Dziennik inwestycji by Meloman - PaidVerts - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik inwestycji by Meloman - PaidVerts (/Temat-Dziennik-inwestycji-by-Meloman-PaidVerts-104073) |
RE: Dziennik inwestycji by Meloman - PaidVerts - dawidek95 - 10-01-2015 23:54 Gratuluję wyników Jaka gra przynosi Ci te kilka dolarów zysku dziennie, jeśli można wiedzieć oczywiście. Pozdrawiam RE: Dziennik inwestycji by Meloman - PaidVerts - Meloman - 11-01-2015 00:44 Te kilka dolarów zysku dziennie to z Coin Flip. Tylko oczywiście nie polecam tak sobie dorabiać, baaardzo szybko można zapomnieć gdzie są granice i wkopać całą kasę jaką się zarobiło. Dodatkowo mocno uzależnia jak się zobaczy jakiś zysk No ale wiadome, jak ktoś chce to niech się bawi, ja tego na miejscu odradzam. RE: Dziennik inwestycji by Meloman - PaidVerts - Cinkowsky13 - 11-01-2015 10:19 Meloman bardzo fajny dziennik, wszystko elegancko rozpisane, będę częstym gościem tutaj Odnośnie Coin Flip wtrącę swoje pięć groszy. Przypadkowo się natknąłem w PV na info, że MTV oferuje grę za $$ więc spróbowałem. Jakież było moje zdziwienie jak po 15min gry z 8$ zrobiło się 70$. Postanowiłem że przez następny tydzień nie będę grał w ogóle ale pokusa po kilku godzinach okazała się silniejsza i niestety straciłem równie szybko wszystkie pieniądze. Także niech mój przykład będzie dla wszystkich ostrzeżeniem RE: Dziennik inwestycji by Meloman - PaidVerts - mario22455 - 11-01-2015 11:38 Teraz sobie czytam ten dziennik i żałuję że wycofałem się z tego programu... Chyba pora zacząć łowić na nowo Powodzenia RE: Dziennik inwestycji by Meloman - PaidVerts - Meloman - 11-01-2015 16:25 Dzięki panowie za miłe słowa, to naprawdę bardzo motywuje do jeszcze większej pracy w PaidVerts oraz do opisywania wam tego tutaj Nie wiedziałem, że w ogóle czyta ktoś ten dziennik, no ale jednak chociaż te 2-3 osoby czytające, to milej się robi człowiekowi. Co do Coin Flip - to wiadome czysty hazard, raz na wozie, raz pod wozem i tyle w temacie, naprawdę trzeba uważać. (11-01-2015 11:38)mario22455 napisał(a): Teraz sobie czytam ten dziennik i żałuję że wycofałem się z tego programu... Chyba pora zacząć łowić na nowo PowodzeniaUwierz że nie Ty jedyny żałujesz tej decyzji, dlatego ja przed restartem mówiłem sto razy na dzień ludziom, żeby uzbroili się w cierpliwość a zostaną nagrodzeni. No i tak się stało, nie dość że Ci co byli cierpliwi i wierzyli w projekt to zgarnęli profity z dużych naliczeń dziennych, to też zaraz zgarną z tego, że zamienione BAPY na akcje stale rosną w góre i aktualna cena to 0.0707$, czyli próg zwrotu 100% kapitału został przekroczony. Lada chwila i pyknie nam wartość rzędu 0.11$, a wtedy to już 150% zwrotu, więc robi się coraz ciekawiej Dodam jeszcze, że ja mam 1400 akcji, więc lada chwila dostane za ich sprzedanie ~~ 150$ RE: Dziennik inwestycji by Meloman - PaidVerts - Meloman - 12-01-2015 21:10 Wybaczcie wczorajszy brak podsumowania, niestety brakowało na to czasu, za to napiszę je teraz Kilka słów o dniu [11.01.2015r.]: Miałem wczoraj naprawdę mało czasu, żeby naskrobać całe podsumowanie, no ale na szczęście teraz go mam i mogę napisać parę słów od siebie. W dniu wczorajszym naliczenia należały do grupy średnich czyli takie, że jest spoko, ale dupy z wrażenia nie urywa. Pomimo tego, że dupy z powodu naliczeń mi nie urwało, to jest i tak pokaźny plus dzięki któremu będzie na waciki. Ogólnie zaraz się zabieram za podsumowywanie dnia dzisiejszego, który jest znaaaaacznie lepszy i chyba zostanie pobity rekord wielkości dniówki Przedstawię dokładnie jakie zostało nam sprezentowane naliczenie w dzień weekendowy [i tak szok, że w weekend takie naliczenie i że w ogóle było]: Cytat:Available: $ 143303 Ale nie ma co się rozwodzić nad wczorajszym dniem, najważniejsze że dał zarobić przynajmniej ponad 45zł, przy bardzo małym nakładzie pracy. Przejdźmy do rozrachunku dnia wczorajszego: + 12,08$ naliczenia dziennego + 1,84$ z 1% wartości paczek + 5,8$ z poleconych + 3$ z gier - 9$ leci na reinwestycję z oczywistego powodu = 13,72$ zarobione na czysto w dzień Boży Stan pkt. BAP : 363 852 / 720 000 Wypłacone: 45,26 / 100$ RE: Dziennik inwestycji by Meloman - PaidVerts - Meloman - 12-01-2015 23:48 No to jedziemy, kolejne podsumowanie które chyba będzie najlepszym dotychczasowym wynikiem w PaidVerts Kilka słów o dniu dzisiejszym [tj. 12.01.2015r.]: Szczerze sam nie wiem od czego zacząć, ponieważ dzisiejsza ilość zdarzeń i przewidywany przychód przerósł moje najśmielsze oczekiwania. No ale dobrze, skupmy się i zbierzmy myśli do kupy [Historia dzisiejszego grania na grach czyli Coin Flip] Zacznijmy może od tego, że w dniu dzisiejszym wyszedłem na spory plus z gier które są w PaidVerts. Tylko co mi po tym sporym plusie kiedy prawie osiwiałem z powodu tego, że gram w Coin flip tzw. progresją. No i wiadome, zaczynam sobie od spokojnej stawki 0,25$, potem 0,53$, potem 1,13$, 2,26$ i tak dalej i tak dalej. Wiadome jest miło i spokojnie kiedy udaje nam się dobić do maksimum 2,26$ w pojedynczym becie, czyli 4 poziom progresji.. No ale wiadome los lubi platać figle i lubi utrzeć nosa i tak stało się i u mnie. Myślałem że popuszczę kiedy zobaczyłem 7 czy tam 8 poziom progresji i stawiałem ~ 64$ na pojedynczego beta! Jeszcze nigdy nie miałem tak szybkiego skoku ciśnienia kiedy już uświadomiłem sobie to, że jeśli ten ostatni bet za ~64$ nie wejdzie, to będę w plecy coś koło 110$, czyli by wynikało, że przegrałem 380zł w 1-2 minuty, ale na szczęście dostałem szanse na to, żeby więcej tego nie tykać i obstawienie za 64$ weszło i zwróciło mi wszystko co obstawiłem + drobny % plusu z beta 64$. Niech to będzie nauka dla każdego, że nie warto aż tak ryzykować, nawet kiedy mamy odłożone ponad 100$ i stać nas na 7-8 poziomów progresji, ja prawie popuściłem i nie życzę tego nikomu, dlatego lepiej nie próbujcie i ja również już więcej raczej nie będę próbować [Naliczenia i ogólnie] W dniu dzisiejszym naliczenia były na optymalnym poziomie, nie za dużo nie za mało, utrzymujące nadal spore zwroty z inwestycji. Zresztą, ja jestem zadowolony z każdego dodatkowego 1$ Dodatkowo, został naprawiony recykling i w końcu może wpaść jakaś fartowna reklama, mi jak na razie udało się złapać za 0.20$, niby nic ale zawsze coś [tylko proszę, broń boże nie zróbcie czegoś takiego że kupujecie recykling bez wykupionego filtru reklam który kosztuje 10$!]. Ok, teraz czas na wklejenie dokładnych danych nt. ile dostały naliczenia poszczególne grupy. Cytat:Available: $ 181788 Przejdźmy do najciekawszej części, czyli rozrachunek dnia dzisiejszego który będzie naprawdę dobrym wynikiem + 13,75$ naliczenia dziennego + 0,93$ z 1% wartości paczek + 0,20$ z recyklingu + 9,2$ z poleconych + 16,7$ z gier - 9$ leci na reinwestycję po to, by się utrzymać w swojej grupie naliczeń = 31,78$ i tym samym pobijam swój rekord dniówki W przeliczeniu wyszło, że zarobiłem dzisiaj totalnie na czysto 110zł, od tak sobie o Stan pkt. BAP: 362 392 / 720 000 Wypłacone: 45,26 / 100$ P.S Dodatkowo chciałbym powiedzieć, że z dniem dzisiejszym zamykam moje tygodniowe odkładanie 30% na wypłatę i zlecam zbieraną sumę na Paypala w wysokości 130,21$. Dodam tylko, że suma ta była zbierana równo 7 dni naliczeniowych, więc naprawdę bardzo mało czasu jak na tak duży zwrot, ja jestem zadowolony, że nie uciekłem z programu po restarcie RE: Dziennik inwestycji by Meloman - PaidVerts - Meloman - 14-01-2015 20:13 Dzisiaj zamieszczę tylko rozrachunek, do końca tego tygodnia będę miał ciężko z rozpisywaniem się, ale zawsze zamieszczę podsumowanie Podsumowanie dnia [14.01.2015r]: Zanim przejdę do spojrzenia na naliczenia w dniu dzisiejszym, dodam tylko jeszcze, że parę osób pytało mnie ile mi się udało uzbierać w poprzednim tygodniu, przez całe 7 dni, w takim razie odpowiadam tutaj ; uzbierałem dokładnie 130,21$ w 7 dni, czyli udało mi się zarobić coś koło ~~ 450zł w tydzień Naliczenia dla poszczególnych grup w dniu dzisiejszym wyglądały tak: Cytat:Available: $ 64146 W takim razie zobaczmy jak dzisiaj wyglądały moje zarobki: + 4,42$ naliczenia dziennego + 2,60$ z Mini Upgrade + 1,02$ z 1% wartości paczek + 0,52$ z recyklingu + 8,2$ z poleconych + 1,2$ z gier - 6$ leci na reinwestycję żeby się utrzymać w swojej grupie = 11,96$, co prawda mało w porównaniu do poprzednich dni, ale zawsze to koło 40zł na rękę. Stan pkt. BAP: 363 872 / 720 000 Wypłacone: 45,26 / 100$ RE: Dziennik inwestycji by Meloman - PaidVerts - sendlicz - 14-01-2015 20:19 Miałeś już nie grać w gry RE: Dziennik inwestycji by Meloman - PaidVerts - shaGuar - 14-01-2015 20:28 Ile zainwestowałeś na początku jak wchodziłeś do programu Paidverts ? |