The Pirate Bay - zamknięty przez policję! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Wiadomości (/Forum-Wiadomosci-117) +--- Wątek: The Pirate Bay - zamknięty przez policję! (/Temat-The-Pirate-Bay-zamkniety-przez-policje-103375) |
RE: The Pirate Bay - zamknięty przez policję! - Mati435 - 11-12-2014 00:54 (10-12-2014 20:12)Max998 napisał(a): Czyli po prostu dostawca internetu go wydał? Szukają głupków na których można zarobić. Poczytaj to: Torrenty-wezwanie-do-zapłaty Podobnie pobieraczek tylko przy rejestracji podawało się dane ulica, kod pocztowy, imie i naziwsko chciałbym pozdrowić z tego miejsca osoby które podają takie dane do założenia konta na portalu skąd ta osoba chce pobierać pliki Ja bym nic nie płacił. RE: The Pirate Bay - zamknięty przez policję! - AnnaKa - 11-12-2014 01:13 Torowcy szybko powrócą. Na cebulkach aż głośno o tym. Pewnie wszystko przez ten atak na Sony się policja zebrała i tyle... RE: The Pirate Bay - zamknięty przez policję! - psk9 - 16-12-2014 12:16 Co do pobierania z torrentów, dostałem niedawno zlecenie z USA na narzędzie, które siedzi na torrentach - loguje wszystkie adresy IP, jaki torrent był pobierany - kto i kiedy pobierał i z WHOIS po IP pobiera maila do Abuse RE: The Pirate Bay - zamknięty przez policję! - szybkikwit - 16-12-2014 12:22 ja szukając piratebaya trafiłem na strone praktycznie identyczną https://oldpiratebay.org ;P RE: The Pirate Bay - zamknięty przez policję! - Max998 - 16-12-2014 14:56 (16-12-2014 12:16)psk9 napisał(a): Co do pobierania z torrentów, dostałem niedawno zlecenie z USA na narzędzie, które siedzi na torrentach - loguje wszystkie adresy IP, jaki torrent był pobierany - kto i kiedy pobierał i z WHOIS po IP pobiera maila do Abuse Można by rzec, że robiłbyś coś na potrzeby FBI, CIA itp.. RE: The Pirate Bay - zamknięty przez policję! - twardy - 16-12-2014 15:00 (16-12-2014 12:16)psk9 napisał(a): Co do pobierania z torrentów, dostałem niedawno zlecenie z USA na narzędzie, które siedzi na torrentach - loguje wszystkie adresy IP, jaki torrent był pobierany - kto i kiedy pobierał i z WHOIS po IP pobiera maila do Abuse Ameryki na nowo nie odkryles, wystarczy sobie sciagnac peer blockera i odpalic jakiegos torrenta... RE: The Pirate Bay - zamknięty przez policję! - bykonrado - 16-12-2014 15:23 Nie zeby cos ale oplacalny biznes online to torenty, pobieranie plikow z mega.co.nz itp. to biznes ktory jest i bedzie oplacalny. A prawa autorskie to pikus co do praw zza granica np. Kostaryka. Wystarczy miec pomysl. RE: The Pirate Bay - zamknięty przez policję! - notentego - 16-12-2014 21:11 Welcome back https://oldpiratebay.org/ RE: The Pirate Bay - zamknięty przez policję! - Max998 - 17-12-2014 13:04 @Up: gdzieś czytałem, że to nie oni a podróbka, oryginał nadal walczy z serwerami w innym kraju. RE: The Pirate Bay - zamknięty przez policję! - trio - 17-12-2014 13:13 Az jestem ciekawy czy naprawde powroci ten serwis. |