Strefa Wtajemniczonych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Strefa Wtajemniczonych (/Temat-Strefa-Wtajemniczonych-103421) |
RE: Strefa Wtajemniczonych - AnnaKa - 11-12-2014 12:21 Właśnie o to mi chodzi. Brakuje tam kogoś kto zrobi porządek, macie nową osobę w ekipie która przecież również ma prawo do zarządzania takimi rzeczami. Z tego co wiem nie obrażając nikogo Surfer , Daniel i Admin najwięcej sprzątają na forum, ostatnio jak zobaczyłem ile surfer zrobił w ciągu 24h byłem w szoku. Co do strefy pojawia się tam ktoś raz na jakiś czas ale chyba bardziej pod względem sprawdzenia treści niż zrobienia ładu w SW. Wiem że macie sporo pracy ponieważ z dnia na dzień na forum jest coraz więcej ludzi i za tym idzie większy nakład pracy ale strefa wtajemniczonych też jest działem i myślę że powinien być odrobinę lepiej traktowany niż działy ogólnodostępne. Jakiś prestiż powinien być. Nie mam na celu obrazić nikogo z ekipy ale chcę pokazać że problem jednak istnieje. RE: Strefa Wtajemniczonych - xardas1020 - 11-12-2014 12:26 @AnnaKa już się wyżaliłeś ? nabiłeś trochę postów ? masz vip a zachowujesz się jak zwykły spamer Admin powiedział że NIE tzn że NIE niech ktoś z ekipy zamknie temat bo otwarty to pożywka dla szanownego VIP i spam RE: Strefa Wtajemniczonych - AnnaKa - 11-12-2014 12:35 Widzę że nie rozumiesz o co w tym chodzi. Chcę by ktoś z ekipy zwrócił uwagę na SW. I nie chodzi tu teraz o to czy nabijam posty bo tego nie robię tylko udzielam się w temacie i proszę nie zarzucaj mi SPAM'u. A o zamknięcie tematu prosiłem już wcześniej (post i zgłoszenie) RE: Strefa Wtajemniczonych - xardas1020 - 11-12-2014 12:39 ja rozumie i wystarczy 1 post na ten temat po odpowiedzi admina twoje posty są zwykłym najzwyklejszym spamem - temat dla ciebie vip-a jest zwykłą napędzarką postów a więc spamem żalisz się o brak sprzątania w strefie, a na forum ogólnym wyróżniony znakiem sam dokładasz swoim spamem sprzątania ekipie Strefa Wtajemniczonych - daniel42na - 11-12-2014 12:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. RE: Strefa Wtajemniczonych - Admin - 11-12-2014 18:17 (11-12-2014 11:23)AnnaKa napisał(a): Jeśli nie chcą tam sprzątać to niech dadzą komuś komu zależy możliwość ''czyszczenia'' tematów chociaż w strefie. Ja bym chętnie się tym zajął bo zależy mi na jakości tej strefy. Nie jesteś tu użytkownikiem od wczoraj więc doskonale powinieneś znać funkcje , Gdy pojawia się odpowiednie zgłoszenie moderator reaguje. Nikt nie czyta 100% wątków na forum, chcesz pomóc to zrób to pośrednio, zamiast pisać "użytkownicy więcej wynoszą niż wnoszą", wymagania postów niczego tu nie zmieni bo naspamienie nie jest żadną sztuką, a na pewno do strefy wtajemniczonych nie będziemy robić osobnej rekrutacji, gdyż jak wspomniałem od tego jest elita. Niestety zgodzę się z xardas1020, nie wiem po co wałkujesz temat który Ci kilkukrotnie w tym wątku wyjaśniłem... |