Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
WildShow.tv - nowy program partnerski - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: WildShow.tv - nowy program partnerski (/Temat-WildShow-tv-nowy-program-partnerski-103471)

Strony: 1 2 3 4

RE: WildShow.tv - nowy program partnerski - tdkzor - 13-12-2014 14:53

Osoba przekierowana musi jeszcze zaakceptowac pelnoletnosc, inaczej klik sie nie zlicza...

RE: WildShow.tv - nowy program partnerski - aero2 - 13-12-2014 17:47

Dużo rejestracji wpada, po przekierowaniu z domeny zalicza normalnie.

RE: WildShow.tv - nowy program partnerski - Szalony - 13-12-2014 18:01

nie działa ..

RE: WildShow.tv - nowy program partnerski - tomciopluto - 13-12-2014 21:42

sa takie ograniczenia,ze uzbierane wirtualne zamienione zetony sa nadal wirtualne i nie staja sie realne nigdy.pisalem do admina stwierdzil ze niby po polnocy nalicza.minal dzien i nadal to samo twierdzi ze nie zalicza z tego samego ip to to ja wiem te 130 kr bylo z roznych ip z linku ktory dalem na forum.nie polecam wydaje sie sciema ,jezeli sie cos zmieni napisze posta ale watpie w to

RE: WildShow.tv - nowy program partnerski - sergiey - 13-12-2014 22:09

to samo, nie zlicza rejestracji.. pozatym nie zlicza wszystkich wejść. zrobilem link ze statystyką, weszlo w link 85 osób, zaliczyło około 15.. także lipa.

RE: WildShow.tv - nowy program partnerski - Orgin2015 - 13-03-2015 14:26

oszustwo zablokował konto miałem do wypłaty około 400 zł, pisałem do admina nie odpisuje na mejle, dwa razy odpisał :

Cytat:witam

Na portalu trwają prace modernizacyjne prosimy o cierpliwość

pozdrawiamy

Administracja

i drugi raz

Cytat:witam

o wszystkim powiadomimy Pana proszę być cierpliwym

pozdrawiamy

Administracja

Czekam już 24 godziny ile to można czekać.

RE: WildShow.tv - nowy program partnerski - rasiak221 - 13-03-2015 19:01

napisz jak się skończyła ta sytuacjaSmile

RE: WildShow.tv - nowy program partnerski - Orgin2015 - 20-03-2015 21:42

Witam serwis jest poprostu scamem, wczoraj dostałem od admina wiadomość

Cytat:Witam
na razie grzecznie Pana proszę o usunięcie wszystkich wpisów na temat wildshow.tv które Pan wypisywał w sieci i nie straszyć nas bo nie ma sensu proszę również nie zakładać nowych kont i nie wypisywać głupot na transmisjach. Dobrze Pan wie że kredyty nie były uczciwie zarobione więc prosze dać sobie spokój z głupimi wpisami bo jeżeli dalej będzie Pan tak robił to tego tak nie zostawimy !!!. Wiemy że Pan jest znany z nabijania sobie na programie partnerskim więc proszę dać sobie spokój a po co robić sobie problemy. A proszę nie myśleć sobie że w sieci Pan jest anonimowy i że nie można udowodnić oszukiwania na Programie Partnerskim.
Miłego Dnia

Pozdrawiamy
Administracja

Odpisałem mu na wiadmość :

Cytat:Witam po pierwsze wypraszam sobie takie słowa w moim kierunku, po drugie ja Pana nie straszę tylko dałem ostrzeżenie, po trzecie nic nie nabijałem i legalnie promowałem was serwis. Po trzecie dużo opinii jest na pana temat w serwisie że pan oszukuje. Po czwarte nie zna mnie pan.

Pozdrawiam

i kontakt się urwał.

RE: WildShow.tv - nowy program partnerski - Kickster - 21-03-2015 01:41

A do mnie nic nie napisali tylko od razu usuneli konto Smile

RE: WildShow.tv - nowy program partnerski - Voldir - 21-03-2015 12:48

no to do SCAMU panowie Smile