do końca miesiąca. Niech będzie to na początek 500zł. Czas-start ![]() |