![]() |
TREESUB.PL - Oficjalny temat - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TREESUB.PL - Oficjalny temat (/Temat-TREESUB-PL-Oficjalny-temat-103412) |
RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - broofie - 20-12-2014 11:44 Ciekawe. Szczegolnie podoba mi sie edycja tla. Wielki plus za to. Bedzie mozna w przyszlosci ubiegac sie o wieksza stawke? RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - Voldir - 20-12-2014 11:56 I jak Panowie z nowymi programami i pustą ofertą? Jeśli się pojawią w dniu dzisiejszym tak jak obiecaliście to z chęcią przetestuję ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - Varnity - 20-12-2014 11:57 Słyszeliście już o nowej ustawie Treesub? Macie dużą konkurencje, no ale powodzenia ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - skyler696 - 20-12-2014 12:34 broofie napisał(a):Ciekawe. Szczegolnie podoba mi sie edycja tla. Wielki plus za to. Bedzie mozna w przyszlosci ubiegac sie o wieksza stawke?Podnoszą stawki ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - TreeSub - 20-12-2014 12:37 broofie napisał(a):Ciekawe. Szczegolnie podoba mi sie edycja tla. Wielki plus za to. Bedzie mozna w przyszlosci ubiegac sie o wieksza stawke?Oczywiście jeśli użytkownik będzie przejawiał duża aktywność, jesteśmy skłonni podnosić stawki ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - Voldir - 20-12-2014 12:37 Ponawiam pytanie. Jak wygląda sprawa z obiecanymi programami? ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - TreeSub - 20-12-2014 12:38 Voldir napisał(a):I jak Panowie z nowymi programami i pustą ofertą? Jeśli się pojawią w dniu dzisiejszym tak jak obiecaliście to z chęcią przetestujęzapraszamy do korzystania z programów, zostały już dzisiaj wprowadzone. Voldir napisał(a):Ponawiam pytanie. Jak wygląda sprawa z obiecanymi programami?proszę wejść na stronę i skorzystać z dodanych programów o których mowa ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - Voldir - 20-12-2014 12:42 Ta oferta4you to jest pusta oferta o której była mowa? ![]() ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - TreeSub - 20-12-2014 12:50 Varnity napisał(a):Słyszeliście już o nowej ustawie Treesub? Macie dużą konkurencje, no ale powodzeniaTak słyszeliśmy, na pewno rynek subskrypcji na tym ucierpi, ale nie zamierzamy zamykać działalności i wyjsć na przeciw nowym ustawa tworząc programy Real content wierząc, że prawdziwi gracze sub sms bedą zarabiać równie wysokie pieniądze jak obecnie zarabiają młodzi często bez doświadczenia earnerzy gromadząc środki z programów takich jak np. śmierć popularnej osoby, która tak na prawdę ma sie dobrze.. Cały czas pracujemy i tworzymy nowe wyjścia z tej sytuacji na dniach będzie wszystko jasne ![]() Co do konkurencji, możemy jedynie powiedzieć ze jesteśmy stosunkowo krótko w porównaniu do innych serwisów na rynku, zaś nikt jeszcze się na nas nie zawiódł + cały czas sie rozwijamy tworząc nowe programy, a pod względem stawek SMS PREMIUM jesteśmy obecnie bezkonkurencyjni ![]() Treesub Team. Voldir napisał(a):Ta oferta4you to jest pusta oferta o której była mowa?dokładnie to jest ta sama pusta oferta o której była mowa ![]() RE: TREESUB.PL - Oficjalny temat - Voldir - 20-12-2014 12:59 (20-12-2014 12:50)TreeSub napisał(a):Varnity napisał(a):Słyszeliście już o nowej ustawie Treesub? Macie dużą konkurencje, no ale powodzeniaTak słyszeliśmy, na pewno rynek subskrypcji na tym ucierpi, ale nie zamierzamy zamykać działalności i wyjsć na przeciw nowym ustawa tworząc programy Real content wierząc, że prawdziwi gracze sub sms bedą zarabiać równie wysokie pieniądze jak obecnie zarabiają młodzi często bez doświadczenia earnerzy gromadząc środki z programów takich jak np. śmierć popularnej osoby, która tak na prawdę ma sie dobrze.. Życzę Wam wszystkiego najlepszego z tej okazji bo widzę że fajnie działacie. Możliwość edycji tła. Zupełnie inna pusta oferta niż w innych serwisach. Z chęcią przetestuję serwis i zostanę chwilkę dłużej. Ja uważam że ta ustawa to początek czegoś nowego i w końcu da ludziom możliwość promowania real contentu z własnym oryginalnym pomysłem bo już spamu na FB mam zdecydowanie dosyć. To będzie jakiś powiew świezości i coś zupełnie nowego i lepszego. Nie ma co panikować tylko trzeba wyjść na przeciw oczekiwaniem i wymaganiom. Będzie bardzo fajnie jak zostanę z wami do lutego i wprowadzicie odnowienia bo od czasów eforsy to mi tego brakowało szczerze mówiąc. Wielkie plus. Dziękuję za nowe programy i pozdrawiam serdecznie ![]() |