Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dziennik Pracy - Homepay SMS premium. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Dziennik Pracy - Homepay SMS premium. (/Temat-Dziennik-Pracy-Homepay-SMS-premium-103636)

Strony: 1 2 3 4

RE: Dziennik Pracy - Homepay SMS premium. - Armin Van Buuren - 19-12-2014 19:22

DZIEŃ 7

Kolejny dzień i kolejny progress w zarobkach, dziś poświęciłem dużo czasu i opłaciło się to, aż 161 SMS - ów wysłanych :O !! 7 dzień a cel to kwestia krótkiego czasu ! jestem niezmiernie zadowolony i zmotywowany do dalszego działania Smile)

* Wysłanych smsów - 161, zysk z 1 sztuki to 0.96.-

[Obrazek: fbc7b4.jpg]

513.13.- / 600.00.-

RE: Dziennik Pracy - Homepay SMS premium. - vogel222 - 20-12-2014 00:47

Szacuuun Smile świetnie Ci z tym idzie.

RE: Dziennik Pracy - Homepay SMS premium. - Armin Van Buuren - 20-12-2014 19:05

CEL UKOŃCZONY !

DZIEŃ 8

Witam, wszystkich, oznajmiam że udało mi się spełnić swój cel już w 8 dniu ! Z czego jestem niesamowicie szczęśliwy !

[Obrazek: 14d0ap3.jpg]

Cel jak wiecie na ten miesiąc wynosił 600 zł. Myślałem że skończe na koniec miesiąca, jednak udało się wcześniej, o to saldo:

[img][Obrazek: 3004o3r.jpg][/img]

Zapewne do wieczora jeszcze coś wpadnie, jednak nie wiem czy będe mógł napisać pozniej posta Smile
Cel spełniony, także teraz troche przystopuje, skupie się na nauce do sesji na studiach którą mam w styczniu. Udało mi się zarobić na swoje wydatki czyli paliwo, wyjazd na ferie z dziewczyną, oraz rachunek za internet.
Nowego celu na ten miesiąc na razie nie ustalam, bo nie wiem jak będzie wynosić moja aktywność i czy nie zmienie produktu.
Masz sugestię/opinie napisz o tym w temacie, będzie mi miło Smile

RE: Dziennik Pracy - Homepay SMS premium. - sirgonzalo7 - 20-12-2014 19:12

Mam pytanie czy Mentorujesz?

RE: Dziennik Pracy - Homepay SMS premium. - konrad123456789 - 20-12-2014 19:12

666 szatańska liczba Big Grin

RE: Dziennik Pracy - Homepay SMS premium. - Armin Van Buuren - 20-12-2014 21:04

(20-12-2014 19:12)sirgonzalo7 napisał(a):  Mam pytanie czy Mentorujesz?

Aktualnie nie, sam się ucze.

RE: Dziennik Pracy - Homepay SMS premium. - Armin Van Buuren - 01-01-2015 20:10

Witam wszystkich w nowym roku, pragnę powiadomić że aktualnie nie zarabiam, w grudniu spełniłem cel 600 zł w 8 dni na sms premium i postanowilem się uczyć do sesji która mnie czeka.

Studia są aktualnie dla mnie priorytetem, także jak już będzie troszke lżej z nauką to wracam do zarabiania, oczywiśćie wszystkie swoje postępy z zarabiania będe na bieżąco przedstawiał w dzienniku

A w nowym roku życzę Wam oczywiśćie większych zarobków jak w roku 2014, dla tych co szukają znalezienia swoich idealnych zarabiających NISZ . Wszystkiego dobrego Smile

RE: Dziennik Pracy - Homepay SMS premium. - FuckYou - 12-01-2015 13:10

Powodzenia . Dość ciekawy pomysł na zarobek .

RE: Dziennik Pracy - Homepay SMS premium. - Armin Van Buuren - 12-02-2015 23:25

Witam wszystkich po ponad 2 miesiącach przerwy.
Jak widzicie zarabiałem na Homepay i zyski były w miare fajne, jednak los chciał tak że FB usunał mi mojego FP i zostałem pozbawiony środków do zarabiania.

Przez okres przerwy, siedziałem bardzo często na forum czytając mase poradników dotyczących różnych stron zarobkowych, sposobu, pomysłów. Wiem że być może jest to oklepane, jednak sytuacja wygląda tak że musze się za coś zabrać i krokiem ku temu ma być dziennik, studiuje i potrzebuje pieniędzy, mam czas chęci i czas wykonać NOWE kroki ku zarabianiu .. (zapomniec o Homepay)

Biore się do roboty, co z tego wyjdzie zobaczymy ..zaczynam od subskrypcji, ale nie tylko na tym mam zamiar zarabiać, założyłem jakiś czas temu bloga, mam nadzieje ze rowniez z tego wpadną za jakiś czas jakieś pieniążki z programow partnerskich/afilacyjnych.

Pieniądze zarobione chce inwestować, zaciekawił mnie Paidverts, będe swoją wiedzę rozszerzał żeby wejść w ten temat i zająć się tym, nie ukrywam że przyda się mentor, być może tutaj go znajdę.

Pierwsze 3 dni z Leadmore

Ogólnie rzecz biorąc, jest to zarabianie na FCB jednak nie za pomocą SPAMU, ogólnie chce się wziąć za nauke, próbować różne metody, nisze. Najważniejsze żeby działać .. z pierwszych 3 dni przyznam że jestem zadowolony, bo chciałem zacząć od kwot rzędu 10 zł na dzień, ale to że jest dobrze teraz nie znaczy że będzie pozniej.

[Obrazek: 6f1tnk.jpg]

Cel do końca miesiąca 600 zł. [ jakoś nie mam pewnośći że taka skuteczność się utrzyma ]
Aktualne Saldo 108 zł

RE: Dziennik Pracy - Homepay SMS premium. - 4funsecond - 12-02-2015 23:43

Może powróć do dotpaya? Jestem pewien że więcej się nauczysz i będzie to stabilnejsze niż suby Smile no i dziennik chyba też ciekawszy Big Grin